Založ si blog

Matka Tereza nevozila migrantov do Európy

Celý svet by sa mal spamätať aj pápež. Keď chce niekto skutočne pomáhať ľuďom v núdzi, tak nech ide za nimi a pomáha im, myslím si že ich pomoc bude vysoko cenená. Ale už mi to dnes v tejto bláznivej dobe pripadá, že POMÁHAŤ = DOVIEZŤ MIGRANTOV SEM DOMOV a nič iné. Že toto je jediná možnosť pomoci. Veď toto je choré od koreňa je to celé na hlavu.

 

1 človek veľa dobra dokáže urobiť ako napríklad Matka Tereza. Ešte viac dokážu ak sa spoja za dobrým cieľom. Matka Tereza nevozila tisíce Indov do Európy. Jednoducho išla tam a spolu s rehoľnými sestrami pomohli za tie roky snáď miliónom trpiacich ľudí, o ktorých sa ich domáca krajina nebola schopná alebo ochotná sa postarať. Zdá sa mi až choré ak si predstavím, že všetkých trpiacich by sme prijali sem do vysnívanej Európy, podľa predstáv dnešných charitatívcov. Len pardon toľko ľudí na tomto fliačku zeme, nech sa na mňa nikto nehnevá to by sme asi potom mali problém my všetci tu v Európe. Veď čo je toto za logiku?

 

Sú tu mega bohaté firmy prečo tie neinvestujú viac v Afrike, aby tam ľudia mali viac práce? Takisto rôzne zelené či vzdelávacie programy alebo lekárska pomoc. Prečo sa tí čo chcú pomáhať nerealizujú v týchto oblastiach? Prečo svojím úsilím nezlepšujú život v krajinách odkiaľ títo ľudia pochádzajú, ale naopak chcú strpčovať život nám Európanom tým, že nám chcú veľkodušne dovážať trpiacich pomaly z celého sveta. Len pre zaujímavosť pozrite si koľko ľudí celosvetovo trpí rôznymi problémami. Sú to stámilióny. Napríklad správa OSN hovorí, že v roku 2017 nemalo dostatok potravín 821 miliónov ľudí. Tak šup s nimi do Európy.

 

Preto ešte raz apelujem na tieto mimovládky a všetky charitatívne organizácie – spamätajte sa. Nevytvárajte nenávisť a problémy, ale riešte problémy keď chcete pomáhať. A áno ak chcete pomáhať, tak VY pomáhajte a nešikanujte občanov Európy vašimi požiadavkami. Každý má právo na svoj životný priestor a vy nemáte právo hlava-nehlava sem nekontrolovane voziť rok čo rok tisíce migrantov.

 

Vytvárate takto len silné podhubie pre občianske nepokoje a radikálnejšie politické strany, radikálnejšie riešenia. Veď to už aj slepý musí vidieť. Macron sa tiež zobudil len je pokrytec. Namiesto toho, aby povedal že si neželáme ďalších migrantov on tlačí na to aby sme si ich povinne rozdelili, aby ich Francúzsko malo menej. Možno sa jedného pekného rána pán Macron zobudí a prezidentkou bude už Lepenová a nie on. Potom mu to možno docvakne. Jednoducho ľudia si vynútia zastavenie tohto nezmyslu. Keď to nepôjde s klasickými stranami prídu nové ktoré to urobia, ale myslím si že sa to určite udeje.

Svoje minulé životy stretávame okolo seba.

24.04.2024

Keď sledujem svoje okolie, pripadá mi to akoby som cestoval v čase. Vidím ľudí a ich vlastnosti. Niektoré ma potešia, iné rozčúlia. Ale keď pozriem do svojho vnútra, vnímam akoby som s tým mal niečo spoločné, hoci sa mi to častokrát nepáči. Pripadá mi to akoby sa hlavne tí bližší ľudia z môjho okolia niekedy v minulých životoch mnou inšpirovali a napodobňovali ma, [...]

Prostitútky a omamné látky.

23.04.2024

Všimnite si, že keď je téma o týchto ženách, ktoré predávajú svoje telá veľmi často sú prítomné aj omamné látky rôzneho druhu. Prečo je to tak? Dôvod je podľa mňa úplne jednoduchý, myslím si, že rôznymi omamnými látkami chcú prehlušiť svoj vnútorný hlas, ktorý im hovorí, že to čo robia je nesprávne. Tieto omamné látky majú prehlušiť to, že sa vyspia s [...]

Klamanie.

21.04.2024

Ako vnímajú klamanie ľudia? Podľa mňa je mnoho ľudí, ktorí si myslia, že klamaním niečo získajú. Každému je jasné, že klamanie je podvádzanie, ale mnohí ľudia si myslia, že keď budú dostatočne šikovní, tak sa vyhnú nejakým následkom. A prečo sa vlastne klame? No buď je cieľ vyhnúť sa trestu alebo je to cieľ získať pre seba nejaké výhody. Ako vníma klamanie [...]

SIS / Slovenská informačná služba /

Slovensko dostáva už len filtrované informácie od tajných služieb, tvrdí Galko. Gašpar to označil za hoax

25.04.2024 16:16

Poslanec Tibor Gašpar dodal, že výmeny informácií na úrovni spravodajských služieb nie sú verejné veci.

harvey Weinstein

Súd zrušil odsúdenie Weinsteina za sexuálne delikty, začne sa nový proces

25.04.2024 16:02, aktualizované: 16:09

Na slobodu sa 72-ročný Weinstein podľa CNN nedostane.

bielorusko, cvičenia

Minsk bol napadnutý, odrazili sme útok z Litvy, tvrdí Bielorusko. Absolútny nezmysel, hlási Vilnius

25.04.2024 15:58

Takéto vyhlásenia je možné pokladať za neustálu nepriateľskú provokáciu a informačný útok proti nám, ktoré nemajú nič spoločné s realitou, tvrdí Litva.

Drucker, Kažimír, Bodis

Rezort školstva sa spája s inovatívnym projektom FinQ. Cieľom spolupráce je zlepšiť finančnú gramotnosť žiakov

25.04.2024 15:51

Ide o súčasť širšieho úsilia podporiť inovácie vo vzdelávaní na základných i stredných školách.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 567
Celková čítanosť: 1376095x
Priemerná čítanosť článkov: 2427x

Autor blogu

Kategórie