Ženy ktoré zanedbávajú partnerský sex

Hovorím len o ženách ktoré si dobrovoľne vybrali, že nebudú žiť v celibáte, ale vo zväzku s partnerom ktorého si vybrali.

Ženy ktoré zanedbávajú sex so svojím partnerom sú podľa mňa asi na takej úrovni ako muži povaľači alebo alkoholici, ktorí sa nestarajú o rodiny. Keď jednoducho žena nedáva mužovi to čo mu jedine ona môže dať, čo od toho očakáva? Stavia muža do neľahkej situácie a vystavuje ho tlakom cudzoložstva. Je to podľa mňa tak isto opovrhnutiahodné ako keby muž nezabezpečil svojej rodine bývanie a stravu – úplne základné veci ktoré ku svojmu životu potrebujú.

Tieto ženy si neuvedomujú, že podporujú aj prostitúciu v jej rôznych podobách. Lebo keby existovali šťastné partnerstvá a ženy ktoré pozdvihujú celú spoločnosť určite by aj prostitúcia bola na ústupe. Vernosť v ľudskom ponímaní znamená čistotu. Nežiadúce je práve striedanie partnerov. Milovanie sa – sex so svojím partnerom nemôže byť hriechom. Veď načo by sme mali od prírody pohlavné orgány? Alebo keď je niečo úplne prirodzené v prírode, prečo by to u ľudí malo byť inak? Veď my sme vzišli z tej prírody a sme tiež jej súčasťou.

V Biblii som nenašiel zmienku o tom, že milovanie sa ženy so svojím mužom je niečo zlé, naopak je to tam viackrát spomínané ako niečo úplne normálne. Veľký dôraz je tam naopak kladený na zákaz cudzoložstva. A ženy zanedbávajúce milovanie sa so svojím partnerom či už z lenivosti alebo ľahostajnosti zanedbávajú niečo veľmi dôležité. Pri milovaní sa dochádza aj k výmene energií medzi mužom a ženou, nie je to len o plodení. Muž takejto ženy musí byť otrávený a znechutený a ani nemá chuť plniť si svoje povinnosti voči rodine.

Naopak ženy ktoré dávajú mužom najavo svoju lásku a to aj fyzicky milovaním sa majú šťastných mužov. Takýto muž má čo potrebuje a s radosťou si môže plniť svoje povinnosti voči rodine. S radosťou bude tvrdo pracovať, aby zabezpečil rodine to čo potrebuje. To je obrovský rozdiel. Samozrejme nič netreba preháňať, nie je dobrý ani nedostatok ale ani nadbytok aj tu má platiť zlatá stredná cesta.

Keby všetci čo chcú aj sexuálne žiť si našli partnerov a partnerky, kde by si navzájom s radosťou dávali to čo je potrebné, prostitúcia by ani nebola potrebná. Prostitúcia je výplod ľudského rozumu, láska dvoch ľudí je to čo Boh požehnáva. Nemáme ani tušenie ako sa milióny ľudí zapletajú do temných sietí prostitúcie, čo to robí z ich osudmi. Naproti tomu šťastné spolužitie dvoch ľudí aj ich radostné milovanie sa, môže byť len na požehnanie ich samotných ako aj ich okolia, pretože takýto šťastní ľudia vyžarujú svoje šťastie aj do svojho okolia.

Pomáhať niekomu robí radosť.

20.10.2024

Podľa mňa skutočne keď si odmyslíme kadejakých darebákov a podvodníkov pomáhať robí radosť. Predstavte si niekoho, kto si zo svojej pozície nevie s niečím rady a vy máte možnosť mu pomôcť a stojí vás to len trochu námahy alebo ochoty. Keď takémuto človeku pomôžete raduje sa on, ale nejako prirodzene to vyvoláva pocit radosti aj vo vás. Takto je to podľa mňa [...]

Reklamné banery na blogu Pravdy.

16.10.2024

Najnovšie už reklamné banery po boku zasahujú až do článkov. Mne sa to už zdá cez čiaru. Je problém tie články vôbec čítať, kvôli agresívnej reklame. Chcem sa spýtať aký máte vy na to názor ostatní blogeri a čitatelia.

Neváhajme pomáhať.

14.10.2024

Je to totiž základný predpoklad, aby pomoc mohla prísť aj k nám samotným. Mne to pripadá tak, že aj keď by sme boli najčistejší človek na svete, keď chceme byť v niečom úspešní musíme splniť určité podmienky. Keď chceme byť úspešní v určitom odbore musíme si svoju prácu urobiť naozaj na vysokej úrovni. Je to tiež akýsi zákon alebo len úplne prirodzený [...]

Gruzínsko, voľby, Európa, EÚ, Ukrajina

V Gruzínsku po sčítaní 70 percent okrskov vedie vládnuca strana. Exit poll naznačil víťazstvo opozície

26.10.2024 18:36, aktualizované: 20:15

Exit poll naznačil víťazstvo prozápadných strán.

únos

Tragédia v Mexiku: Pri nehode autobusu zomrelo najmenej 24 ľudí

26.10.2024 18:21

Pri nehode autobusu v centrálnom Mexiku zahynulo najmenej 24 ľudí a ďalších päť ľudí bolo zranených.

Policajný potápač

Dráma na Dunaji: Polícia vytiahla muža, ktorý skočil do rieky. Napriek snahe sa ho nepodarilo oživiť

26.10.2024 17:45, aktualizované: 18:29

Polícia prehľadávala nábrežie a hladinu rieky, záchranným zložkám sa osobu podarilo vytiahnuť z vody a začali ju oživovať.

Beyoncé

Speváčka Beyoncé v kampani podporila Harrisovú. Trump sľúbil rekordnú deportáciu migrantov

26.10.2024 17:09

Nie som tu ako celebrita, nie som tu ako politik. Som tu ako matka, povedala Beyoncé.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 621
Celková čítanosť: 1505130x
Priemerná čítanosť článkov: 2424x

Autor blogu

Kategórie