Založ si blog

Ženy ktoré zanedbávajú partnerský sex

Hovorím len o ženách ktoré si dobrovoľne vybrali, že nebudú žiť v celibáte, ale vo zväzku s partnerom ktorého si vybrali.

Ženy ktoré zanedbávajú sex so svojím partnerom sú podľa mňa asi na takej úrovni ako muži povaľači alebo alkoholici, ktorí sa nestarajú o rodiny. Keď jednoducho žena nedáva mužovi to čo mu jedine ona môže dať, čo od toho očakáva? Stavia muža do neľahkej situácie a vystavuje ho tlakom cudzoložstva. Je to podľa mňa tak isto opovrhnutiahodné ako keby muž nezabezpečil svojej rodine bývanie a stravu – úplne základné veci ktoré ku svojmu životu potrebujú.

Tieto ženy si neuvedomujú, že podporujú aj prostitúciu v jej rôznych podobách. Lebo keby existovali šťastné partnerstvá a ženy ktoré pozdvihujú celú spoločnosť určite by aj prostitúcia bola na ústupe. Vernosť v ľudskom ponímaní znamená čistotu. Nežiadúce je práve striedanie partnerov. Milovanie sa – sex so svojím partnerom nemôže byť hriechom. Veď načo by sme mali od prírody pohlavné orgány? Alebo keď je niečo úplne prirodzené v prírode, prečo by to u ľudí malo byť inak? Veď my sme vzišli z tej prírody a sme tiež jej súčasťou.

V Biblii som nenašiel zmienku o tom, že milovanie sa ženy so svojím mužom je niečo zlé, naopak je to tam viackrát spomínané ako niečo úplne normálne. Veľký dôraz je tam naopak kladený na zákaz cudzoložstva. A ženy zanedbávajúce milovanie sa so svojím partnerom či už z lenivosti alebo ľahostajnosti zanedbávajú niečo veľmi dôležité. Pri milovaní sa dochádza aj k výmene energií medzi mužom a ženou, nie je to len o plodení. Muž takejto ženy musí byť otrávený a znechutený a ani nemá chuť plniť si svoje povinnosti voči rodine.

Naopak ženy ktoré dávajú mužom najavo svoju lásku a to aj fyzicky milovaním sa majú šťastných mužov. Takýto muž má čo potrebuje a s radosťou si môže plniť svoje povinnosti voči rodine. S radosťou bude tvrdo pracovať, aby zabezpečil rodine to čo potrebuje. To je obrovský rozdiel. Samozrejme nič netreba preháňať, nie je dobrý ani nedostatok ale ani nadbytok aj tu má platiť zlatá stredná cesta.

Keby všetci čo chcú aj sexuálne žiť si našli partnerov a partnerky, kde by si navzájom s radosťou dávali to čo je potrebné, prostitúcia by ani nebola potrebná. Prostitúcia je výplod ľudského rozumu, láska dvoch ľudí je to čo Boh požehnáva. Nemáme ani tušenie ako sa milióny ľudí zapletajú do temných sietí prostitúcie, čo to robí z ich osudmi. Naproti tomu šťastné spolužitie dvoch ľudí aj ich radostné milovanie sa, môže byť len na požehnanie ich samotných ako aj ich okolia, pretože takýto šťastní ľudia vyžarujú svoje šťastie aj do svojho okolia.

Môže človek pozemskou smrťou uniknúť Božej spravodlivosti?

15.04.2024

Pozrime sa na to spolu podrobnejšie. Pre účely tejto analýzy pripusťme, že Stvoriteľ existuje. Takže predstavme si situáciu, že by človek pozemskou smrťou mohol uniknúť spravodlivosti. Napríklad by bol nejaký bohatý človek, ktorí by mal nepriateľov a chcel by ich odstrániť. Nechce sa však dostať do väzenia, tak dá echo, že kto to urobí za neho dostane veľký balík [...]

Každý robí chyby.

14.04.2024

Podstatné je podľa mňa ako k tomu pristupujeme. Môžeme sa hádať a popierať, že sme urobili chybu. Tým však klameme len samých seba. Môžeme to ignorovať a robiť tú istú chybu aj naďalej, ale pravdepodobne na to nejakým spôsobom doplatíme. Najlepšie bude podľa mňa si chybu priznať. Áno je to trochu bolestné pre naše ego. Keď už vieme, že sme urobili chybu a priznali [...]

Ježiš nebol slabý, len poznal zákony stvorenia. .

12.04.2024

Mnohí ľudia vnímajú Ježiša ako slabého, pretože sa nedokázal ubrániť ukrižovaniu. Pripadá mi to, že mnohí ľudia vnímajú Ježiša ako všeobjímajúcu lásku, ktorá si nechala beztrestne ubližovať. Podľa mňa je to nesprávny a nebezpečný názor. Nebezpečný preto, že naň ešte aj dnes mnoho ľudí môže kruto doplatiť ak sa opovážia páchať zlo v domnienke, že sa [...]

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

chrípka. pacient, lekár, prehliadka

V Bratislavskom kraji sa počas tohto roka vyskytol čierny kašeľ v 50 prípadoch

18.04.2024 19:25

Najvyššia vekovo-špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine 15- až 19-ročných osôb.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 563
Celková čítanosť: 1369253x
Priemerná čítanosť článkov: 2432x

Autor blogu

Kategórie