Založ si blog

Zlé energie = zlé počasie

Bez ohľadu na váš názor a neochotu ľudí počuť kritiku, nedá mi to a musím informovať v súvislosti s terajšími prírodnými katastrofami, že existuje teória, ktorá hovorí že pri prílišnom sexuálnom vybíjaní dochádza k uvolňovaniu veľkej energie čo môže mať za následok rôzne prírodné katastrofy. Môže potom napršať príliš veľa dažďa naraz alebo podobne. Ľudia stáročia túžia ovládať počasie a ani sme si neuvedomili že možno naň skutočne máme vplyv a máme spolutvoriť krásu, rovnováhu a harmóniu. Je mi jedno či sa z toho bude niekto smiať, len chcem aby aj táto informácia bola verejnosti známa.

 

Podľa duchovnej koncepcie to až také absurdné zase nie je. Tá hovorí že všetko je energia a všetko je prepojené. Abd-ru-shin píše, že pri sexe dochádza k uvolňovaniu veľkej energie (čo je nebezpečné) a následne k jej výmene medzi partnermi. Všetko je poprepájané odspodu až nahor k Bohu a živly stoja priamo vo vôli Božej. Preto by sa ľudia mali spolupodieľať na tom aby energie prúdili správne a živly pôsobili mierne a nespôsobovali škody. Podľa hesla že všetkého veľa škodí alebo všetkého s mierou: mierny dážď je požehnaním a silný lejak  robí záplavy, mierne slnko pomáha silné spáli, silný víchor ničí, aj pohyby zemských dosiek môžu byť jemné alebo prudšie.

 

       Takisto Boh vyžaduje čistotu, lebo on tvorí krásu a rovnováhu v čistote. Boh nezakazuje sex to si len mylne myslí niektorá cirkev. Sex je len fyzickým prejavom vzájomnej lásky dvoch ľudí. Ale promiskuita a prostitúcia majú zlé následky. Striedaním partnerov a partneriek, pri vzájomnom podvádzaní sa dochádza k špineniu kanálov ktoré majú byť čisté a pekné. Takisto pri kupovaní si sexu. Tu takisto dochádza k výmene energií tomu sa nikto nevyhne. Dochádza tu k miešaniu rôznych energií a ušpineniu pohlavných čakier, čo má vplyv na mikroflóru ktorá mutuje a fyzicky veľmi často vyústi do pohlavných chorôb, ktoré sú potom tiež súčasťou neželanej výmeny.

 

V dávnych dobách naši predkovia vnímali prírodné katastrofy ako trest Boží za to že robili niečo zle. Myslím si, že by na tom niečo pravdy mohlo byť. Dnes sme moderný často aj namyslený a arogantný ľudia, myslíme si že môžeme robiť hocičo bez následkov. Myslíme si že keď máme družice a vieme predpovedať počasie na pár dní, že sme nedotknuteľní. Nezabúdajme že sme len zraniteľnou smietkou, že dobré energie prinášajú harmóniu a zlé energie skazu. Takže ak nám v srdciach horí závisť, nenávisť, zloba a hnev ak chceme druhým konať zle a kydať na Boha nemôžeme za to čakať niečo dobré. Často až keď sa niečo zlé stane začneme inak rozmýšľať, je to však naša chyba že sme toho neboli schopní skôr. A pritom uvolnená pohroma môže ublížiť aj nevinným ľuďom ktorí sa nachádzajú v danej lokalite. Kto za to nesie zodpovednosť? Boh? Nie. Zrejme tvorcovia zlých energií.

 

Môže človek pozemskou smrťou uniknúť Božej spravodlivosti?

15.04.2024

Pozrime sa na to spolu podrobnejšie. Pre účely tejto analýzy pripusťme, že Stvoriteľ existuje. Takže predstavme si situáciu, že by človek pozemskou smrťou mohol uniknúť spravodlivosti. Napríklad by bol nejaký bohatý človek, ktorí by mal nepriateľov a chcel by ich odstrániť. Nechce sa však dostať do väzenia, tak dá echo, že kto to urobí za neho dostane veľký balík [...]

Každý robí chyby.

14.04.2024

Podstatné je podľa mňa ako k tomu pristupujeme. Môžeme sa hádať a popierať, že sme urobili chybu. Tým však klameme len samých seba. Môžeme to ignorovať a robiť tú istú chybu aj naďalej, ale pravdepodobne na to nejakým spôsobom doplatíme. Najlepšie bude podľa mňa si chybu priznať. Áno je to trochu bolestné pre naše ego. Keď už vieme, že sme urobili chybu a priznali [...]

Ježiš nebol slabý, len poznal zákony stvorenia. .

12.04.2024

Mnohí ľudia vnímajú Ježiša ako slabého, pretože sa nedokázal ubrániť ukrižovaniu. Pripadá mi to, že mnohí ľudia vnímajú Ježiša ako všeobjímajúcu lásku, ktorá si nechala beztrestne ubližovať. Podľa mňa je to nesprávny a nebezpečný názor. Nebezpečný preto, že naň ešte aj dnes mnoho ľudí môže kruto doplatiť ak sa opovážia páchať zlo v domnienke, že sa [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 563
Celková čítanosť: 1369508x
Priemerná čítanosť článkov: 2433x

Autor blogu

Kategórie