Založ si blog

Reinkarnácia a dokonalosť Božia

Dnes ľudí nezaujíma, že reinkarnácia dokazuje dokonalosť Božiu a že o nej hovoril priamo Boží vyslanec. Ľudia sa radšej budú zaoberať dogmatickými skomoleninami. Zrejme čím väšia ničotnosť, tým lepšie a čím sa dá niečo lepšie spochybniť o to lepšie. Nemusíme potom veriť Bohu a ani žiť morálne.

 

Boží vyslanec hovorí o tom, že spravodlivosť existuje do najjemnejších odtieňov. Hovorí o tom, že máme za sebou už mnoho životov na tejto zemi – a že tieto inkarnácie sú len zlomkom z celého nášho bytia. Takže logicky žijeme aj po pozemskej smrti v iných – jemnohmotných sférach.

 

Každý má presne to čo si zaslúži, aj pomery v ktorých žijeme sú presne to čoho sme hodní. Ak chceme niečo lepšie, my sa musíme stať lepšími. Ale nepôjde to tak rýchlo. Pravdepodobne máme za sebou celé veky bytia. Za ten čas sme museli kadečo povystrájať, čo bolo možno už veľmi dávno a teraz by sme to už neurobili – ale karmické následky nás budú gniaviť kým ich neodpykáme.

 

Ľudia si vytvorili strašný zlozvyk za všetko viniť iných alebo Boha. To je však len prejavom nášho úpadku. Vzchopme sa trochu a skúsme uvažovať aj nad možnosťou, že za všetko si môžeme sami. Viem nie je to veľmi lákavá predstava, asi preto je všemožne potláčaná. Ale to nič nemení na tom, že to môže byť pravda.

 

Ľudia bedákajú ak sa nejaké deti rodia postihnuté, často sa hovorí o nevinných deťoch. Deti sú síce krásne a milé, do istého veku akoby nevinné, ale oni sa rodia aj so svojou karmou. Každý sa rodí do pomerov aké si vybudoval v minulých životoch a v stave aký si zaslúži. Lenže to postihnuté dieťa svojím ťažkým osudom môže počas života odpykať všetku zlú karmu a po smrti stúpať do svetlých výšin, kde bude plnohodnotnou dušou s krásnym telom.

 

O tom to celé je neubližovať druhým, necudzoložiť – k tomuto sme už veky nabádaní. Ale sa nám to nedarí plniť. Máme slobodnú vôľu každý môže robiť čo len chce, ALE odplate sa nevyhne. Oplatí sa potom kradnúť, ubližovať druhým a zabíjať kvôli majetku? No asi nie – ak to na nás aj s úrokami dopadne naspäť. Je to len chytráctvo ľudského rozumu, ktoré nám hovorí, že áno oplatí sa to. Ale čo je to v porovnaní so zákonmi, ktoré držia pokope celé stvorenie. Sám Boh musí tieto zákony dodržiavať, lebo sú to dobré a spravodlivé zákony.

 

Cirkevné odpustky vs. Abd-ru-shin.

07.09.2024

Milí čitatelia dajme si teraz anketu, ktorá z nasledovných dvoch možností je podľa vás reálnejšia, bližšie k pravde alebo pravda samotná. 1. Cirkev tvrdí, že sú oprávnení dávať odpustky v mene Stvoriteľa a to individuálne alebo aj hromadné. Zrejme tak usúdili na základe toho, že aj Ježiš niekedy povedal odpúšťajú sa ti hriechy. Len otázna je miera poznania [...]

Akou mierou meriame, takou nám bude namerané.

06.09.2024

Tieto pasáže v Biblii ma zaujali: Ježiš hovorí: „Nesúďte, aby ste neboli súdení, lebo akým súdom súdite vy, takým budete súdení a akou mierou meriate vy, takou vám bude namerané.“ „Preto čokoľvek chcete, aby vám ľudia činili, čiňte im aj vy – lebo to je zákon a proroci.“ „Nie každý kto mi hovorí Pane, Pane! vojde do Kráľovstva nebeského, ALE ten kto [...]

Vybieľme si svoje rúcha.

05.09.2024

Mnoho veriacich má takú predstavu, že Ježiš umrel za naše hriechy a vykúpil nás z hriechov. On bol umučený a jeho krv sa vyliala. A mnohí veriaci majú predstavu akoby Ježiš pral naše rúcha (duše) vo svojej krvi. Že proste my veriaci nič nemusíme stačí keď uveríme v Ježiša, že je syn Boží, občas sa pomodlíme alebo zájdeme do kostola a o ostatné sa už postará sám [...]

Erdogan

Erdogan vyzval na vytvorenie moslimskej aliancie proti Izraelu

07.09.2024 22:35

Turecký prezident vyhlásením reagoval na smrť aktivistky s tureckým a americkým občianstvom, ktorú zabila izraelská armáda počas protestu.

letisko, vide, schwechat

Muž chcel prepašovať cez rakúske letisko kokaín v opierke invalidného vozíka. Odhalili ho policajné psy

07.09.2024 21:50

Muž vzbudil u polície podozrenie. Tá následne odhalila 14 kilogramov kokaínu v hodnote približne 1,5 milióna eur.

Michel Barnier

Vo Francúzsku vyšli do ulíc tisícky demonštrantov. Nesúhlasia s vymenovaním Barniera za premiéra

07.09.2024 20:26

Na protesty proti Macronovi ešte pred Barnierovým vymenovaním vyzvala ľavica, ktorá síce vyhrala voľby, ale nedostala šancu zostaviť vládu.

nehoda, kúty, hasiči

Mladík šoféroval bez vodičáku, s autom skončil v rieke. So spolujazdcami utrpeli vážne zranenia

07.09.2024 19:29

Po náraze sa auto prevrátilo na strechu. Najmladší účastník nehody mal iba 11 rokov.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 602
Celková čítanosť: 1464621x
Priemerná čítanosť článkov: 2433x

Autor blogu

Kategórie