Založ si blog

Migranti z duchovného hľadiska

Z duchovného hľadiska nie je vôbec náhoda kto sa kam do akých pomerov narodí. Podľa Abd-ru-shina v tomto panuje spravodlivosť do najjemnejších odtieňov, a duša sa inkarnuje geograficky presne tam kam patrí a tiež do pomerov aké si zaslúži a aj do konkrétnej rodiny podľa jej povahových vlastností. Takže z tohto hľadiska mi ekonomickí migranti pripadajú ako bežec, ktorý si chce skracovať kolečká. Jednoducho nečestne chce dobehnúť alebo predbehnúť tých ostatných.

Zmäkčilosť ničomu nepomáha. Skutoční utečenci pred vojnou alebo katastrofami si podľa mňa zaslúžia DOČASNÉ prichýlenie. Avšak po skončení vojen a katastrof by sa mali bezpodmienečne vrátiť do svojej vlasti a budovať ju. Pretože ak bude dlhodobo pokračovať miešanie národov, postupne by vznikla jedna jednotvárna zmes. To je asi také akoby sme na lúke videli len jeden druh kvetov.  Abd-ru-shin v prednáške Krása národov píše, že ak by toto bolo chcené bola len jedna krajina a jeden národ. Avšak pritom by bol čoskoro nastal stav pokoja a nakoniec chradnutie a odumretie, pretože by chýbalo osvieženie vzájomným doplňovaním.

Jedine pozdvihovanie vlastnej kultúry je pre každý národ ozajstným pokrokom! Vzostup má byť vo všetkom a nie stav pokoja. Ale tento vzostup pokroku musí byť vždy na vlastnej pôde a z nej vychádzať. Na tej pôde, ktorá celkom presne vyhovuje ich rase, aby potom dospeli k plnému rozkvetu a mohli prinášať najbohatšie plody.

Zastavme preto konečne túto šialenú migráciu. Z duchovného hľadiska to vyzerá tak, že tí čo utekajú z chudoby afrických štátov na to nemajú morálne právo. Mali by využiť všetku svoju silu a um na rozvoj vlastnej krajiny do ktorej sa inkarnovali – narodili. A nie urobiť si rozumársku skratku, všetko predať sadnúť na gumený čln  a šup do bohatých krajín. Je to z ich strany falošné a zbabelé. Chcú poprieť Božiu spravodlivosť podľa ktorej žijú v krajinách do ktorých sa narodili.

Bohaté krajiny nech pomáhajú, ale konkrétne v tých krajinách z ktorých ľudia utekajú. A nie tak že presťahujeme celé národy sem do Európy. Globálne otepľovanie majú na svedomí prevažne bohaté krajiny, takže nejakým spôsobom by mohli pomáhať tým ktoré sú sužované extrémnym suchom a horúčavami. Ale v prvom rade sa musia aktivovať ľudia, ktorí v danej krajine žijú. Oni musia budovať systémy na zadržiavanie vody, oni musia budovať priemysel, svoju kultúru a všetko ostatné. Tak ako to robili ich predkovia pred tisícročiami, ktorí boli úspešní a prežili.

 

Naše vnútorné svety tvoria svet vonkajší.

28.04.2024

Či nie je tento náš pozemský svet len veľkou mozaikou, ktorú tvoria všetci ľudia tejto zeme. Presne podľa toho akí sme my ľudia vyzerá aj tento svet, jeho jednotlivé časti a regióny, mestá, obce, domácnosti atď. Keď to niekto pozoruje tak vidí obrazy niekde škaredšie, niekde krajšie, inde krvavé atď. Celé čo v tomto chýba, je uvedomenie si, že my sami tvoríme svet v [...]

Svoje minulé životy stretávame okolo seba.

24.04.2024

Keď sledujem svoje okolie, pripadá mi to akoby som cestoval v čase. Vidím ľudí a ich vlastnosti. Niektoré ma potešia, iné rozčúlia. Ale keď pozriem do svojho vnútra, vnímam akoby som s tým mal niečo spoločné, hoci sa mi to častokrát nepáči. Pripadá mi to akoby sa hlavne tí bližší ľudia z môjho okolia niekedy v minulých životoch mnou inšpirovali a napodobňovali ma, [...]

Prostitútky a omamné látky.

23.04.2024

Všimnite si, že keď je téma o týchto ženách, ktoré predávajú svoje telá veľmi často sú prítomné aj omamné látky rôzneho druhu. Prečo je to tak? Dôvod je podľa mňa úplne jednoduchý, myslím si, že rôznymi omamnými látkami chcú prehlušiť svoj vnútorný hlas, ktorý im hovorí, že to čo robia je nesprávne. Tieto omamné látky majú prehlušiť to, že sa vyspia s [...]

Policajná eskorta / Policajné auto / Polícia /

Polícia preveruje bombovú hrozbu na súdoch

29.04.2024 09:14

Oznamovateľ nešpecifikoval konkrétny súd.

Annalena Baerbocková

Baerbocková vyzýva na rozšírenie EÚ o krajiny západného Balkánu. Ide o šedú zónu využívanú Ruskom, tvrdí

29.04.2024 08:45

Medzi krajiny západného Balkánu sa radí Čierna Hora, Bosna a Hercegovina, Albánsko, Srbsko, Severné Macedónsko a Kosovo.

Kolumbíjska univerzita

Biely dom vyzval na pokojné protesty na amerických univerzitách

29.04.2024 08:25

Vlna demonštrácií sa začala na Kolumbijskej univerzite v New Yorku, rýchlo sa však rozšírila po celej krajine.

stíhačka F-16

ONLINE: Bývalí piloti: Ukrajina bude pre lietadlá F-16 najnebezpečnejším bojiskom

29.04.2024 06:25, aktualizované: 10:13

Obloha nad Ukrajinou bude najnebezpečnejším miestom, kde lietadlá F-16 vo svojej histórii operovali, uviedli bývalí americkí piloti pre Business Insider.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 568
Celková čítanosť: 1378685x
Priemerná čítanosť článkov: 2427x

Autor blogu

Kategórie