Založ si blog

Zem – posledná pevnosť Svetla.

Sám svetový súd je prirodzený dej a dôsledok vytvorenia priameho spojenia so Svetlom, ktoré nastalo tým, že Parcifal preputoval všetky svetové časti. Zem bola pre túto cestu bodom obratu ako najvzdialenejšia hranica v hrubohmotnosti, pretože pomocou duchovného uspôsobenia niekoľkých ľudí poskytovala ešte pôdu na zakotvenie. Preto môže ako POSLEDNÁ PLANÉTA byť ešte spoluzachránená aj keď už patrí do ríše temna. Čo leží vo vesmíre ešte hlbšie ako Zem, čo je teda ešte viac zahalené temnom, to bude ponechané rozkladu, ktorému musí prepadnúť všetko temno aj so všetkým, čo drží vo svojom zovretí.

Takýto je priebeh vývoja vo všetkej jednoduchosti. Z lásky bolo všetkým tvorom splnené ich prianie po vedomom prežívaní, ktoré ich poháňalo. Avšak z lásky k tým, ktorí chcú mať šťastie a mier dodržiavaním prirodzených zákonov tohto stvorenia, bude teraz tiež zničené všetko, čo v ňom narúša mier, pretože sa ukázalo nehodným toho, že smelo byť sebauvedomeným. V tom spočíva právom obávaný svetový súd! Veľký obrat svetov!

Ja vyslovujem svoju vďaku a úctu voči tej hŕstke čistých ľudí, kvôli ktorým nám sem na zem ešte vôbec mohli prísť pomoci. Vďaka že sa tu mohli narodiť Abrahám, Izák, Jákob, Mojžiš, proroci, Ján Krstiteľ, Ježiš a jeho učeníci (okrem Judáša) a napokon aj Oskar Ernst Bernhardt píšúci pod menom Abd-ru-shin, taktiež mnohí iní, ktorí udržiavali spojenie so Svetlom. Keby totiž títo tu na zemi neboli – boli by sme odkázaní na pokrivený ľudský rozum a jeho bludy. Boli by sme otrokmi temna, bez nádeje na záchranu, pretože sami sme stratili správny smer a naša záchrana by bola nerealizovateľná.

Stačí že by sme upadli do ešte väčšieho materializmu. Ten plodí ateizmus a ateizmus plodí morálny úpadok a besné vyčíňanie najrôznejšieho druhu. Predstavte si ešte väčší rozmach prostitúcie, alkoholizmu, narkománie, klamstva, úžerníctva, krádeží, závisti, nenávisti, pomstychtivosti, lenivosti a vraždenia a možno si spomeniete na Babylon, Sodomu a Gomoru. V týchto mestách už nič čisté nenachádzalo svoje miesto. Podľa zákonov Stvoriteľa by bolo nemožné, aby sa v týchto mestách narodil Mojžiš, Ján Krstiteľ či Ježiš alebo proroci.

Takže tým pádom by sa Boh ani nemal ku komu prihovoriť, keďže to vyžaduje určité uspôsobenie toho človeka, určitú mieru čistoty a vrúcnej túžby po Bohu. Takže náboženstvá by ani neexistovali alebo by ich ľudia nectili alebo by to boli okultistické náboženstvá. Možno by nastal ateizmus a bezbrehé vyžívanie svojich chúťok, neustále konflikty, hádky, násilie, vraždenie a vojny. To bezbrehé vyžívanie svojich chúťok je vlastne aj typické pre Sodomu a Gomoru a tiež pre Babylon – nazývaný matka všetkých neviestok. Takže keby celá naša planéta bola ako Sodoma, Gomora alebo Babylon buď by sme sa sami zničili alebo by nás zahubil Stvoriteľ, ako škodiacich a neschopných nápravy.

Naše vnútorné svety tvoria svet vonkajší.

28.04.2024

Či nie je tento náš pozemský svet len veľkou mozaikou, ktorú tvoria všetci ľudia tejto zeme. Presne podľa toho akí sme my ľudia vyzerá aj tento svet, jeho jednotlivé časti a regióny, mestá, obce, domácnosti atď. Keď to niekto pozoruje tak vidí obrazy niekde škaredšie, niekde krajšie, inde krvavé atď. Celé čo v tomto chýba, je uvedomenie si, že my sami tvoríme svet v [...]

Svoje minulé životy stretávame okolo seba.

24.04.2024

Keď sledujem svoje okolie, pripadá mi to akoby som cestoval v čase. Vidím ľudí a ich vlastnosti. Niektoré ma potešia, iné rozčúlia. Ale keď pozriem do svojho vnútra, vnímam akoby som s tým mal niečo spoločné, hoci sa mi to častokrát nepáči. Pripadá mi to akoby sa hlavne tí bližší ľudia z môjho okolia niekedy v minulých životoch mnou inšpirovali a napodobňovali ma, [...]

Prostitútky a omamné látky.

23.04.2024

Všimnite si, že keď je téma o týchto ženách, ktoré predávajú svoje telá veľmi často sú prítomné aj omamné látky rôzneho druhu. Prečo je to tak? Dôvod je podľa mňa úplne jednoduchý, myslím si, že rôznymi omamnými látkami chcú prehlušiť svoj vnútorný hlas, ktorý im hovorí, že to čo robia je nesprávne. Tieto omamné látky majú prehlušiť to, že sa vyspia s [...]

Robert Kaliňák

Krúpa má podozrenie, že Kaliňák koná v záujme cudzích zbrojárskych spoločností

02.05.2024 16:19

Krúpa avizoval, že téma sa možno bude riešiť aj na budúcotýždňovom výbore.

Belgium EU Summit

Všetci nacionalisti sú 'skrytí brexiteri', ničia každú krajinu. Zobuďte sa Európania, odkázal Macron

02.05.2024 16:11

Prieskumy volebných preferencií vo Francúzsku nateraz vedie krajne pravicové Národné združenie.

Nożykova synagóga

V Poľsku zadržali 16-ročného chlapca v súvislosti s podpaľačským útokom na synagógu

02.05.2024 15:34

Motív útoku na jedinú synagógu vo Varšave, ktorá prežila druhú svetovú vojnu, je nejasný. Podozrivý totiž odmietol vypovedať.

vašečka, záborská

Vašečka a Záborská opäť idú proti transrodovým ľuďom. Život im chcú skomplikovať novým zákonom o rodnom čísle

02.05.2024 15:25

Ak zmeny prejdú v navrhovanej podobe, transrodoví ľudia nebudú môcť po absolvovaní tranzície zmeniť svoje rodné číslo tak, aby zodpovedalo ich novému pohlaviu.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 568
Celková čítanosť: 1380873x
Priemerná čítanosť článkov: 2431x

Autor blogu

Kategórie