Založ si blog

Vplyv žien na stvorenie.

História ľudstva sa točí hlavne okolo mužov. Máme záznamy o rôznych filozofoch, kráľoch a dobyvateľoch, ale Abd-ru-shin píše, že paradoxne ženy majú veľký vplyv na celé pozdejšie stvorenie. Vo svojom diele to opisuje nejako takto:

„Je to nežné pohlavie, žena ktorú Stvoriteľ kedysi vyvolil za strážkyňu plameňa posvätnej túžby po Svetle vo všetkých častiach svojho stvorenia a obdaril ju schopnosťou najjemnejšieho cítenia! Vznikla aby bez prekážky prijímala žiarenia Svetla a odovzdávala ich ďalej najčistejším spôsobom mužovi a všetkému, čo ju obklopuje.

Z tohto dôvodu žena zapôsobí svojím vplyvom, nezáleží na tom, kam príde. Je na to omilostená svojím druhom. A tento dar milosti používala práve naopak. Vplyv ktorý jej Boh daroval, využíva na dosiahnutie sebeckých a často odsúdeniahodných cieľov, namiesto toho, aby povznášala svoje okolie, aby udržiavala v dušiach živú túžbu po Svetle počas ich putovania hmotnými úrovňami , ktoré majú slúžiť na ich vývoj a dozrievanie pre duchovné výšiny!

Žena mala byť putujúcim oporou i podporou. Svojím bytím mala poskytovať povznesenie a posilu a udržiavať otvorené spojenie so Svetlom, s Prazdrojom všetkého života! Žena zachvievajúc sa radostne v najčistejšej vôli Všemohúceho, bola by mohla túto zem sformovať ako raj v hrubohmotnosti!

Strážkyňa plameňa posvätnej túžby po Svetle však zlyhala, ako doteraz nikdy nezlyhal ani jediný tvor, hoci bola vyzbrojená takými darmi, ktoré by jej nikdy neboli smeli dať padnúť! A ona strhla so sebou celú svetovú časť do bahna temnoty!

Ďaleká je cesta a veľké úsilie, ktoré má teraz pred sebou tá žena, ktorá v budúcnosti túži spolupôsobiť. Lenže milosti zvýšenej sily sa jej opäť dostane len vtedy, až to bude poctivo chcieť! Nech si to však nepredstavuje príliš ľahké. Vysoké vyznamenanie, smieť sa stať opäť strážkyňou plameňa túžby po Svetle a udržiavať ju v hmotnosti živú vďaka čistote svojej ženskej dôstojnosti, musí byť vybojované trvalou bdelosťou a neotrasiteľnou vernosťou!

Prebuď sa, žena tejto zeme! Buď opäť čistá a verná vo svojom myslení, vo svojom konaní a celé svoje chcenie udržiavaj pevne zakotvené vo svätosti Božej vôle!“

Pre nečitateľov Posolstva len dodávam, že Abd-ru-shin v žiadnom prípade nespieva oslavné ódy ani na mužov. Len ide zrejme o to, že ženy majú mimoriadne dary od Stvoriteľa, tak sa od nich očakávalo viac.

Naše vnútorné svety tvoria svet vonkajší.

28.04.2024

Či nie je tento náš pozemský svet len veľkou mozaikou, ktorú tvoria všetci ľudia tejto zeme. Presne podľa toho akí sme my ľudia vyzerá aj tento svet, jeho jednotlivé časti a regióny, mestá, obce, domácnosti atď. Keď to niekto pozoruje tak vidí obrazy niekde škaredšie, niekde krajšie, inde krvavé atď. Celé čo v tomto chýba, je uvedomenie si, že my sami tvoríme svet v [...]

Svoje minulé životy stretávame okolo seba.

24.04.2024

Keď sledujem svoje okolie, pripadá mi to akoby som cestoval v čase. Vidím ľudí a ich vlastnosti. Niektoré ma potešia, iné rozčúlia. Ale keď pozriem do svojho vnútra, vnímam akoby som s tým mal niečo spoločné, hoci sa mi to častokrát nepáči. Pripadá mi to akoby sa hlavne tí bližší ľudia z môjho okolia niekedy v minulých životoch mnou inšpirovali a napodobňovali ma, [...]

Prostitútky a omamné látky.

23.04.2024

Všimnite si, že keď je téma o týchto ženách, ktoré predávajú svoje telá veľmi často sú prítomné aj omamné látky rôzneho druhu. Prečo je to tak? Dôvod je podľa mňa úplne jednoduchý, myslím si, že rôznymi omamnými látkami chcú prehlušiť svoj vnútorný hlas, ktorý im hovorí, že to čo robia je nesprávne. Tieto omamné látky majú prehlušiť to, že sa vyspia s [...]

Mikuláš Černák, súd

Druhý pokus: Černák sa znova postaví pred súd a chce prehovoriť. Čo na to psychiater?

02.05.2024 07:15

Odporúčanie na prepustenie dostal od šéfa leopoldovskej väznice a priaznivé mal aj psychologické posudky. Prokurátor priznal, že muselo dôjsť k silnej resocializácii.

vojna na Ukrajine, Kyjev

ONLINE: Bomby padajú na Odesu, Zelenskyj čistil tajnú službu

02.05.2024 06:10

Odesa je častým terčom ruských útokov, tentoraz raketa zasiahla centrum veľkej kuriérskej spoločnosti. Zelenskyj odvolával v tajnej službe.

NATO, Ukrajina

Varovaní pred vojnou s Ruskom pribúda. Myslí si Moskva, že sa jej Západ bojí?

02.05.2024 06:00

Ak bude Rusko na Ukrajine úspešné, nielenže bude mať skúsenejšiu a bojmi preverenú armádu, ale bude aj povzbudené pokračovať v agresii proti susedom.

Sheffield

Britská polícia zadržala tínedžera, ktorý útočil v škole v Sheffielde

01.05.2024 21:49

Polícia uviedla, že chlapec útočil ostrým predmetom - predpokladá sa, že šlo o sklenený črep.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 568
Celková čítanosť: 1380668x
Priemerná čítanosť článkov: 2431x

Autor blogu

Kategórie