Založ si blog

Veriaci sú vraj na smiech.

Pripadá mi to tak, že veriaci ľudia sú v dnešnej modernej dobe pomaly na smiech.

Rešpekt a úctu majú vedci a chemické, fyzikálne, nukleárne či iné zákony, ktoré oni objavili, vysvetlili a popísali. Podľa mňa je to záslužná práca vedcov a zaslúži si to rešpekt a úctu. Netreba však zabúdať, že vedci tie zákony len objavili a naučili sa ich využívať v náš prospech, ALE oni tie zákony nevytvorili.

Vôbec nie je vylúčené, že existuje aj zákon o ktorom Ježiš hovoril: čo sejete, to zožnete!. Čiže karmický zákon alebo Zákon zvratného pôsobenia ako ho nazýva Abd-ru-schin. Žiaľ v tomto nám zrejme vedci nepomôžu lebo je to duchovný zákon a vedci skúmajú hmotné veci. Toto by sme museli skúmať svojím duchom. Podstatné je, že ak takýto zákon existuje byť veriacim a konať dobro nie je na smiech. Pretože podľa Ježiša ak dobro v rôznych formách konáme a slušne sa správame, také isté dobro aj zožneme.

Mne zas pripadá smiešne, že cirkevní otcovia, cirkevní hodnostári celá tá štruktúra od pápeža po kňaza odmietajú, že by existoval karmický zákon. Čiže oni popierajú Ježišove slová čo sejete, to zožnete! lebo karmický zákon je len iný názov pre to isté – ALE pozor je to z iného náboženstva, čiže neprijateľné, oni ktorí sa považujú za Božích služobníkov, Božích hovorcov. Bol tu aj Syn človeka o ktorom Ježiš hovoril, zasľúbený Pomocník a on tiež hovorí, že existuje Zákon zvratného pôsobenia, že sa nám všetko čo urobíme vracia späť. Mne skutočne pripadá smiešne, že títo pozemskí ľudkovia – cirkevní hodnostári sami seba považujú za vševediacich a neomylných a toto odmietajú.

Možno práve preto sú veriaci zosmiešňovaní, kvôli tomuto postoju cirkvi, lebo ten ich postoj je skutočne smiešny a nedôstojný. Pozemský červík s pápežskou funkciou, ktorý nemá ani šajnu čo sa deje v raji a v Božej ríši si dovolí odmietnuť Ježišom ohláseného Pomocníka a jeho Posolstvo, ktoré o týchto veciach podáva podrobné vysvetlenia. Cirkevní hodnostári – títo pozemskí červíci nemajú ani šajnu o tom, či existuje karmický zákon a ako funguje. Ale nejakí ich nadutý predchodcovia vydali stanovisko, že karma neexistuje, tak oni poslušne zotrvávajú v tomto názore. To je skutočne na smiech.

Takže cirkevní hodnostári vylúčili Pomocníka a jeho Posolstvo, vylúčili karmu a zostali nám ich odpustky, rozhrešenia ich náuky a vysvetlenia. Žiaľ musím konštatovať, že skutočne je to na smiech.

Naše vnútorné svety tvoria svet vonkajší.

28.04.2024

Či nie je tento náš pozemský svet len veľkou mozaikou, ktorú tvoria všetci ľudia tejto zeme. Presne podľa toho akí sme my ľudia vyzerá aj tento svet, jeho jednotlivé časti a regióny, mestá, obce, domácnosti atď. Keď to niekto pozoruje tak vidí obrazy niekde škaredšie, niekde krajšie, inde krvavé atď. Celé čo v tomto chýba, je uvedomenie si, že my sami tvoríme svet v [...]

Svoje minulé životy stretávame okolo seba.

24.04.2024

Keď sledujem svoje okolie, pripadá mi to akoby som cestoval v čase. Vidím ľudí a ich vlastnosti. Niektoré ma potešia, iné rozčúlia. Ale keď pozriem do svojho vnútra, vnímam akoby som s tým mal niečo spoločné, hoci sa mi to častokrát nepáči. Pripadá mi to akoby sa hlavne tí bližší ľudia z môjho okolia niekedy v minulých životoch mnou inšpirovali a napodobňovali ma, [...]

Prostitútky a omamné látky.

23.04.2024

Všimnite si, že keď je téma o týchto ženách, ktoré predávajú svoje telá veľmi často sú prítomné aj omamné látky rôzneho druhu. Prečo je to tak? Dôvod je podľa mňa úplne jednoduchý, myslím si, že rôznymi omamnými látkami chcú prehlušiť svoj vnútorný hlas, ktorý im hovorí, že to čo robia je nesprávne. Tieto omamné látky majú prehlušiť to, že sa vyspia s [...]

Ukrajina SR ČR Čaputová Pavel Návšteva

Prezidentka sa chystá na sklonku svojho mandátu navštíviť Ukrajinu

05.05.2024 14:00

Naznačila, že návšteva by mala obsahovať stretnutia s ukrajinským prezidentom, predsedom vlády a parlamentu.

USA, Ukrajina, tanky, Abrams, vojna

Tisíce vojakov zabíja rakovina. Môžu za to zbrane s ochudobneným uránom?

05.05.2024 14:00

Ochudobnený urán, ktorý je zložkou protitankových striel, u vojakov údajne spôsobuje nádorové ochorenia. Sporná munícia sa pritom stále využíva - aj vo vojne na Ukrajine.

al-Džazíra

Netanjahuova vláda schválila ukončenie činnosti televízie Al-Džazíra v Izraeli

05.05.2024 12:54, aktualizované: 13:18

Zatiaľ nie je jasné, kedy zákaz nadobudne platnosť a či je trvalý alebo dočasný.

Štefan Harabin

Glück, Migaľ, Plaváková a Čaučík sa nestotožňujú s Harabinom v súdnej rade. Danko áno

05.05.2024 12:42, aktualizované: 13:10

Migaľ podotkol, že ak by SNS trvala na tomto kandidátovi, v Hlase si k tomu budú musieť sadnúť.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 568
Celková čítanosť: 1382363x
Priemerná čítanosť článkov: 2434x

Autor blogu

Kategórie