Založ si blog

Utrpenie ľudí, kvôli ľudským výmyslom.

Predstavme si dvoch ľudí. Vznikne nejaký konflikt, hádka. Ten čo ublížil si to nechce priznať alebo si myslí, že bol v práve. A kolotoč vzájomného oplácania sa môže naplno roztočiť. Títo ľudia si vzájomne doubližujú a budú sa nenávidieť. Toto je bežný scenár z tohto sveta.

Ale prečo je to tak?

1. Ľudia neveria na Božiu spravodlivosť, okamžite berú spravodlivosť do vlastných rúk. Hoci je v Starom zákone napísané: „Moja je pomsta, Ja odplatím!“ a hoci Ježiš povedal: „Čo sejete, to zožnete!“. Abd-ru-shin všetko len potvrdzuje keď hovorí o Zákone zvratného pôsobenia.

2. Ľudia si povedali, že existuje len 1 pozemský život. Hoci Ježiš hovorí, že v dome jeho Otca je mnoho príbytkov, že sa máme usilovať o Kráľovstvo nebeské.

Ak ale existuje Kráľovstvo nebeské – raj a Stvoriteľova dokonalá spravodlivosť – karma, tak je len chybou ľudí keď veria niečomu inému. Ak je to o karme pravda, kto by už chcel niekomu ublížiť? Nie je vám to nápadné? Veď keby toto bola pravda a ľudia by to zistili, razom by tu zavládli rajské pomery.

Len akoby niekomu záležalo na tom, aby tomuto ľudia neverili. Neviem síce prečo, ale nejaké pohnútky budú, všetko má svoje príčiny a následky. Ľudstvo nie je ešte tak ďaleko v poznaní, že by bolo na mieste skalopevne tvrdiť, že existuje len jeden život.

Sme smiešni.

18.06.2024

Ak skutočne existuje karma a minulé životy, my ľudia so všetkými svojimi pocitmi nespravodlivosti, závisti, nenávisti, zlosti, prchlivosti sme naozaj smiešni. Pretože ak existuje karma a minulé životy začíname sa tu baviť o tom, že iba žneme, čo sme predtým zasiali. Nemôže byť ani zmienky o nejakej nespravodlivosti a krivde. Ak trpíme je to len dôsledok toho, že sme v [...]

Ukázniť seba, či ľudí okolo nás?

16.06.2024

Pripadá mi to tak, že doteraz fungoval systém tak, že elity vytvorili nejaké pravidlá, ktoré treba dodržiavať. Ale fungovalo to do istej miery tak, že všetci to mali dodržiavať, len oni sami pôvodcovia nariadení, boli akosi nad zákonom. Vidno to vo všetkých zložkách spoločnosti v cirkvách aj štátnom aparáte, či súkromných spoločnostiach. Vyzerá to, že tá pravá [...]

Život je krásny a pokojný,

14.06.2024

keď veríme, že vo stvorení platia dokonalé Stvoriteľove zákony a Jeho dokonalá spravodlivosť. Viete ako to chodí v živote, stane sa že vás niekto ohovára, oklame, okradne alebo sa k vám správa nepekne. Keď však verím, že to môžu byť karmické následky z minulých životov, tak je to úplne iné vnímanie. Namiesto hromženia to môžeme pokojne prijať a nenechať si [...]

handlová, fico, atentát

Vyšetrovanie atentátu na Fica: Aký je posun? Prvé závery by mohli byť známe koncom leta, Cintulu posudzujú psychiatri

21.06.2024 07:00

Po embargu na informovanie prestali o prípade podrobne hovoriť aj ministri. Opozícia však kritizuje úniky či tvrdenia o jasnom motíve napriek tomu, že závery vyšetrovania ešte nepoznáme.

malvér, vírus, malware, malver, antivirus, trojsky kon, pocitac,

USA zakazujú ruskej firme Kaspersky Lab predaj antivírusového softvéru

21.06.2024 06:27

Ministerstvo obchodu svoje rozhodnutie odôvodnilo obavami o národnú bezpečnosť.

Kalifornia streľba usa

Počas sviatku pripomínajúceho koniec otroctva v USA bolo postrelených 15 ľudí

21.06.2024 06:20

Násilie vypuklo večer pri jazere Merritt počas akcie, na ktorej sa zúčastnilo až 5000 ľudí a ktorá bola inak pokojná,

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 580
Celková čítanosť: 1411038x
Priemerná čítanosť článkov: 2433x

Autor blogu

Kategórie