Založ si blog

Ak je Abd-ru-shin pravý posol Boží.

Mnohí odmietajú Abd-ru-shinove Posolstvo ako falošné, nepravé. Aj tí najväčší kritici a neprajníci by však mali počítať aj s možnosťou, že Abd-ru-shinove Posolstvo predsa len môže byť od Boha. Potom by však oni čo bojujú proti jeho Posolstvu, boli sami tými falošnými prorokmi, ktorí sú spomínaní v Biblii. Podľa mňa je to pre nich niečo nepredstaviteľné, ale mali by začať rátať aj s touto alternatívou. Bolo by to presne naopak, tí čo považujú seba za pravých, by boli falošní a toho čo považovali za falošného by bol pravý posol Boží. Presne ako pri Ježišovi, ako cez kopírák.

Nebola by to totiž žiadna novinka. Oficiálna židovská cirkev totiž horlivo bojovala proti samotnému synovi Božiemu Ježišovi. Dali ho ukrižovať, jeho učeníkov prenasledovali a vraždili, takisto jeho nasledovníkov. Až s odstupom storočí sa stalo kresťanstvo oficiálnym uznaným náboženstvom. Kým sa tak stalo mnoho raných kresťanov bolo pre svoju vieru povraždených.

Dnes už našťastie cirkvi nemajú moc upaľovať a vraždiť. Ale to že sa oficiálna cirkev stavia proti Božiemu Posolstvu, nie je podľa mňa ničím prekvapivým. Je to len akási smutná realita tohto sveta a stavu ľudí. Prečo Ježiš alebo Ján Krstiteľ nebol z radov zákonníkov a farizejov? Ako je možné, že Ježiš si dovolil vôbec kritizovať zákonníkov, farizejov a kňazov? No zrejme nerobili všetko tak ako bolo treba, zrejme vo svojom vnútri neboli takí ako mali byť. A títo si povedali, že sa nebudú kajať zo svojich pochybení, ale radšej zavraždia nepríjemného hlásateľa pravdy. To je logika tohto sveta.

Jedna vec je študovať písma a druhá je vnútorné uspôsobenie človeka. Boh si aj prorokov nevyberal podľa toho akí sú študovaní v písmach, ale podľa toho aké spojenie s nimi dokáže nadviazať a ako sú vnútorne uspôsobení. Navyše cirkevní hodnostári sú názorovo spútaní dogmami a názormi v tej ktorej cirkvi. Mne preto nepripadá čudné, že rôzne zvestovania prišli cez ľudí mimo cirkvi, názorovo nezaujatých.

Preto sa môže pokojne stať, že o pár storočí bude Abd-ru-shinove Posolstvo prijaté za pravé, samozrejme ak ľudstvo ešte bude existovať. Ako však budú potom nazývaní všetci tí čo proti nemu brojili a označovali ho za falošné?

Logika zákonníkov a farizejov.

07.03.2024

Áronovi potomkovia boli určení za kňazov národa. Oni mali bdieť na dodržiavaní Mojžišovho zákona, oni vykonávali službu v chrámoch a vykonávali obete, časť z obetí bola určená pre nich. Toto bolo v Izraeli zaužívané a fungovalo niekoľko storočí. Potom prišiel Ježiš Nazaretský. On rozprával ľuďom ako majú žiť, rozprával čo sa deje po smrti, o Kráľovstve [...]

Ľudstvo a zborený most k Svetlu.

03.03.2024

O významnej úlohe žien a zhubnom konaní väčšiny ľudstva píše Abd-ru-shin nasledovné: „Tak je človek vo svojom nesprávnom pôsobení, ktoré sa ukázalo v tomto stvorení ako brzdiace, rušivé a trvale škodlivé, dnes nakoniec opovrhovaný vlastnou vinou pre svoje smiešne chcenie vedieť všetko lepšie. Svoje odvrhnutie si tvrdošijne sám vynútil, keďže sa urobil [...]

Sila svedomia.

29.02.2024

Predstavte si človeka, ktorého nahovoria na krádež alebo niekomu ublížiť, s tým že „sa to nikto nedozvie“. Alebo si predstavme ženu, ktorú nahovoria, aby si zarobila sexom. Keby aj došlo k tomu, že o týchto veciach sa naozaj nikto nikdy nedozvie, minimálne 1 človek to vždy vie – ten čo to spáchal. Náš vnútorný hlas nás často v takých prípadoch mučí a neustále [...]

čaputová, pavel

Čaputová po schôdzke s Pavlom: Vzťahy medzi ČR a SR sú predurčené k blízkosti. Našu spoluprácu však treba budovať a upevňovať

19.03.2024 11:40

Prezidentka Zuzana Čaputová sa počas návštevy Prahy stretla so svojím českým náprotivkom Petrom Pavlom.

hlasovací preukaz

Hlasovací preukaz na prvé kolo volieb sa dá osobne vybaviť do piatka

19.03.2024 10:30

Vybaviť preukaz môže za voliča aj ním splnomocnená osoba.

Vladimir Putin, Moskva, Rusko

Útok na Volkova bol mrazivo účinný. Dokazuje návrat ruskej špionáže do studenej vojny

19.03.2024 10:25

Rusi do každej vojny vstúpili v zlom stave, potom ale postupne, vďaka vysokému počtu ľudí a nulovému rešpektu k ich strate, sa dostali do formy.

Jaroslav Haščák

V kauze Gorila opäť obvinili Haščáka a ďalšie osoby

19.03.2024 09:36, aktualizované: 09:57

Ide o trestné činy založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny či korupčné trestné činy.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 554
Celková čítanosť: 1352520x
Priemerná čítanosť článkov: 2441x

Autor blogu

Kategórie