Založ si blog

Ak je Abd-ru-shin pravý posol Boží.

Mnohí odmietajú Abd-ru-shinove Posolstvo ako falošné, nepravé. Aj tí najväčší kritici a neprajníci by však mali počítať aj s možnosťou, že Abd-ru-shinove Posolstvo predsa len môže byť od Boha. Potom by však oni čo bojujú proti jeho Posolstvu, boli sami tými falošnými prorokmi, ktorí sú spomínaní v Biblii. Podľa mňa je to pre nich niečo nepredstaviteľné, ale mali by začať rátať aj s touto alternatívou. Bolo by to presne naopak, tí čo považujú seba za pravých, by boli falošní a toho čo považovali za falošného by bol pravý posol Boží. Presne ako pri Ježišovi, ako cez kopírák.

Nebola by to totiž žiadna novinka. Oficiálna židovská cirkev totiž horlivo bojovala proti samotnému synovi Božiemu Ježišovi. Dali ho ukrižovať, jeho učeníkov prenasledovali a vraždili, takisto jeho nasledovníkov. Až s odstupom storočí sa stalo kresťanstvo oficiálnym uznaným náboženstvom. Kým sa tak stalo mnoho raných kresťanov bolo pre svoju vieru povraždených.

Dnes už našťastie cirkvi nemajú moc upaľovať a vraždiť. Ale to že sa oficiálna cirkev stavia proti Božiemu Posolstvu, nie je podľa mňa ničím prekvapivým. Je to len akási smutná realita tohto sveta a stavu ľudí. Prečo Ježiš alebo Ján Krstiteľ nebol z radov zákonníkov a farizejov? Ako je možné, že Ježiš si dovolil vôbec kritizovať zákonníkov, farizejov a kňazov? No zrejme nerobili všetko tak ako bolo treba, zrejme vo svojom vnútri neboli takí ako mali byť. A títo si povedali, že sa nebudú kajať zo svojich pochybení, ale radšej zavraždia nepríjemného hlásateľa pravdy. To je logika tohto sveta.

Jedna vec je študovať písma a druhá je vnútorné uspôsobenie človeka. Boh si aj prorokov nevyberal podľa toho akí sú študovaní v písmach, ale podľa toho aké spojenie s nimi dokáže nadviazať a ako sú vnútorne uspôsobení. Navyše cirkevní hodnostári sú názorovo spútaní dogmami a názormi v tej ktorej cirkvi. Mne preto nepripadá čudné, že rôzne zvestovania prišli cez ľudí mimo cirkvi, názorovo nezaujatých.

Preto sa môže pokojne stať, že o pár storočí bude Abd-ru-shinove Posolstvo prijaté za pravé, samozrejme ak ľudstvo ešte bude existovať. Ako však budú potom nazývaní všetci tí čo proti nemu brojili a označovali ho za falošné?

Prostitútky a omamné látky.

23.04.2024

Všimnite si, že keď je téma o týchto ženách, ktoré predávajú svoje telá veľmi často sú prítomné aj omamné látky rôzneho druhu. Prečo je to tak? Dôvod je podľa mňa úplne jednoduchý, myslím si, že rôznymi omamnými látkami chcú prehlušiť svoj vnútorný hlas, ktorý im hovorí, že to čo robia je nesprávne. Tieto omamné látky majú prehlušiť to, že sa vyspia s [...]

Klamanie.

21.04.2024

Ako vnímajú klamanie ľudia? Podľa mňa je mnoho ľudí, ktorí si myslia, že klamaním niečo získajú. Každému je jasné, že klamanie je podvádzanie, ale mnohí ľudia si myslia, že keď budú dostatočne šikovní, tak sa vyhnú nejakým následkom. A prečo sa vlastne klame? No buď je cieľ vyhnúť sa trestu alebo je to cieľ získať pre seba nejaké výhody. Ako vníma klamanie [...]

Ako zlepšiť svet.

19.04.2024

Predstavme si čo sa dialo keď sme boli ešte deti. Máme určité zážitky čo sa nám na našich rodičoch páčilo a čo nie. S odstupom času vieme čo bolo správne a čo nie. Teraz stačí urobiť úplne jednoduchú vec a mnohí ju aj robia. Stačí pri výchove svojich či iných detí dávať to dobré a správne a to nesprávne sa snažiť čo najviac eliminovať. To isté môžeme [...]

nemecko, polícia, polizei

Nemecká polícia zastrelila muža, ktorý sa s mačetou vyhrážal v knižnici

23.04.2024 23:40

Podľa vyhlásenia bol tento muž polícii známy už skôr. Jeho motív vyhrážania sa v knižnici zatiaľ nie je objasnený.

Systém Patriot, PVO

Le Monde: Mnohé krajiny EÚ sa nechcú s Kyjevom deliť o svoju protivzdušnú obranu

23.04.2024 21:45

Šéfovia vlád jednotlivých krajín si dávali dobrý pozor, aby neurobili žiadny konkrétny sľub.

Izrael Palestína Gaza Hamas Rukojemníci Prepustenie

Vojna v Gaze trvá 200 dní. Izrael zosilnil údery, nariadil nové evakuácie na severe

23.04.2024 20:55

Ostreľovanie severu palestínskeho územia bolo za posledný deň jedno z najintenzívnejších od začiatku vojny.

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 566
Celková čítanosť: 1373851x
Priemerná čítanosť článkov: 2427x

Autor blogu

Kategórie