Založ si blog

Zem – posledná pevnosť Svetla.

Sám svetový súd je prirodzený dej a dôsledok vytvorenia priameho spojenia so Svetlom, ktoré nastalo tým, že Parcifal preputoval všetky svetové časti. Zem bola pre túto cestu bodom obratu ako najvzdialenejšia hranica v hrubohmotnosti, pretože pomocou duchovného uspôsobenia niekoľkých ľudí poskytovala ešte pôdu na zakotvenie. Preto môže ako POSLEDNÁ PLANÉTA byť ešte spoluzachránená aj keď už patrí do ríše temna. Čo leží vo vesmíre ešte hlbšie ako Zem, čo je teda ešte viac zahalené temnom, to bude ponechané rozkladu, ktorému musí prepadnúť všetko temno aj so všetkým, čo drží vo svojom zovretí.

Takýto je priebeh vývoja vo všetkej jednoduchosti. Z lásky bolo všetkým tvorom splnené ich prianie po vedomom prežívaní, ktoré ich poháňalo. Avšak z lásky k tým, ktorí chcú mať šťastie a mier dodržiavaním prirodzených zákonov tohto stvorenia, bude teraz tiež zničené všetko, čo v ňom narúša mier, pretože sa ukázalo nehodným toho, že smelo byť sebauvedomeným. V tom spočíva právom obávaný svetový súd! Veľký obrat svetov!

Ja vyslovujem svoju vďaku a úctu voči tej hŕstke čistých ľudí, kvôli ktorým nám sem na zem ešte vôbec mohli prísť pomoci. Vďaka že sa tu mohli narodiť Abrahám, Izák, Jákob, Mojžiš, proroci, Ján Krstiteľ, Ježiš a jeho učeníci (okrem Judáša) a napokon aj Oskar Ernst Bernhardt píšúci pod menom Abd-ru-shin, taktiež mnohí iní, ktorí udržiavali spojenie so Svetlom. Keby totiž títo tu na zemi neboli – boli by sme odkázaní na pokrivený ľudský rozum a jeho bludy. Boli by sme otrokmi temna, bez nádeje na záchranu, pretože sami sme stratili správny smer a naša záchrana by bola nerealizovateľná.

Stačí že by sme upadli do ešte väčšieho materializmu. Ten plodí ateizmus a ateizmus plodí morálny úpadok a besné vyčíňanie najrôznejšieho druhu. Predstavte si ešte väčší rozmach prostitúcie, alkoholizmu, narkománie, klamstva, úžerníctva, krádeží, závisti, nenávisti, pomstychtivosti, lenivosti a vraždenia a možno si spomeniete na Babylon, Sodomu a Gomoru. V týchto mestách už nič čisté nenachádzalo svoje miesto. Podľa zákonov Stvoriteľa by bolo nemožné, aby sa v týchto mestách narodil Mojžiš, Ján Krstiteľ či Ježiš alebo proroci.

Takže tým pádom by sa Boh ani nemal ku komu prihovoriť, keďže to vyžaduje určité uspôsobenie toho človeka, určitú mieru čistoty a vrúcnej túžby po Bohu. Takže náboženstvá by ani neexistovali alebo by ich ľudia nectili alebo by to boli okultistické náboženstvá. Možno by nastal ateizmus a bezbrehé vyžívanie svojich chúťok, neustále konflikty, hádky, násilie, vraždenie a vojny. To bezbrehé vyžívanie svojich chúťok je vlastne aj typické pre Sodomu a Gomoru a tiež pre Babylon – nazývaný matka všetkých neviestok. Takže keby celá naša planéta bola ako Sodoma, Gomora alebo Babylon buď by sme sa sami zničili alebo by nás zahubil Stvoriteľ, ako škodiacich a neschopných nápravy.

Ako zlepšiť svet.

19.04.2024

Predstavme si čo sa dialo keď sme boli ešte deti. Máme určité zážitky čo sa nám na našich rodičoch páčilo a čo nie. S odstupom času vieme čo bolo správne a čo nie. Teraz stačí urobiť úplne jednoduchú vec a mnohí ju aj robia. Stačí pri výchove svojich či iných detí dávať to dobré a správne a to nesprávne sa snažiť čo najviac eliminovať. To isté môžeme [...]

Môže človek pozemskou smrťou uniknúť Božej spravodlivosti?

15.04.2024

Pozrime sa na to spolu podrobnejšie. Pre účely tejto analýzy pripusťme, že Stvoriteľ existuje. Takže predstavme si situáciu, že by človek pozemskou smrťou mohol uniknúť spravodlivosti. Napríklad by bol nejaký bohatý človek, ktorí by mal nepriateľov a chcel by ich odstrániť. Nechce sa však dostať do väzenia, tak dá echo, že kto to urobí za neho dostane veľký balík [...]

Každý robí chyby.

14.04.2024

Podstatné je podľa mňa ako k tomu pristupujeme. Môžeme sa hádať a popierať, že sme urobili chybu. Tým však klameme len samých seba. Môžeme to ignorovať a robiť tú istú chybu aj naďalej, ale pravdepodobne na to nejakým spôsobom doplatíme. Najlepšie bude podľa mňa si chybu priznať. Áno je to trochu bolestné pre naše ego. Keď už vieme, že sme urobili chybu a priznali [...]

Medveď

V košickej zoo sa Xene narodilo medvieďa Ares

19.04.2024 13:08

Jeho genetická hodnota je mimoriadne cenná pre európsky záchranný program.

izrael, palestína, západný breh jordánu, evakuácia, amona

EÚ po prvý raz uvalila sankcie na izraelských osadníkov pre útoky na Palestínčanov

19.04.2024 13:07, aktualizované: 13:20

Palestínčania chcú, aby Západný breh bol súčasťou ich budúceho štátu.

Rudolf Huliak

SaS podá návrh na odvolanie Huliaka z postu predsedu výboru

19.04.2024 13:00

Hlina tvrdí, že podnet bude musieť byť zaradený na rokovanie a musí byť o ňom rozprava.

Čierny kašeľ / Pertussis /

Na Slovensku od začiatku roka evidujú 390 prípadov čierneho kašľa

19.04.2024 12:21, aktualizované: 14:00

Najvyššia vekovo špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine nularočných osôb.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 564
Celková čítanosť: 1370516x
Priemerná čítanosť článkov: 2430x

Autor blogu

Kategórie