Založ si blog

Náboženstvo o stvorení sveta.

Doba pokročila aj poznanie pozemských ľudí pokročilo. Vedci nahliadli to tajov vesmíru a jeho hlbín. Zistili, že sme len malou smietkou vo vesmíre, že vesmír je obrovský.

V Biblii máme cca 3 tisíc rokov starý výklad o stvorení sveta za 7 dní. Dnes už však vieme, že evolúcia trvala milióny rokov. Pravdivé môžu byť obidve tvrdenia. Len ako to vysvetliť?

Ježišom prisľúbený Pomocník v tejto veci podáva podrobné vysvetlenie. Keďže však kresťanské cirkvi aj Jehovisti odmietajú Pomocníka, nech oni sami vysvetlia ten rozpor medzi 7 dňami v Biblii a milióny rokov trvajúcou evolúciu.

To že sa im to uspokojivo nedarí vysvetliť má za následok, že mnohí ľudia sa kvôli tomu stávajú neveriacimi. Mladých taktiež takéto chabé vysvetlenia odrádzajú. Pritom Pomocník priniesol ešte obšírnejšie vysvetlenia ako ponúkajú vedci. Pomoc prišla, ale keď sú takí čo ju nechcú prijať, nech sa sami trápia a skúšajú nájsť vysvetlenia.

Naše vnútorné svety tvoria svet vonkajší.

28.04.2024

Či nie je tento náš pozemský svet len veľkou mozaikou, ktorú tvoria všetci ľudia tejto zeme. Presne podľa toho akí sme my ľudia vyzerá aj tento svet, jeho jednotlivé časti a regióny, mestá, obce, domácnosti atď. Keď to niekto pozoruje tak vidí obrazy niekde škaredšie, niekde krajšie, inde krvavé atď. Celé čo v tomto chýba, je uvedomenie si, že my sami tvoríme svet v [...]

Svoje minulé životy stretávame okolo seba.

24.04.2024

Keď sledujem svoje okolie, pripadá mi to akoby som cestoval v čase. Vidím ľudí a ich vlastnosti. Niektoré ma potešia, iné rozčúlia. Ale keď pozriem do svojho vnútra, vnímam akoby som s tým mal niečo spoločné, hoci sa mi to častokrát nepáči. Pripadá mi to akoby sa hlavne tí bližší ľudia z môjho okolia niekedy v minulých životoch mnou inšpirovali a napodobňovali ma, [...]

Prostitútky a omamné látky.

23.04.2024

Všimnite si, že keď je téma o týchto ženách, ktoré predávajú svoje telá veľmi často sú prítomné aj omamné látky rôzneho druhu. Prečo je to tak? Dôvod je podľa mňa úplne jednoduchý, myslím si, že rôznymi omamnými látkami chcú prehlušiť svoj vnútorný hlas, ktorý im hovorí, že to čo robia je nesprávne. Tieto omamné látky majú prehlušiť to, že sa vyspia s [...]

Jekaterina Sobjanukova

Najbohatšia poslankyňa označila nezamestnaných Rusov za červy a rada by ich videla v pracovných táboroch

03.05.2024 08:00

Jelena Sobkaňuková tvrdí, že veľa ľudí nechce robiť. Bola preto zvedavá, čo si myslia ostatní poslanci o táboroch smutne známych zo Stalinovho obdobia.

Európsky parlament / Europarlament /

Opozícia dvakrát prehrala, pred eurovoľbami však Progresívci v prieskumoch dominujú. Zamieša kartami strašenie vojnou a kritika únie?

03.05.2024 06:05

Európske voľby môžu zmeniť politickú mapu v koalícii. Ide o Andreja Danka.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 568
Celková čítanosť: 1381224x
Priemerná čítanosť článkov: 2432x

Autor blogu

Kategórie