Založ si blog

Vplyv žien na stvorenie.

História ľudstva sa točí hlavne okolo mužov. Máme záznamy o rôznych filozofoch, kráľoch a dobyvateľoch, ale Abd-ru-shin píše, že paradoxne ženy majú veľký vplyv na celé pozdejšie stvorenie. Vo svojom diele to opisuje nejako takto:

„Je to nežné pohlavie, žena ktorú Stvoriteľ kedysi vyvolil za strážkyňu plameňa posvätnej túžby po Svetle vo všetkých častiach svojho stvorenia a obdaril ju schopnosťou najjemnejšieho cítenia! Vznikla aby bez prekážky prijímala žiarenia Svetla a odovzdávala ich ďalej najčistejším spôsobom mužovi a všetkému, čo ju obklopuje.

Z tohto dôvodu žena zapôsobí svojím vplyvom, nezáleží na tom, kam príde. Je na to omilostená svojím druhom. A tento dar milosti používala práve naopak. Vplyv ktorý jej Boh daroval, využíva na dosiahnutie sebeckých a často odsúdeniahodných cieľov, namiesto toho, aby povznášala svoje okolie, aby udržiavala v dušiach živú túžbu po Svetle počas ich putovania hmotnými úrovňami , ktoré majú slúžiť na ich vývoj a dozrievanie pre duchovné výšiny!

Žena mala byť putujúcim oporou i podporou. Svojím bytím mala poskytovať povznesenie a posilu a udržiavať otvorené spojenie so Svetlom, s Prazdrojom všetkého života! Žena zachvievajúc sa radostne v najčistejšej vôli Všemohúceho, bola by mohla túto zem sformovať ako raj v hrubohmotnosti!

Strážkyňa plameňa posvätnej túžby po Svetle však zlyhala, ako doteraz nikdy nezlyhal ani jediný tvor, hoci bola vyzbrojená takými darmi, ktoré by jej nikdy neboli smeli dať padnúť! A ona strhla so sebou celú svetovú časť do bahna temnoty!

Ďaleká je cesta a veľké úsilie, ktoré má teraz pred sebou tá žena, ktorá v budúcnosti túži spolupôsobiť. Lenže milosti zvýšenej sily sa jej opäť dostane len vtedy, až to bude poctivo chcieť! Nech si to však nepredstavuje príliš ľahké. Vysoké vyznamenanie, smieť sa stať opäť strážkyňou plameňa túžby po Svetle a udržiavať ju v hmotnosti živú vďaka čistote svojej ženskej dôstojnosti, musí byť vybojované trvalou bdelosťou a neotrasiteľnou vernosťou!

Prebuď sa, žena tejto zeme! Buď opäť čistá a verná vo svojom myslení, vo svojom konaní a celé svoje chcenie udržiavaj pevne zakotvené vo svätosti Božej vôle!“

Pre nečitateľov Posolstva len dodávam, že Abd-ru-shin v žiadnom prípade nespieva oslavné ódy ani na mužov. Len ide zrejme o to, že ženy majú mimoriadne dary od Stvoriteľa, tak sa od nich očakávalo viac.

Môže človek pozemskou smrťou uniknúť Božej spravodlivosti?

15.04.2024

Pozrime sa na to spolu podrobnejšie. Pre účely tejto analýzy pripusťme, že Stvoriteľ existuje. Takže predstavme si situáciu, že by človek pozemskou smrťou mohol uniknúť spravodlivosti. Napríklad by bol nejaký bohatý človek, ktorí by mal nepriateľov a chcel by ich odstrániť. Nechce sa však dostať do väzenia, tak dá echo, že kto to urobí za neho dostane veľký balík [...]

Každý robí chyby.

14.04.2024

Podstatné je podľa mňa ako k tomu pristupujeme. Môžeme sa hádať a popierať, že sme urobili chybu. Tým však klameme len samých seba. Môžeme to ignorovať a robiť tú istú chybu aj naďalej, ale pravdepodobne na to nejakým spôsobom doplatíme. Najlepšie bude podľa mňa si chybu priznať. Áno je to trochu bolestné pre naše ego. Keď už vieme, že sme urobili chybu a priznali [...]

Ježiš nebol slabý, len poznal zákony stvorenia. .

12.04.2024

Mnohí ľudia vnímajú Ježiša ako slabého, pretože sa nedokázal ubrániť ukrižovaniu. Pripadá mi to, že mnohí ľudia vnímajú Ježiša ako všeobjímajúcu lásku, ktorá si nechala beztrestne ubližovať. Podľa mňa je to nesprávny a nebezpečný názor. Nebezpečný preto, že naň ešte aj dnes mnoho ľudí môže kruto doplatiť ak sa opovážia páchať zlo v domnienke, že sa [...]

Ukrajina

Ukrajina aj Izrael. Zvládla by EÚ dva konflikty?

19.04.2024 06:00

Pre Ukrajinu hľadajú protivzdušnú obranu, na Blízkom východe chcú zabrániť stupňovaniu napätia. Na tom sa zhodli lídri krajín EÚ.

Fokker3128

Kiska lietal špeciálom do Popradu, Pellegrini na operu. Hodina letu stojí tisíce, aké sú pravidlá využívania vládnej flotily?

19.04.2024 06:00

Cestovanie kamkoľvek, bez udania dôvodu a zadarmo, účet totiž platí štátna kasa

Irán, armáda

Explózie v Iráne. Predstavitelia USA uviedli, že je to izraelská odveta, strany konflliktu zatiaľ mlčia

19.04.2024 05:45

Izrael v noci na piatok zaútočil na Irán ako odvetu za jeho úder, uviedli pre americké médiá nemenovaní predstavitelia USA.

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 563
Celková čítanosť: 1369937x
Priemerná čítanosť článkov: 2433x

Autor blogu

Kategórie