Založ si blog

Poslanci SaS majú paranormálne schopnosti.

Dokázali to už pri hlasovaní o dôvere vláde Ivete Radičovej, keď jej dokázali vysloviť dôveru a zároveň hlasovať proti Eurovalu, a to aj s vytiahnutými hlasovacími kartami z hlasovacích zariadení.

Teraz je zase problém trochu iný. V parlamente sa ide odvolávať minister hospodárstva a predseda SaS Sulík. Niektorí koaliční partneri sa však vyjadrili, že nepodporia Sulíka vo funkcii. Preto v SaS nič nenechali na náhodu a opäť si privolali na pomoc FBI.

Špeciálni agenti pre paranormálne javy Mulder a Scullyová si priviezli svoje citlivé prístroje a poslancov SaS poriadne vyšetrili. Merali ich vlnové dĺžky, vyžarovanie, ale predovšetkým im poriadne zoskenovali hlavy.

Merania boli úspešné tak ako to Sulík aj očakával, vzhľadom na ich predošlé úspechy. Išlo o to, či poslanec SaS dokáže na jednom hlasovaní v parlamente odovzdať dva hlasy. Nakoniec to aj vďaka radám Muldera a Scullyovej všetci dokázali a testovacie hlasovanie bolo úspešné. Takže šéf strany Sulík je spokojný a nemá žiadne obavy pred zajtrajším hlasovaním o vyslovení dôvery ministrovi hospodárstva.

Ako zlepšiť svet.

19.04.2024

Predstavme si čo sa dialo keď sme boli ešte deti. Máme určité zážitky čo sa nám na našich rodičoch páčilo a čo nie. S odstupom času vieme čo bolo správne a čo nie. Teraz stačí urobiť úplne jednoduchú vec a mnohí ju aj robia. Stačí pri výchove svojich či iných detí dávať to dobré a správne a to nesprávne sa snažiť čo najviac eliminovať. To isté môžeme [...]

Môže človek pozemskou smrťou uniknúť Božej spravodlivosti?

15.04.2024

Pozrime sa na to spolu podrobnejšie. Pre účely tejto analýzy pripusťme, že Stvoriteľ existuje. Takže predstavme si situáciu, že by človek pozemskou smrťou mohol uniknúť spravodlivosti. Napríklad by bol nejaký bohatý človek, ktorí by mal nepriateľov a chcel by ich odstrániť. Nechce sa však dostať do väzenia, tak dá echo, že kto to urobí za neho dostane veľký balík [...]

Každý robí chyby.

14.04.2024

Podstatné je podľa mňa ako k tomu pristupujeme. Môžeme sa hádať a popierať, že sme urobili chybu. Tým však klameme len samých seba. Môžeme to ignorovať a robiť tú istú chybu aj naďalej, ale pravdepodobne na to nejakým spôsobom doplatíme. Najlepšie bude podľa mňa si chybu priznať. Áno je to trochu bolestné pre naše ego. Keď už vieme, že sme urobili chybu a priznali [...]

Ukrajinskí vojaci ďakujú Slovákom za zbierku na muníciu

Zbierka na muníciu raketovo rastie. Ďakujeme, bratia Slováci, odkazujú ukrajinskí vojaci z frontu

19.04.2024 16:30

Ciieľ bol najskôr vyzbierať jeden milión eur. Vzhľadom na obrovský ohlas a ochotu posielať peniaze obrancom, je zbierka bez finančného a časového limitu.

SR prezidentka kultúra predstavitelia prijatie BAX

Čaputová: Akékoľvek snahy ovládať kultúru sú prejavom nekultúrnosti

19.04.2024 15:31

Štát má vytvárať predpoklady a podmienky pre kultúru a nie ju politicky ovládať, vyhlásila prezidentka.

Irán / vlajka / zástava /

Iránsky konzulát v Paríži obkľúčila polícia. Muž sa tam vyhrážal, že sa vyhodí do povetria

19.04.2024 15:01, aktualizované: 15:20

Muža polícia zadržala. Zásahová jednotka ho prehľadala a žiadne výbušniny u neho nenašla.

Medveď

V košickej zoo sa Xene narodilo medvieďa Ares

19.04.2024 13:08

Jeho genetická hodnota je mimoriadne cenná pre európsky záchranný program.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 564
Celková čítanosť: 1370632x
Priemerná čítanosť článkov: 2430x

Autor blogu

Kategórie