Založ si blog

Odhaľovanie ženského tela

Ženy sú majstrovským dielom a ozdobou tejto zeme. Majú v sebe dary nesmiernej hodnoty ako zvýšenú schopnosť vyciťovania, pôvab a mnohé iné.

Ženy tušia, že majú v sebe niečo výnimočné. Taktiež chcú byť krásne. Je správne keď prirodzeným spôsobom rozvíjajú svoju krásu a starajú sa o svoje telo. Pretože aj všetko čo pochádza zo Svetla je nadpozemsky krásne.

Veľkú chybu však robia ženy, keď sa v snahe páčiť sa neprimerane odhaľujú. Oni sú krásne aj v oblečení ktoré neodhaľuje ich intímne partie. Pretože ak odhaľujú svoje intímne partie, dráždia tak mužské sexuálne pudy. Čo je evidentne aj cieľom takého obliekania – aby boli sexi.

Má to však háčik. Krásna žena v primeranom oblečení vzbudzuje rešpekt a obdiv. Také však čo sa príliš odhaľujú priťahujú vášnivé mužské pohľady. Lenže nielen mužov o ktorých by aj tieto ženy mali záujem, ale problém je že vzbudzujú vášnivé pohľady všetkých mužov od mladého sopliaka po starého dedka. Vyzerá to akoby sa taká žena sama ponúkala. Takto si robia na danú ženu chúťky aj takí, o ktorých by tá žena v živote ani bicykel neoprela ako sa vraví.

Abd-ru-schin nám objasnil, že takáto činnosť je veľmi nebezpečná. Pretože dnes prikladáme váhu len slovám a činom. ALE vyzerá to tak, že aj myšlienky majú svoju energiu a silu. Abd-ru-schin píše o tom že dochádza k výmene energie. Že medzi pôvodcom a cieľom myšlienok vznikajú akési energetické vlákna.

Dnes je to cool keď sa krásne ženy obliekajú sexi. Tieto ženy z toho čerpajú rôzne výhody, čo oni samozrejme veľmi dobre vedia. Čo si už však tieto ženy neuvedomujú, že sa dobrovoľne vystavujú žiadostivým mužským pohľadom. Od týchto mužov smerom k nim potom prichádzajú myšlienkové vlákna plné žiadostivosti a sexuálnej vášne.

Tieto ženy sa potom dostávajú do podobnej situácie ako keď niekto pláva vo vode a dostane sa medzi vodné riasy. Človek sa ľahko do týchto rias omotá a dôsledok je, že sa môže utopiť. Podobne aj tieto ženy sú jemnohmotne obmotávané, čo má za následok že nevedia stúpať nahor ku svetlu a môžu sa aj duchovne utopiť.

Svoje minulé životy stretávame okolo seba.

24.04.2024

Keď sledujem svoje okolie, pripadá mi to akoby som cestoval v čase. Vidím ľudí a ich vlastnosti. Niektoré ma potešia, iné rozčúlia. Ale keď pozriem do svojho vnútra, vnímam akoby som s tým mal niečo spoločné, hoci sa mi to častokrát nepáči. Pripadá mi to akoby sa hlavne tí bližší ľudia z môjho okolia niekedy v minulých životoch mnou inšpirovali a napodobňovali ma, [...]

Prostitútky a omamné látky.

23.04.2024

Všimnite si, že keď je téma o týchto ženách, ktoré predávajú svoje telá veľmi často sú prítomné aj omamné látky rôzneho druhu. Prečo je to tak? Dôvod je podľa mňa úplne jednoduchý, myslím si, že rôznymi omamnými látkami chcú prehlušiť svoj vnútorný hlas, ktorý im hovorí, že to čo robia je nesprávne. Tieto omamné látky majú prehlušiť to, že sa vyspia s [...]

Klamanie.

21.04.2024

Ako vnímajú klamanie ľudia? Podľa mňa je mnoho ľudí, ktorí si myslia, že klamaním niečo získajú. Každému je jasné, že klamanie je podvádzanie, ale mnohí ľudia si myslia, že keď budú dostatočne šikovní, tak sa vyhnú nejakým následkom. A prečo sa vlastne klame? No buď je cieľ vyhnúť sa trestu alebo je to cieľ získať pre seba nejaké výhody. Ako vníma klamanie [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 567
Celková čítanosť: 1376249x
Priemerná čítanosť článkov: 2427x

Autor blogu

Kategórie