Odhaľovanie ženského tela

Ženy sú majstrovským dielom a ozdobou tejto zeme. Majú v sebe dary nesmiernej hodnoty ako zvýšenú schopnosť vyciťovania, pôvab a mnohé iné.

Ženy tušia, že majú v sebe niečo výnimočné. Taktiež chcú byť krásne. Je správne keď prirodzeným spôsobom rozvíjajú svoju krásu a starajú sa o svoje telo. Pretože aj všetko čo pochádza zo Svetla je nadpozemsky krásne.

Veľkú chybu však robia ženy, keď sa v snahe páčiť sa neprimerane odhaľujú. Oni sú krásne aj v oblečení ktoré neodhaľuje ich intímne partie. Pretože ak odhaľujú svoje intímne partie, dráždia tak mužské sexuálne pudy. Čo je evidentne aj cieľom takého obliekania – aby boli sexi.

Má to však háčik. Krásna žena v primeranom oblečení vzbudzuje rešpekt a obdiv. Také však čo sa príliš odhaľujú priťahujú vášnivé mužské pohľady. Lenže nielen mužov o ktorých by aj tieto ženy mali záujem, ale problém je že vzbudzujú vášnivé pohľady všetkých mužov od mladého sopliaka po starého dedka. Vyzerá to akoby sa taká žena sama ponúkala. Takto si robia na danú ženu chúťky aj takí, o ktorých by tá žena v živote ani bicykel neoprela ako sa vraví.

Abd-ru-schin nám objasnil, že takáto činnosť je veľmi nebezpečná. Pretože dnes prikladáme váhu len slovám a činom. ALE vyzerá to tak, že aj myšlienky majú svoju energiu a silu. Abd-ru-schin píše o tom že dochádza k výmene energie. Že medzi pôvodcom a cieľom myšlienok vznikajú akési energetické vlákna.

Dnes je to cool keď sa krásne ženy obliekajú sexi. Tieto ženy z toho čerpajú rôzne výhody, čo oni samozrejme veľmi dobre vedia. Čo si už však tieto ženy neuvedomujú, že sa dobrovoľne vystavujú žiadostivým mužským pohľadom. Od týchto mužov smerom k nim potom prichádzajú myšlienkové vlákna plné žiadostivosti a sexuálnej vášne.

Tieto ženy sa potom dostávajú do podobnej situácie ako keď niekto pláva vo vode a dostane sa medzi vodné riasy. Človek sa ľahko do týchto rias omotá a dôsledok je, že sa môže utopiť. Podobne aj tieto ženy sú jemnohmotne obmotávané, čo má za následok že nevedia stúpať nahor ku svetlu a môžu sa aj duchovne utopiť.

Pomáhať niekomu robí radosť.

20.10.2024

Podľa mňa skutočne keď si odmyslíme kadejakých darebákov a podvodníkov pomáhať robí radosť. Predstavte si niekoho, kto si zo svojej pozície nevie s niečím rady a vy máte možnosť mu pomôcť a stojí vás to len trochu námahy alebo ochoty. Keď takémuto človeku pomôžete raduje sa on, ale nejako prirodzene to vyvoláva pocit radosti aj vo vás. Takto je to podľa mňa [...]

Reklamné banery na blogu Pravdy.

16.10.2024

Najnovšie už reklamné banery po boku zasahujú až do článkov. Mne sa to už zdá cez čiaru. Je problém tie články vôbec čítať, kvôli agresívnej reklame. Chcem sa spýtať aký máte vy na to názor ostatní blogeri a čitatelia.

Neváhajme pomáhať.

14.10.2024

Je to totiž základný predpoklad, aby pomoc mohla prísť aj k nám samotným. Mne to pripadá tak, že aj keď by sme boli najčistejší človek na svete, keď chceme byť v niečom úspešní musíme splniť určité podmienky. Keď chceme byť úspešní v určitom odbore musíme si svoju prácu urobiť naozaj na vysokej úrovni. Je to tiež akýsi zákon alebo len úplne prirodzený [...]

Gruzínsko, voľby, Európa, EÚ, Ukrajina

V Gruzínsku po sčítaní 70 percent okrskov vedie vládnuca strana. Exit poll naznačil víťazstvo opozície

26.10.2024 18:36, aktualizované: 20:15

Exit poll naznačil víťazstvo prozápadných strán.

únos

Tragédia v Mexiku: Pri nehode autobusu zomrelo najmenej 24 ľudí

26.10.2024 18:21

Pri nehode autobusu v centrálnom Mexiku zahynulo najmenej 24 ľudí a ďalších päť ľudí bolo zranených.

Policajný potápač

Dráma na Dunaji: Polícia vytiahla muža, ktorý skočil do rieky. Napriek snahe sa ho nepodarilo oživiť

26.10.2024 17:45, aktualizované: 18:29

Polícia prehľadávala nábrežie a hladinu rieky, záchranným zložkám sa osobu podarilo vytiahnuť z vody a začali ju oživovať.

Beyoncé

Speváčka Beyoncé v kampani podporila Harrisovú. Trump sľúbil rekordnú deportáciu migrantov

26.10.2024 17:09

Nie som tu ako celebrita, nie som tu ako politik. Som tu ako matka, povedala Beyoncé.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 621
Celková čítanosť: 1505084x
Priemerná čítanosť článkov: 2424x

Autor blogu

Kategórie