Založ si blog

Šanca pre páchateľov zla

Ak niekto páchal neprávosti a pohlo sa v ňom svedomie čo má urobiť? Ak ten človek zistí, že to čo robil bolo zlé a chce sa vykúpiť akou cestou má ísť? Vyzerá to tak, že odpustky od cirkví ani sebatrýznenie nie sú riešením. Ubližovať nemá zmysel a to ani sebe, pretože aj to je prehreškom proti Bohu.

Zo svetlých výšin nám bolo zvestované, že je v našich silách úplne sa očistiť od všetkého čo sme napáchali. Cesta k tomu ako odčiniť všetko zlé je jednoduchá – konať veľa dobrého. Vykúpenie nespočíva ani v tom rozdať všetok majetok, to Ježiš povedal len tomu konkrétnemu človeku, neplatí to pre celé ľudstvo. Finančne však podporovať rôzne charitatívne organizácie je určite dobré. Najlepšie je však vlastné pričinenie, keď človek začne sám pomáhať, byť užitočný a vnútorne čistejší.

Aj keď tomu mnohí neveria podľa posolstva zo Svetla za zlé konanie postihne každého spravodlivý trest do najjemnejších detailov. Tento trest nemôže z nikoho sňať žiadna cirkev, ako to mnohí vnútorne aj cítia, že musia za svoje zlé skutky pykať. Avšak tým, že začneme konať dobré skutky automaticky priťahujeme k sebe Božie požehnanie a dobré podporujúce energie. Tieto dobré energie potom budú v pomere v akom sú oslabovať tie zlé účinky, ktoré sa na nás tiež vplyvom Božej spravodlivosti hrnú.

Toto je tá cesta k pravému vykúpeniu z hriechov a nie pofŕkanie „svätenou vodou“ alebo vyhlásením nejakého kňaza, že naše hriechy sú nám odpustené. My sami sa musíme namáhať a byť v reálnom živote prospešný, pomáhať a činiť dobré skutky a vnútorné pokánie. Z výšin Grálu nám bola prinesená správa, že je v našich silách naše zlé skutky úplne zahladiť akoby nikdy neboli, ale udeje sa tak len v najprísnejšej spravodlivosti Božej nečakajme žiadnu zmäkčilosť. Ak budeme vytrvalý časom dokonca dobré skutky prevážia nad tými zlými a tu už začína náš vzostup. Sila dobrých spätných účinkov preváži nad silou vracajúcich sa pohrom a my začneme reálne cítiť, že sa nám začína dariť, že do nášho života prichádzajú dobré veci.

Treba sa len vyzbrojiť trpezlivosťou. A potom keď sa staneme ľuďmi akými skutočne máme byť, požehnanie Božie bude s nami, to jest všetky pomoci budú mať odrazu voľný priechod do našich životov. Je to aj základný predpoklad, aby sme po pozemskej smrti čiže odložení našej fyzickej schránky začali stúpať nahor a nie klesať nadol. Nič nie je náhoda ani osud nie je neodvratný, ale všetko máme vo svojich rukách my sami.

Svoje minulé životy stretávame okolo seba.

24.04.2024

Keď sledujem svoje okolie, pripadá mi to akoby som cestoval v čase. Vidím ľudí a ich vlastnosti. Niektoré ma potešia, iné rozčúlia. Ale keď pozriem do svojho vnútra, vnímam akoby som s tým mal niečo spoločné, hoci sa mi to častokrát nepáči. Pripadá mi to akoby sa hlavne tí bližší ľudia z môjho okolia niekedy v minulých životoch mnou inšpirovali a napodobňovali ma, [...]

Prostitútky a omamné látky.

23.04.2024

Všimnite si, že keď je téma o týchto ženách, ktoré predávajú svoje telá veľmi často sú prítomné aj omamné látky rôzneho druhu. Prečo je to tak? Dôvod je podľa mňa úplne jednoduchý, myslím si, že rôznymi omamnými látkami chcú prehlušiť svoj vnútorný hlas, ktorý im hovorí, že to čo robia je nesprávne. Tieto omamné látky majú prehlušiť to, že sa vyspia s [...]

Klamanie.

21.04.2024

Ako vnímajú klamanie ľudia? Podľa mňa je mnoho ľudí, ktorí si myslia, že klamaním niečo získajú. Každému je jasné, že klamanie je podvádzanie, ale mnohí ľudia si myslia, že keď budú dostatočne šikovní, tak sa vyhnú nejakým následkom. A prečo sa vlastne klame? No buď je cieľ vyhnúť sa trestu alebo je to cieľ získať pre seba nejaké výhody. Ako vníma klamanie [...]

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Ukrajinskí predstavitelia zatiaľ oficiálne nepriznali, že ich krajina dostala strely ATACMS dlhého doletu.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

Vakcína / Očkovanie /

WHO: Očkovanie zachránilo za uplynulých 50 rokov najmenej 154 miliónov životov

24.04.2024 19:11

V priemere to za toto obdobie predstavuje šesť zachránených životov za minútu.

zuzana čaputová, spišské podhradie, tragédia, nehoda, autobus

Prezidentka Čaputová si v Starej Ľubovni uctila obete nešťastia z Podhradia

24.04.2024 18:47

V stredu navštívila i obec Zborov v okrese Bardejov.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 567
Celková čítanosť: 1374919x
Priemerná čítanosť článkov: 2425x

Autor blogu

Kategórie