Veľký test slovenského národa

Toto je fantastická príležitosť overiť si na vlastnej koži či existuje Boh, duša, dobré a zlé energie. Hrajú sa majstrovstvá sveta v hokeji a náš mladý tím hrá výborne. Ale aj keď máte skvelý tím potrebujete ešte kus toho povestného šťastia. Existuje však teória, že nič nie je náhoda, že nejde o šťastie ale o prevahu dobrých energií – akéhosi požehnania.

To znamená že napríklad v tom zápase Slovensko – Kanada išlo o súboj schopností hráčov na ľade + tréneri a celý tím, ale aj o súboj energií fanúšikov. To jest o morálny charakter národa slovenského a národa kanadského. Ktorý národ je čistejší a morálne pevnejší k tomu sa podľa mňa prikloní aj to povestné šťastie. Jednoducho nastane súhra okolností, ktorá umožní vyhrať národu s lepšími a čistejšími energiami.

Dostali sme rozhodujúci gól 2 sekundy pred koncom zápasu. Nepomôže nám ani plakať, ale ani zúriť ani hádzanie fliaš na ihrisko ani piskot pri hymne. Ale existuje niečo čo by nám mohlo pomôcť. Otestujme sa Slováci, Slovenky.

Staňme sa čo najviac morálne čistými do konca majstrovstiev sveta 26.05.2019. Čím viac ľudí sa pridá k tejto výzve, tým viac sa misky váh môžu prikloniť na našu stranu. Za pokus to určite stojí, možno budete prekvapení. Toto je živé hľadanie, skúmanie.  Stať sa čistým neznamená byť  slabým, naopak v dnešných časoch keď chce byť niekto čistý musí byť aj silný aby ustál reakcie okolia.

Skúsme za tých pár dní prestať brať meno Božie nadarmo, klamať, kradnúť, zúriť, robiť ľuďom zle a buďme verní partnerovi-ke. Toto všetko nielen skutkom ale aj slovom a myšlienkami. Áno nech sú aj naše slová a myšlienky čo najčistejšie. Hľadať znamená skúšať. Preto sa nebojme vyskúšať aj to dobré toto je naozaj skvelá príležitosť. Odmenou nám môžu byť skvelé výsledky našich hokejistov. Sám som na to zvedavý.

 

 

 

Pomáhať niekomu robí radosť.

20.10.2024

Podľa mňa skutočne keď si odmyslíme kadejakých darebákov a podvodníkov pomáhať robí radosť. Predstavte si niekoho, kto si zo svojej pozície nevie s niečím rady a vy máte možnosť mu pomôcť a stojí vás to len trochu námahy alebo ochoty. Keď takémuto človeku pomôžete raduje sa on, ale nejako prirodzene to vyvoláva pocit radosti aj vo vás. Takto je to podľa mňa [...]

Reklamné banery na blogu Pravdy.

16.10.2024

Najnovšie už reklamné banery po boku zasahujú až do článkov. Mne sa to už zdá cez čiaru. Je problém tie články vôbec čítať, kvôli agresívnej reklame. Chcem sa spýtať aký máte vy na to názor ostatní blogeri a čitatelia.

Neváhajme pomáhať.

14.10.2024

Je to totiž základný predpoklad, aby pomoc mohla prísť aj k nám samotným. Mne to pripadá tak, že aj keď by sme boli najčistejší človek na svete, keď chceme byť v niečom úspešní musíme splniť určité podmienky. Keď chceme byť úspešní v určitom odbore musíme si svoju prácu urobiť naozaj na vysokej úrovni. Je to tiež akýsi zákon alebo len úplne prirodzený [...]

Gruzínsko, voľby, Európa, EÚ, Ukrajina

V Gruzínsku po sčítaní 70 percent okrskov vedie vládnuca strana. Exit poll naznačil víťazstvo opozície

26.10.2024 18:36, aktualizované: 20:15

Exit poll naznačil víťazstvo prozápadných strán.

únos

Tragédia v Mexiku: Pri nehode autobusu zomrelo najmenej 24 ľudí

26.10.2024 18:21

Pri nehode autobusu v centrálnom Mexiku zahynulo najmenej 24 ľudí a ďalších päť ľudí bolo zranených.

Policajný potápač

Dráma na Dunaji: Polícia vytiahla muža, ktorý skočil do rieky. Napriek snahe sa ho nepodarilo oživiť

26.10.2024 17:45, aktualizované: 18:29

Polícia prehľadávala nábrežie a hladinu rieky, záchranným zložkám sa osobu podarilo vytiahnuť z vody a začali ju oživovať.

Beyoncé

Speváčka Beyoncé v kampani podporila Harrisovú. Trump sľúbil rekordnú deportáciu migrantov

26.10.2024 17:09

Nie som tu ako celebrita, nie som tu ako politik. Som tu ako matka, povedala Beyoncé.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 621
Celková čítanosť: 1505101x
Priemerná čítanosť článkov: 2424x

Autor blogu

Kategórie