Založ si blog

Drogy a mladí ľudia

Je zarážajúce koľko mladých ľudí siaha po drogách. Prečo sa deje toto šialenstvo? Podľa mňa tí čo profitujú z drogového biznisu básnia o fantastických účinkoch drog. O úžasných stavoch ktoré zažijete, realita je však úplne iná. Abd-ru-shin vysvetľuje, že žiadna droga neprospeje ani duchu ani telu. Drogy vyvolávajú stavy omámenia (oslabenia) a halucinácií t.j. neschopnosť čisto a jasne vnímať a vidieť.

Mladícka naivita, chuť zažiť niečo nové, rebelstvo, emocionálne problémy a nepochopenie toto všetko je ako jedna strana puzzle, ktorá zapasuje do tej druhej – zákerným zvodom tých čo na drogách zarábajú rozprávkové peniaze.

Mladí by si mali uvedomiť, že neexistuje nič čo by nemohli robiť bez užitia drog. ALE čím dlhšie drogy užívajú, tým viac sa rozširuje zoznam vecí ktoré už naopak robiť nedokážu. Ľudia užívajúci drogy degenerujú svoje telo aj svoju dušu.  Ľudia užívajúci drogy robia dobrovoľne zo seba otrocké zombie. Urobia hocičo len aby získali opäť svoju drogu a pocítili ten stav opojnej halucinácie. V pokročilom štádiu sú ženy schopné predávať sa za pár euro pri ceste, chlapy sú agresívni a okrádajú svoju rodinu, dokonca sú schopní zabiť vlastnú matku. Pritom by takéto odporné veci pri normálnom vedomí neurobili. Ale teraz „musia“ pretože sú závislí.

Drogová mafia to má skutočne dobre vymyslené. Navaria tieto návykové gebuziny a potom to dávajú ochutnávať a básnia o účinkoch ktoré zažijete. Keď však dáte dole masku týmto ľuďom spoznáte odporných netvorov, ktorí z týchto ľudí vysávajú energiu a život. Tí hlúpejší a emocionálne slabší, ktorí drogy okúsia a stanú sa od nich závislí, sú potom ako včely ktoré nosia med do úľa. A niekto len pohodlne pozbiera to čo donesú. Takíto si potom užívajú pohodlie a luxus, kým títo hlupáci im slúžia ako otrocké zombie.

Verím však tomu, že tých čo toto svinstvo propagujú a predávajú čaká ťažká karma za tak mnoho zničených životov a že všetko budú musieť odčiniť aj s úrokami alebo zahynúť. Tí čo sa do tejto pasce nechali chytiť a sú od drog závislí to budú mať veľmi ťažké aby sa opäť stali normálnymi ľuďmi.

Ako zákonníci a farizeji Ježiša pranierovali.

18.07.2024

Zrejme sa každému vybavia úryvky z Biblie, kde zákonníci a farizeji chceli Ježiša verejne zdiskreditovať záludnými otázkami a tiež ako ho kritizovali. Ježiš toto všetko ustál, ale oni boli presvedčení, že nie je pravý Mesiáš a neprestávali s útokmi na neho. Kritizovali ho a osočovali, naschvál ho nazývali tesárov syn, aby dali najavo že je oproti nim laik. Prešlo cca [...]

Čo by ste dali za večný život?

16.07.2024

Podľa Abd-ru-shina Stvoriteľ od nás žiada, aby sme sa sami namáhali a hľadali pravdu aj cestu k Nemu. Za druhé od nás žiada vnútornú čistotu – to znamená zbaviť sa nenávisti, závisti, zlosti, promiskuity a podobne. Mladí ľudia veľmi na pozemskú smrť nemyslia, seniori sú k smrti bližšie preto predpokladám, že na smrť aj viac myslia. To však nijako mladých nemusí [...]

Kde udrú živly nemusí byť náhoda.

09.07.2024

Abd-ru-shin nám vysvetľuje, že bytosti prírody sú plne vo vôli Božej. Bytosti prírody udržiavajú vo stvorení krehkú rovnováhu. Takže je dosť pravdepodobné, že keď sú niekde ľudia, ktorí narušia túto rovnováhu napríklad svojou vnútornou nečistotou, zareagujú na to aj živly narušením rovnováhy. Môže dôjsť k prudkým lejakom, vetru a podobne. Ako sme to napríklad [...]

Poľsko / Migrácia / Hranice / Kontroly /

Poľsko prijalo zákon uľahčujúci bezpečnostným zložkám použitie zbraní

26.07.2024 22:36

Varšava aj EÚ tvrdia, že Bielorusko a jeho spojenec Rusko migrantov posielajú k hraniciam zámerne v rámci hybridnej vojny.

Robert Fico / Tomáš Taraba /

PS: Taraba je najhorší minister v histórii rezortu. Fico by mal urobiť poriadok

26.07.2024 17:49

Michal Sabo upozornil, že minister počúva najmä záujmové skupiny a nemá úprimný záujem komunikovať s laickou ani odbornou verejnosťou.

Denys Šmyhaľ, Robert Fico, Ukrajina

Fico opäť volal s ukrajinským premiérom o zastavenej rope, navrhol mu riešenie

26.07.2024 17:00, aktualizované: 17:10

Obnova tranzitu časti ruskej ropy je podľa úradu vlády pre rafinériu Slovnaft mimoriadne dôležitá.

izrael, hamas, zbrane

Chce zvrhnúť vládu USA a vyvolať vojnu: EÚ zaradila organizáciu The Base medzi teroristické

26.07.2024 16:56

Skupinu The Base v roku 2018 založil Američan Rinaldo Nazzaro s cieľom vytvoriť sieť radikálne pravicových nacionalistov.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 589
Celková čítanosť: 1437093x
Priemerná čítanosť článkov: 2440x

Autor blogu

Kategórie