Založ si blog

Drogy a mladí ľudia

Je zarážajúce koľko mladých ľudí siaha po drogách. Prečo sa deje toto šialenstvo? Podľa mňa tí čo profitujú z drogového biznisu básnia o fantastických účinkoch drog. O úžasných stavoch ktoré zažijete, realita je však úplne iná. Abd-ru-shin vysvetľuje, že žiadna droga neprospeje ani duchu ani telu. Drogy vyvolávajú stavy omámenia (oslabenia) a halucinácií t.j. neschopnosť čisto a jasne vnímať a vidieť.

Mladícka naivita, chuť zažiť niečo nové, rebelstvo, emocionálne problémy a nepochopenie toto všetko je ako jedna strana puzzle, ktorá zapasuje do tej druhej – zákerným zvodom tých čo na drogách zarábajú rozprávkové peniaze.

Mladí by si mali uvedomiť, že neexistuje nič čo by nemohli robiť bez užitia drog. ALE čím dlhšie drogy užívajú, tým viac sa rozširuje zoznam vecí ktoré už naopak robiť nedokážu. Ľudia užívajúci drogy degenerujú svoje telo aj svoju dušu.  Ľudia užívajúci drogy robia dobrovoľne zo seba otrocké zombie. Urobia hocičo len aby získali opäť svoju drogu a pocítili ten stav opojnej halucinácie. V pokročilom štádiu sú ženy schopné predávať sa za pár euro pri ceste, chlapy sú agresívni a okrádajú svoju rodinu, dokonca sú schopní zabiť vlastnú matku. Pritom by takéto odporné veci pri normálnom vedomí neurobili. Ale teraz „musia“ pretože sú závislí.

Drogová mafia to má skutočne dobre vymyslené. Navaria tieto návykové gebuziny a potom to dávajú ochutnávať a básnia o účinkoch ktoré zažijete. Keď však dáte dole masku týmto ľuďom spoznáte odporných netvorov, ktorí z týchto ľudí vysávajú energiu a život. Tí hlúpejší a emocionálne slabší, ktorí drogy okúsia a stanú sa od nich závislí, sú potom ako včely ktoré nosia med do úľa. A niekto len pohodlne pozbiera to čo donesú. Takíto si potom užívajú pohodlie a luxus, kým títo hlupáci im slúžia ako otrocké zombie.

Verím však tomu, že tých čo toto svinstvo propagujú a predávajú čaká ťažká karma za tak mnoho zničených životov a že všetko budú musieť odčiniť aj s úrokami alebo zahynúť. Tí čo sa do tejto pasce nechali chytiť a sú od drog závislí to budú mať veľmi ťažké aby sa opäť stali normálnymi ľuďmi.

Ako zlepšiť svet.

19.04.2024

Predstavme si čo sa dialo keď sme boli ešte deti. Máme určité zážitky čo sa nám na našich rodičoch páčilo a čo nie. S odstupom času vieme čo bolo správne a čo nie. Teraz stačí urobiť úplne jednoduchú vec a mnohí ju aj robia. Stačí pri výchove svojich či iných detí dávať to dobré a správne a to nesprávne sa snažiť čo najviac eliminovať. To isté môžeme [...]

Môže človek pozemskou smrťou uniknúť Božej spravodlivosti?

15.04.2024

Pozrime sa na to spolu podrobnejšie. Pre účely tejto analýzy pripusťme, že Stvoriteľ existuje. Takže predstavme si situáciu, že by človek pozemskou smrťou mohol uniknúť spravodlivosti. Napríklad by bol nejaký bohatý človek, ktorí by mal nepriateľov a chcel by ich odstrániť. Nechce sa však dostať do väzenia, tak dá echo, že kto to urobí za neho dostane veľký balík [...]

Každý robí chyby.

14.04.2024

Podstatné je podľa mňa ako k tomu pristupujeme. Môžeme sa hádať a popierať, že sme urobili chybu. Tým však klameme len samých seba. Môžeme to ignorovať a robiť tú istú chybu aj naďalej, ale pravdepodobne na to nejakým spôsobom doplatíme. Najlepšie bude podľa mňa si chybu priznať. Áno je to trochu bolestné pre naše ego. Keď už vieme, že sme urobili chybu a priznali [...]

Islamský štát, islamisti

Islamský štát zaútočil na provládnych bojovníkov v Sýrii, zabili 28 vojakov

19.04.2024 11:05

Pri druhom útoku blízko Búkamálu pri hraniciach s Irakom zomrelo ďalších šesť sýrskych vojakov a dvaja boli unesení.

OSN / Organizácia spojených národov /

USA vetovali palestínsku žiadosť o plné členstvo v OSN. Agresívna politika, zúri Abbás

19.04.2024 10:38

Palestínska samospráva vo štvrtok odsúdila Spojené štáty za vetovanie palestínskej žiadosti o plné členstvo v OSN a označila to za "agresiu", ktorá tlačí Blízky východ k "priepasti".

Spišský hrad

Oprava Spišského hradu sa tak skoro nezačne. Šimkovičová nariadila zopakovať súťaž

19.04.2024 10:30

Úspešný uchádzač vraj neposkytol v zákonnej lehote riadnu súčinnosť a požadované dokumenty.

strategický bombardér Tu-22M3m pád ruského lietadla, vojna na Ukrajine

VIDEO: Zostrelili sme Rusom strategický nadzvukový bombardér, hlási Ukrajina. Moskva priznala stratu

19.04.2024 10:20

Podľa ukrajinskej vojenskej rozviedky (HUR) bol bombardér zostrelený v oblasti 300 kilometrov od Ukrajiny.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 564
Celková čítanosť: 1370166x
Priemerná čítanosť článkov: 2429x

Autor blogu

Kategórie