Založ si blog

Drogy a mladí ľudia

Je zarážajúce koľko mladých ľudí siaha po drogách. Prečo sa deje toto šialenstvo? Podľa mňa tí čo profitujú z drogového biznisu básnia o fantastických účinkoch drog. O úžasných stavoch ktoré zažijete, realita je však úplne iná. Abd-ru-shin vysvetľuje, že žiadna droga neprospeje ani duchu ani telu. Drogy vyvolávajú stavy omámenia (oslabenia) a halucinácií t.j. neschopnosť čisto a jasne vnímať a vidieť.

Mladícka naivita, chuť zažiť niečo nové, rebelstvo, emocionálne problémy a nepochopenie toto všetko je ako jedna strana puzzle, ktorá zapasuje do tej druhej – zákerným zvodom tých čo na drogách zarábajú rozprávkové peniaze.

Mladí by si mali uvedomiť, že neexistuje nič čo by nemohli robiť bez užitia drog. ALE čím dlhšie drogy užívajú, tým viac sa rozširuje zoznam vecí ktoré už naopak robiť nedokážu. Ľudia užívajúci drogy degenerujú svoje telo aj svoju dušu.  Ľudia užívajúci drogy robia dobrovoľne zo seba otrocké zombie. Urobia hocičo len aby získali opäť svoju drogu a pocítili ten stav opojnej halucinácie. V pokročilom štádiu sú ženy schopné predávať sa za pár euro pri ceste, chlapy sú agresívni a okrádajú svoju rodinu, dokonca sú schopní zabiť vlastnú matku. Pritom by takéto odporné veci pri normálnom vedomí neurobili. Ale teraz „musia“ pretože sú závislí.

Drogová mafia to má skutočne dobre vymyslené. Navaria tieto návykové gebuziny a potom to dávajú ochutnávať a básnia o účinkoch ktoré zažijete. Keď však dáte dole masku týmto ľuďom spoznáte odporných netvorov, ktorí z týchto ľudí vysávajú energiu a život. Tí hlúpejší a emocionálne slabší, ktorí drogy okúsia a stanú sa od nich závislí, sú potom ako včely ktoré nosia med do úľa. A niekto len pohodlne pozbiera to čo donesú. Takíto si potom užívajú pohodlie a luxus, kým títo hlupáci im slúžia ako otrocké zombie.

Verím však tomu, že tých čo toto svinstvo propagujú a predávajú čaká ťažká karma za tak mnoho zničených životov a že všetko budú musieť odčiniť aj s úrokami alebo zahynúť. Tí čo sa do tejto pasce nechali chytiť a sú od drog závislí to budú mať veľmi ťažké aby sa opäť stali normálnymi ľuďmi.

Život je krásny a pokojný,

14.06.2024

keď veríme, že vo stvorení platia dokonalé Stvoriteľove zákony a Jeho dokonalá spravodlivosť. Viete ako to chodí v živote, stane sa že vás niekto ohovára, oklame, okradne alebo sa k vám správa nepekne. Keď však verím, že to môžu byť karmické následky z minulých životov, tak je to úplne iné vnímanie. Namiesto hromženia to môžeme pokojne prijať a nenechať si [...]

Vnútorný pokoj.

11.06.2024

Pozrime sa okolo seba. Je úplne bežné, že ľudia sa hádajú aj kvôli maličkostiam. Prečo je to tak? Podľa mňa preto, že sme cítiace bytosti a máme v sebe túžbu po dokonalej spravodlivosti. Zásadný problém je v tom, že väčšina ľudí neverí, že vo svete vo stvorení existuje dokonalá spravodlivosť Stvoriteľova. A tak ľudia často berú spravodlivosť do svojich rúk. [...]

Utrpenie ľudí, kvôli ľudským výmyslom.

03.06.2024

Predstavme si dvoch ľudí. Vznikne nejaký konflikt, hádka. Ten čo ublížil si to nechce priznať alebo si myslí, že bol v práve. A kolotoč vzájomného oplácania sa môže naplno roztočiť. Títo ľudia si vzájomne doubližujú a budú sa nenávidieť. Toto je bežný scenár z tohto sveta. Ale prečo je to tak? 1. Ľudia neveria na Božiu spravodlivosť, okamžite berú [...]

vojna na Ukrajine, mierový summit vo Švajčiarsku, Volodymyr Zelenskyj

Zelenskyj získal 85 podpisov pod deklaráciu z mierového summitu. Viaceré veľké krajiny sa nepripojili

16.06.2024 14:43

Účastníci prvého summitu o mieri na Ukrajine vyzvali na návrat detí deportovaných Ruskom a na zapojenie "všetkých strán" do mierového procesu.

SR prezident Pellegrini inaugurácia BAX

Pellegrini: Chcem byť silnou hlavou štátu, využijem svoje politické skúsenosti

16.06.2024 14:07

Nový prezident Peter Pellegrini považuje za svoju výhodu skutočnosť, že ako prvý politik v novodobej histórii zastával všetky tri najvyššie politické funkcie.

varechovy protest, protest proti interrupciam, umele prerusenie tehotenstva, interrupcie,

Interrupcií je na Slovensku najmenej za tri dekády. Ministerka zdravotníctva zvažuje schválenie interrupčnej tabletky

16.06.2024 12:35

Ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková si nechá v otázke interrupčnej tabletky poradiť od koaličných partnerov.

väzeň, väzenie, mreže

V ruskej base zajali väzni dvoch dozorcov. Zasiahli špeciálne jednotky, útočníkov zabili

16.06.2024 11:40

Skupina šiestich mužov sa v nedeľu vo väzenskej väznici v Rostove na Done na juhozápade Ruska zmocnila dvoch dozorcov.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 578
Celková čítanosť: 1406994x
Priemerná čítanosť článkov: 2434x

Autor blogu

Kategórie