Založ si blog

Rasizmus a extrémizmus

Prečo existujú ešte aj dnes? Podľa mňa preto, že majú veľmi výživnú pôdu.

Tou výživnou pôdou sú zlé alebo nefunkčné zákony a ťažkopádny až nefunkčný systém justície. Taktiež je to neschopnosť štátu v plnej miere ochrániť majetkové či iné práva svojich občanov. Napríklad ak bývate v susedstve s neprispôsobivými občanmi len ťažko sa domôžete spravodlivosti. To že sú hluční a voči vám arogantní a drzí, prípadne vám niečo ukradnú zo záhrady to sú všetko len priestupky. A najhoršie na tom je, že ak sú to nezamestnaní ľudia z uloženej pokuty sa len vysmejú, pretože ju od nich nikto nikdy nevymôže.

Toto sú podľa mňa reálne fakty zo života našej spoločnosti a som si istý, že existujú stovky takýchto prípadov. To je skutočný dôvod prečo Kotlebovi nebezpečne narastali preferencie a prečo jeho strana už druhé volebné obdobie sedí v parlamente.

My sa nekukajme len na to ako to funguje v okolitých krajinách, nebojme sa vytvoriť si aj vlastné zákony a vlastný systém. V našej krajine to vyzerá tak, že zákony pre tých najbohatších a najchudobnejších akoby neplatili. Mäkký bezzubý štát je len na smiech a svojou mäkkosťou iba pošpiňuje čistotu a spravodlivosť, ktoré majú byť posvätné.

Vôbec sa nečudujem že Kotlebovi narástli percentá, pretože sa zastal tých čo boli nespravodlivo utláčaní a ohrozovaní. Z tohto pohľadu bol Kotleba lepší ako štát a jeho celý aparát. A je to obrovská hanba pre túto krajinu, že nevie nastoliť poriadok a disciplínu a ochrániť práva svojich občanov.

Táto vláda má pred sebou dosť dlhý čas, som zvedavý či ho využije efektívne. Zobuďme sa ľudia. Darmo sa budeme čudovať a dookola krútiť hlavou prečo tu ešte stále je rasizmus a extrémizmus. Pokiaľ vláda nezačne robiť zákony na mieru aj pre tých najchudobnejších, pretože tieto bežné zákony akoby na nich neplatili, nikdy tu nebude skutočný kľud a harmónia. Je až nepochopiteľné, že ľudia ktorí nepomreli od hladu len vďaka tomu, že im každý mesiac platíme sociálne dávky z našich daní, sa správajú arogantne a porušujú práva svojich blížnych. Spravodlivé by bolo, aby mali svojich chlebodarcov v úcte a nie skákali im po hlave.

Naše vnútorné svety tvoria svet vonkajší.

28.04.2024

Či nie je tento náš pozemský svet len veľkou mozaikou, ktorú tvoria všetci ľudia tejto zeme. Presne podľa toho akí sme my ľudia vyzerá aj tento svet, jeho jednotlivé časti a regióny, mestá, obce, domácnosti atď. Keď to niekto pozoruje tak vidí obrazy niekde škaredšie, niekde krajšie, inde krvavé atď. Celé čo v tomto chýba, je uvedomenie si, že my sami tvoríme svet v [...]

Svoje minulé životy stretávame okolo seba.

24.04.2024

Keď sledujem svoje okolie, pripadá mi to akoby som cestoval v čase. Vidím ľudí a ich vlastnosti. Niektoré ma potešia, iné rozčúlia. Ale keď pozriem do svojho vnútra, vnímam akoby som s tým mal niečo spoločné, hoci sa mi to častokrát nepáči. Pripadá mi to akoby sa hlavne tí bližší ľudia z môjho okolia niekedy v minulých životoch mnou inšpirovali a napodobňovali ma, [...]

Prostitútky a omamné látky.

23.04.2024

Všimnite si, že keď je téma o týchto ženách, ktoré predávajú svoje telá veľmi často sú prítomné aj omamné látky rôzneho druhu. Prečo je to tak? Dôvod je podľa mňa úplne jednoduchý, myslím si, že rôznymi omamnými látkami chcú prehlušiť svoj vnútorný hlas, ktorý im hovorí, že to čo robia je nesprávne. Tieto omamné látky majú prehlušiť to, že sa vyspia s [...]

Volodymyr Zelenskyj

Oligarcha, ktorý podporoval Zelenského, je podozrivý z prípravy vraždy

08.05.2024 22:04

Vlani Kolomojskému urobili domovú prehliadku a vzali do vyšetrovacej väzby pre ekonomickú trestnú činnosť.

Boeing 747

A opäť Boeing. Stroju sa pri pristávaní nevysunul predok podvozku

08.05.2024 21:18

Nikomu sa nič nestalo, nehodu ale vyšetruje turecké ministerstvo dopravy.

plenkovič

Chorvátsku bude vládnuť aj krajná pravica. Plenkovič sa dohodol s Penavom

08.05.2024 20:40

Hnutie za vlasť povedie ministerstvo poľnohospodárstva a aj nové ministerstvo demografie.

petr pavel

Rusko rozpútalo rovnako ničivú vojnu, akou bola druhá svetová, uviedol Pavel a citoval Havla

08.05.2024 19:43

Vojnu na Ukrajine označil český prezident za ťažkú skúšku nielen pre Európu.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 568
Celková čítanosť: 1383645x
Priemerná čítanosť článkov: 2436x

Autor blogu

Kategórie