Založ si blog

Ľudia chcú všetko prekrútiť.

Nejaká pravda o tom ako funguje celé stvorenie existuje. My sa môžeme k tomu približovať alebo sa od pravdy vzďaľovať. Ale čo by bolo potrebné je seriózne skúmať to čo máme k dispozícii, vedecké objavy a to čo nám priniesli Boží vyslanci.

Je tu však silná tendencia sa z mnohého vysmievať a prekrucovať rôzne citáty podľa toho ako sa komu hodia, nie ako boli mienené. Ľudia to zatiaľ môžu robiť, ale ak sa mýlia škodu utrpia oni nie Stvoriteľ alebo tí Boží vyslanci. Je to ako keď niekto nedodržiava zákony cestnej premávky – je len otázkou času, že spôsobí nejakú škodu.

Bol tu Ježiš, ale mnohí spochybňujú či tu vôbec bol. Niečo hovoril z toho sa mnohé zachovalo. Ale prišiel Abd-ru-shin a vlastnou rukou všetko spísal a vysvetlil. Takže pre ľudí dnešnej doby neexistuje akceptovateľná výhovorka. Ľudia si vytvorili svet podľa vlastných túžob. Ale vidíme v akom stave je dnešný svet.

Je tu silná potreba mnohých o všetkom mudrovať, všetko spochybňovať a samozrejme hladkať si svoje EGO, tým že sa tvária, že oni sami to vedia najlepšie. Takýmto ľuďom nikto nepomôže, pretože sa im jednoducho nedá pomôcť. Snaha zo Svetla je, ale si niekto zapcháva uši a zatvára oči ako to aj Ježiš hovoril, takí ľudia sa sami dobrovoľne uzatvárajú od pomocí a vedenia.

Dnes sa nám zdá nepochopiteľné, že Ježiša prenasledovali a nakoniec ho dali zavraždiť. Ale mne to začína dávať zmysel, veľa ľudí nemá záujem o pravdu. Chcú si niekde v šere v skrytosti robiť čo sa im zachce a samozrejme veria, že sa dokážu vyhnúť trestu. Vyzerá to však že vyhnúť sa skutočnej spravodlivosti nie je možné.

Kam vedú veriacich oficiálne cirkvi?

26.09.2024

Obrovským rizikom je, že keď sa pozrieme do histórie oficiálne cirkvi brutálnym spôsobom zlyhávali. Za čias Mojžiša to fungovalo a boli obdobia keď Židia zákon dodržiavali, vtedy sa im darilo. Ale ako plynul čas pomaly sa od zákona odkláňali a spolu s nimi aj tí čo mali bdieť nad zákonom. Aj keď navonok zákonníci a farizeji dodržiavali zákon, srdcia niektorých boli [...]

Židovský a vatikánsky okultizmus?

25.09.2024

Zaráža ma čo povedal Kaifáš najvyšší predstaviteľ židovskej cirkvi v časoch Ježiša. „Vy nič neviete, ani neuvážite, že lepšie bude pre vás, keď jeden človek umrie za ľud a nezahynie celý národ. Veď toto je vlastne výzva na ľudskú obetu. Toto robili pohanské národy aj v okolí izraela. Ak máte info môžete reagovať a doplniť tie národy. Dokonca obetovali svojim [...]

Cirkvi proti Ježišovi.

24.09.2024

Ježiš vzkriesil Lazára a vtedy mnohí zo Židov uverili, že on je od Boha. Niektorí Židia však išli za farizejmi a rozpovedali im čo sa stalo. Preto veľkňazi a farizeji zvolali radu a vraveli: Čo robiť? Lebo ten človek činí mnohé znamenia. Ak ho necháme tak, všetci uveria v neho, prídu Rimania a vezmú nám toto miesto aj národ. (Čiže židovská cirkev zabránila ľudu [...]

Medveď hnedý

Medveď behá v parku v Trenčianskych Tepliciach, upozorňuje polícia

28.09.2024 15:46

"V miestnom parku v Trenčianskych Tepliciach bol oznámený výskyt medveďa hnedého, ktorý mal vybehnúť z lesa do potoka," uvádza polícia.

nádcha, chrípka, choroba, prechladnutie, vreckovky, covid, muž

Nemocnice a lekári sa pripravujú na chrípkovú sezónu, situáciu zhoršuje covid. Kde sa dá zaočkovať a ako kombinovať vakcíny?

28.09.2024 15:00

V októbri sa "oficiálne" začína chrípková sezóna, ale nárast prípadov respiračných ochorení lekári a nemocnici evidujú už od začiatku septembra

Andrej Danko

Tomáš: Danko bude útočiť na Hlas, kým nedostane funkciu. SNS tvrdí, že len kritizuje Tomášovu zlú legislatívu

28.09.2024 14:50

Erik Tomáš označil stupňujúce sa útoky SNS smerom k Hlasu za dôsledok urazenosti Andreja Danka, že nedostal post predsedu NR SR.

Nasralláh

Smrť Nasralláha: Čaká Izrael masový útok Hizballáhu? Irán nechce, aby konflikt explodoval, vraví expert

28.09.2024 14:46

Odborník na Blízky východ James Dorsey reagoval na to, že Izraelu sa podarilo pri leteckom útoku v Bejrúte zabiť šéfa hnutia Hizballáh Hasana Nasralláha.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 616
Celková čítanosť: 1488252x
Priemerná čítanosť článkov: 2416x

Autor blogu

Kategórie