Založ si blog

Ťažké osudy ľudí.

Niektorí ľudia sa dostávajú do ťažkých životných situácií. Niekto má nedostatok lásky, iný žije v rodine kde vládne agresia alebo sú tu iné neduhy ako alkoholizmus, drogové závislosti či hazard. Konkrétny človek sa v súčasnosti možno aj veľmi snaží byť lepším človekom, ale ten osud ho aj tak silno zviera.

Môže sa stať, že niektorí v zúfalstve podľahnú a vzdajú to, iní možno preklínajú, nadávajú a stanú sa ešte horšími. Niektorí sa možno vzdajú viery a podobne. Lenže nech sa už deje čokoľvek skúsme zobrať do úvahy aj to, že možno máme za sebou už mnoho pozemských životov plus život v jemnohmotnom svete a tiež existenciu karmy. Ak to zohľadníme príde na rad aj možnosť, že sme v minulosti mohli porobiť veľa zlého a teraz len žneme trpké a zhnité plody. Do akých pomerov sa rodíme vôbec nemusí byť náhoda.

Ja osobne vidím ako jedinú správnu cestu z ťažkého osudu, stať sa lepším človekom a v žiadnom prípade sa toho nevzdať, pretože to je zrejme naša jediná reálna nádej. Na cirkevné odpustky by som sa nespoliehal. To po čom sami túžime, by sme mali siať okolo seba – čiže každý deň to dávať zo seba von do okolia – to je podľa mňa tá správna cesta. Pretože nech sa deje čokoľvek ak zo seba dávame zlé veci, nemôže čakať že naspäť sa nám vrátia dobré veci, to už aj fyzika pozná zákon akcie a reakcie.

Kam vedú veriacich oficiálne cirkvi?

26.09.2024

Obrovským rizikom je, že keď sa pozrieme do histórie oficiálne cirkvi brutálnym spôsobom zlyhávali. Za čias Mojžiša to fungovalo a boli obdobia keď Židia zákon dodržiavali, vtedy sa im darilo. Ale ako plynul čas pomaly sa od zákona odkláňali a spolu s nimi aj tí čo mali bdieť nad zákonom. Aj keď navonok zákonníci a farizeji dodržiavali zákon, srdcia niektorých boli [...]

Židovský a vatikánsky okultizmus?

25.09.2024

Zaráža ma čo povedal Kaifáš najvyšší predstaviteľ židovskej cirkvi v časoch Ježiša. „Vy nič neviete, ani neuvážite, že lepšie bude pre vás, keď jeden človek umrie za ľud a nezahynie celý národ. Veď toto je vlastne výzva na ľudskú obetu. Toto robili pohanské národy aj v okolí izraela. Ak máte info môžete reagovať a doplniť tie národy. Dokonca obetovali svojim [...]

Cirkvi proti Ježišovi.

24.09.2024

Ježiš vzkriesil Lazára a vtedy mnohí zo Židov uverili, že on je od Boha. Niektorí Židia však išli za farizejmi a rozpovedali im čo sa stalo. Preto veľkňazi a farizeji zvolali radu a vraveli: Čo robiť? Lebo ten človek činí mnohé znamenia. Ak ho necháme tak, všetci uveria v neho, prídu Rimania a vezmú nám toto miesto aj národ. (Čiže židovská cirkev zabránila ľudu [...]

Trump

Trump: Izrael by mal zasiahnuť iránske jadrové zariadenia

05.10.2024 06:09

Donald Trump vyhlásil, že Izrael by mal v reakcii na nedávny raketový útok islamskej republiky zaútočiť na iránske jadrové zariadenia.

Zuzana Dolinková

Kto nahradí Dolinkovú? Drucker záujem nemá. Spomína sa šéfka nemocnice, kde sa liečil Fico i pravá ruka Sakovej

05.10.2024 06:00

Ficova vláda má prvú väčšiu trhlinu. Ministerka zdravotníctva Dolinková oznámila, že končí.

biely dom

Kvíz: Ako dobre poznáte významné udalosti, ktoré sa spájajú s americkými prezidentmi?

05.10.2024 06:00

Otestujte si vedomosti o šéfoch Bieleho domu za posledných niečo viac ako sto rokov. Viaceré otázky súvisia aj so Slovenskom.

koláž, fotky, mReportér

Zábery na „valiace sa cunami“, ktoré sa prehnalo Horehroním. Pozrite si, ako to vyzeralo

05.10.2024 05:00

Toto sú najlepšie videá týždňa, ktoré zachytili naši mReportéri.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 616
Celková čítanosť: 1492888x
Priemerná čítanosť článkov: 2424x

Autor blogu

Kategórie