Založ si blog

Každý robí chyby.

Podstatné je podľa mňa ako k tomu pristupujeme. Môžeme sa hádať a popierať, že sme urobili chybu. Tým však klameme len samých seba. Môžeme to ignorovať a robiť tú istú chybu aj naďalej, ale pravdepodobne na to nejakým spôsobom doplatíme.

Najlepšie bude podľa mňa si chybu priznať. Áno je to trochu bolestné pre naše ego. Keď už vieme, že sme urobili chybu a priznali sme si to, môžeme z toho ešte vyťažiť, tak že sa z prežitej situácie ponaučíme. To je zrejme to najlepšie čo môžeme urobiť.

Atentát na premiéra SR – očakávania a realita.

16.05.2024

Na úvod sa chcem jasne vyjadriť, že tento násilný čin v žiadnom prípade neschvaľujem. Toto je podľa mňa nesprávna cesta. Aj keby mal ten básnik čo strieľal na premiéra tie najšľachetnejšie úmysly, toto v žiadnom prípade nie je správna cesta. Jednoducho bol to brutálny násilný čin. Ako sa vraví kto seje vietor, zožne búrku. To sa ideme vracať do stredoveku? Aj vtedy [...]

Zodpovednosť influencerov-iek.

14.05.2024

Influenceri sú väčšinou verejne známe osobnosti ako športovci, herci a podobne alebo sa verejne známymi stávajú svojou činnosťou na sociálnych sieťach. Sú to väčšinou krásni, úspešní, šikovní ľudia, ktorí vedia zaujať. Čiže máme tu influencerov – mienkotvorcov a followerov – ich nasledovateľov. Sú to naozaj výstižné názvy. Influenceri sa tešia keď majú [...]

Paradoxné odmietanie reinkarnácie.

10.05.2024

Skúste sa na reinkarnačnú teóriu pozrieť bez dogmatiky. Ježiša vtedajšia židovská cirkev obvinila z Boho-rúhačstva a poslala ho na smrť. Sám Ježiš hovoril: „Ešte mnoho vám mám povedať, ale teraz neznesiete.“. Takže z Ježiša židovská cirkev urobila niečo ako kacíra. Evidentne nemohol vo svojej dobe ešte vyjaviť celú pravdu. Potom jeho nasledovatelia hlavne v [...]

Obit Buell Pulitzers

Sekundy paľby na Reagana sa podobali na streľbu proti Ficovi. Atentáty na svetoznámych lídrov: kto prežil a koho zabili?

16.05.2024 20:35

Podobne ako na Roberta Fica aj na Ronalda Reagana si páchateľ počkal pred budovou. Aj vtedy ochranka nedokázala zabrániť atentátu.

juraj c. strelec

Policajné hliadky a šokovaní susedia. Čo hovoria o atentátnikovi na Fica ľudia, ktorí ho poznajú

16.05.2024 20:00

Podľa zistení Pravdy amatérsky básnik z Levíc, ktorý päťkrát vystrelil na premiéra, svojím konaním poriadne zaskočil nielen svojich známych, ale aj rodinných príslušníkov.

drogy, metamfetamín, Sinaloa

Španielska polícia zhabala 1,8 tony metamfetamínu mexického kartelu Sinaloa

16.05.2024 19:07

Ide o historicky najväčšie zachytenie metamfetamínu v Španielsku a druhé najväčšie v Európe.

Čaputová, Pellegrini, Fico, vyhlásenie, atentát

Atentát ako dôsledok polarizácie? Nájdeme cestu k upokojeniu a nie k zhoršeniu situácie?

16.05.2024 19:00

Najvyšší čas zatiahnuť ručnú brzdu. Atentát na premiéra Roberta Fica otriasol spoločnosťou a jej súdržnosťou. Bude to pre nás budíčkom? Upokojujme napätie slušným dialógom.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 571
Celková čítanosť: 1390055x
Priemerná čítanosť článkov: 2434x

Autor blogu

Kategórie