Založ si blog

Drogy a mladí ľudia

Je zarážajúce koľko mladých ľudí siaha po drogách. Prečo sa deje toto šialenstvo? Podľa mňa tí čo profitujú z drogového biznisu básnia o fantastických účinkoch drog. O úžasných stavoch ktoré zažijete, realita je však úplne iná. Abd-ru-shin vysvetľuje, že žiadna droga neprospeje ani duchu ani telu. Drogy vyvolávajú stavy omámenia (oslabenia) a halucinácií t.j. neschopnosť čisto a jasne vnímať a vidieť.

Mladícka naivita, chuť zažiť niečo nové, rebelstvo, emocionálne problémy a nepochopenie toto všetko je ako jedna strana puzzle, ktorá zapasuje do tej druhej – zákerným zvodom tých čo na drogách zarábajú rozprávkové peniaze.

Mladí by si mali uvedomiť, že neexistuje nič čo by nemohli robiť bez užitia drog. ALE čím dlhšie drogy užívajú, tým viac sa rozširuje zoznam vecí ktoré už naopak robiť nedokážu. Ľudia užívajúci drogy degenerujú svoje telo aj svoju dušu.  Ľudia užívajúci drogy robia dobrovoľne zo seba otrocké zombie. Urobia hocičo len aby získali opäť svoju drogu a pocítili ten stav opojnej halucinácie. V pokročilom štádiu sú ženy schopné predávať sa za pár euro pri ceste, chlapy sú agresívni a okrádajú svoju rodinu, dokonca sú schopní zabiť vlastnú matku. Pritom by takéto odporné veci pri normálnom vedomí neurobili. Ale teraz „musia“ pretože sú závislí.

Drogová mafia to má skutočne dobre vymyslené. Navaria tieto návykové gebuziny a potom to dávajú ochutnávať a básnia o účinkoch ktoré zažijete. Keď však dáte dole masku týmto ľuďom spoznáte odporných netvorov, ktorí z týchto ľudí vysávajú energiu a život. Tí hlúpejší a emocionálne slabší, ktorí drogy okúsia a stanú sa od nich závislí, sú potom ako včely ktoré nosia med do úľa. A niekto len pohodlne pozbiera to čo donesú. Takíto si potom užívajú pohodlie a luxus, kým títo hlupáci im slúžia ako otrocké zombie.

Verím však tomu, že tých čo toto svinstvo propagujú a predávajú čaká ťažká karma za tak mnoho zničených životov a že všetko budú musieť odčiniť aj s úrokami alebo zahynúť. Tí čo sa do tejto pasce nechali chytiť a sú od drog závislí to budú mať veľmi ťažké aby sa opäť stali normálnymi ľuďmi.

Naše vnútorné svety tvoria svet vonkajší.

28.04.2024

Či nie je tento náš pozemský svet len veľkou mozaikou, ktorú tvoria všetci ľudia tejto zeme. Presne podľa toho akí sme my ľudia vyzerá aj tento svet, jeho jednotlivé časti a regióny, mestá, obce, domácnosti atď. Keď to niekto pozoruje tak vidí obrazy niekde škaredšie, niekde krajšie, inde krvavé atď. Celé čo v tomto chýba, je uvedomenie si, že my sami tvoríme svet v [...]

Svoje minulé životy stretávame okolo seba.

24.04.2024

Keď sledujem svoje okolie, pripadá mi to akoby som cestoval v čase. Vidím ľudí a ich vlastnosti. Niektoré ma potešia, iné rozčúlia. Ale keď pozriem do svojho vnútra, vnímam akoby som s tým mal niečo spoločné, hoci sa mi to častokrát nepáči. Pripadá mi to akoby sa hlavne tí bližší ľudia z môjho okolia niekedy v minulých životoch mnou inšpirovali a napodobňovali ma, [...]

Prostitútky a omamné látky.

23.04.2024

Všimnite si, že keď je téma o týchto ženách, ktoré predávajú svoje telá veľmi často sú prítomné aj omamné látky rôzneho druhu. Prečo je to tak? Dôvod je podľa mňa úplne jednoduchý, myslím si, že rôznymi omamnými látkami chcú prehlušiť svoj vnútorný hlas, ktorý im hovorí, že to čo robia je nesprávne. Tieto omamné látky majú prehlušiť to, že sa vyspia s [...]

Sophie, Ukrajina, vojna na Ukrajine

ONLINE: Rusi majú priestor pre budúce útoky. Zelenskyj sa sťažuje, že pomoc prichádza pomaly

30.04.2024 06:30

Rusi kontrolujú takmer pätinu Ukrajiny a majú možnosť útočiť viacerými smermi. Zelenskyj hovorí, že zbrane na Ukrajinu síce už prúdia, ale pomaly.

Joe Bide, stav únie

Bidenova administratíva pripravuje odovzdanie moci bez ohľadu na výsledok volieb

30.04.2024 06:09

Administratíva prezidenta USA Joea Bidena začína pripravovať odovzdanie úradu a agendy Bieleho domu.

Robert Fico, Peter Pellegrini, Andrej Danko

Hlas získal na úkor Smeru. Voliči však vládny valec oceňujú: PS získalo nových voličov, opozícia musí zabrať

30.04.2024 06:00

Aj keď sa Progresívnemu Slovensku podarilo získať aj nových voličov, s ostatnými lídrami opozície si ich medzi sebou len prelievajú. Kým koalícii to stačí, opozícia musí vyriešiť svoju budúcnosť.

Lotyšsko, NATO

Príprava na Rusov? Lotyši majú z pivníc urobiť protiletecké kryty

30.04.2024 06:00

Na čo sa dá využiť jarné upratovanie? Na prípravu protileteckých krytov.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 568
Celková čítanosť: 1379793x
Priemerná čítanosť článkov: 2429x

Autor blogu

Kategórie