Neváhajme pomáhať.

Je to totiž základný predpoklad, aby pomoc mohla prísť aj k nám samotným.

Mne to pripadá tak, že aj keď by sme boli najčistejší človek na svete, keď chceme byť v niečom úspešní musíme splniť určité podmienky. Keď chceme byť úspešní v určitom odbore musíme si svoju prácu urobiť naozaj na vysokej úrovni. Je to tiež akýsi zákon alebo len úplne prirodzený konkurenčný efekt. Ak je niekto lepší ako my, tak sa presadí on.

Často pri takýchto snahách presadiť sa potrebujeme pomoc alebo aspoň dostať príležitosť. Do života nám prichádzajú rôzne situácie. Každý z nás máme nejakých ľudí okolo seba alebo stretneme aj cudzích to je jedno. Ide o to, že ak sa nám naskytne možnosť reálne niekomu pomôcť môže to byť pre nás veľkým požehnaním. Pretože ak reálne naozaj niekomu pomôžeme, automaticky k nám začnú prúdiť energie vďaky a taktiež rovnako ako sme my pomohli, môže niekto pomôcť nám samotným.

Je to úplne jednoduchý princíp – zákon zvratného pôsobenia o ktorom píše aj Abd-ru-shin. Mne sa zdá že to naozaj funguje. Treba len skúsiť aspoň na určitý čas naladiť sa na dobré energie a pomáhať. Podľa mňa kto to vyskúša, bude milo prekvapený.

Reklamné banery na blogu Pravdy.

16.10.2024

Najnovšie už reklamné banery po boku zasahujú až do článkov. Mne sa to už zdá cez čiaru. Je problém tie články vôbec čítať, kvôli agresívnej reklame. Chcem sa spýtať aký máte vy na to názor ostatní blogeri a čitatelia.

Čisté a špinavé energie okolo nás.

09.10.2024

Okolo nás prúdia čisté aj špinavé energie rôzneho druhu. Ak sa dostaneme do kontaktu s čistými energiami tak môžeme očakávať, že sa nám bude dariť a prídu pomoci rôzneho druhu. Ak sa ale naopak dostaneme do kontaktu so špinavými energiami, môžeme očakávať deštrukciu, nezdary a problémy rôzneho druhu. Pretože podľa mňa zo Svetla prichádza pomoc a liečba, ale z [...]

Čo robiť keď nám niečo chýba?

06.10.2024

Čo by sme mali robiť keď nám v našom okolí chýba slušnosť, súcit, férovosť a podobne? Jedna možnosť je rozčuľovať sa prečo sú ľudia takí zlí, necitliví. Druhá možnosť je začať siať to čo chýba. Ak chýba férovosť, tým že sa sami začneme správať férovo akoby rozsievame toto do svojho okolia. Samozrejme potom sa ešte o to zasiate treba nejaký čas starať, [...]

Joe Biden

Do Berlína pricestoval prezident USA Joe Biden, stretne sa so Scholzom

17.10.2024 22:43

Piatkové stretnutie so Scholzom bude prvou bilaterálnou návštevou Bidena v Nemecku od začiatku jeho funkčného obdobia.

Belgicko, Zelenskyj, Fico, summit

Zelenskyj Ficovi: Podporujte Kyjev, lebo Putin sa na Ukrajine nezastaví

17.10.2024 19:41

Bolo to prvé stretnutie slovenského premiéra Roberta Fica s ukrajinským prezidentom Volodymyrom Zelenským od začiatku veľkej ruskej invázie vo februári 2022.

Jaroslav Haščák

Európsky súd pre ľudské práva zamietol Haščákovu sťažnosť v súvislosti so zásahom v sídle Penty

17.10.2024 17:57

K zásahu ozbrojených policajtov došlo 1. decembra 2020 v bratislavskom Digital Parku.

Mestský úrad Michalovce.

Napojení na sektu? Poslankyňa hovorí, že AllatRa prenikla aj na úrad v Michalovciach a na jarmoku mala stánok

17.10.2024 17:51

Sekta môže mať na Slovensku odhadom tisícky priaznivcov.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 620
Celková čítanosť: 1500681x
Priemerná čítanosť článkov: 2420x

Autor blogu

Kategórie