Založ si blog

Židovský a vatikánsky okultizmus?

Zaráža ma čo povedal Kaifáš najvyšší predstaviteľ židovskej cirkvi v časoch Ježiša. „Vy nič neviete, ani neuvážite, že lepšie bude pre vás, keď jeden človek umrie za ľud a nezahynie celý národ. Veď toto je vlastne výzva na ľudskú obetu. Toto robili pohanské národy aj v okolí izraela. Ak máte info môžete reagovať a doplniť tie národy. Dokonca obetovali svojim „bohom“ aj malé deti.

Stvoriteľovi sa práve nepáčilo počínanie pohanských národov a modloslužobníctvo, uctievali svojich drevených, hlinených a iných bôžikov. Preto si vyvolil národ a dal im zákon. Keď ho plnili darilo sa im, keď ten zákon porušovali tak prišli na nich pohromy. Ale ako vidno aj židovská cirkev sa odklonila od zákona. Doslova obetovali nevinného človeka a čakali priazeň Jehovu za to. Úplne chorá logika. Dnes vieme čo na nich prišlo, masakre a vyhnanie z Kannánu.

Takže Židia si túto krvavú obetu vynútili od Piláta. A čo sa dialo potom? Vznikla kresťanská cirkev a čuduj sa svete oslavujú túto krvavú obetu a očakávajú, že Ježiš nás vykúpil svojím utrpením na kríži z našich hriechov. Takže Vatikán akoby schvaľoval túto krvavú obetu. Je to čudné, očakávať odpustenie hriechov, za to že niekoho umučili na kríži. Zdá sa mi to zvrátené a má to prvky okultizmu podľa mňa.

Ľudia by sa mali podľa mňa podrobnejšie pozrieť na svojich duchovných vodcov – cirkvi. Je to úplný paradox, že kresťanské cirkvi takto fatálne zlyhávajú. Už vieme ako dopadli Židia. Otázka znie ako dopadnú kresťania, ktorí sa nechávajú viesť touto ideológiou. To je akoby schvaľovali obetovanie nevinných ľudí.

Kam vedú veriacich oficiálne cirkvi?

26.09.2024

Obrovským rizikom je, že keď sa pozrieme do histórie oficiálne cirkvi brutálnym spôsobom zlyhávali. Za čias Mojžiša to fungovalo a boli obdobia keď Židia zákon dodržiavali, vtedy sa im darilo. Ale ako plynul čas pomaly sa od zákona odkláňali a spolu s nimi aj tí čo mali bdieť nad zákonom. Aj keď navonok zákonníci a farizeji dodržiavali zákon, srdcia niektorých boli [...]

Cirkvi proti Ježišovi.

24.09.2024

Ježiš vzkriesil Lazára a vtedy mnohí zo Židov uverili, že on je od Boha. Niektorí Židia však išli za farizejmi a rozpovedali im čo sa stalo. Preto veľkňazi a farizeji zvolali radu a vraveli: Čo robiť? Lebo ten človek činí mnohé znamenia. Ak ho necháme tak, všetci uveria v neho, prídu Rimania a vezmú nám toto miesto aj národ. (Čiže židovská cirkev zabránila ľudu [...]

Ľudia chcú všetko prekrútiť.

23.09.2024

Nejaká pravda o tom ako funguje celé stvorenie existuje. My sa môžeme k tomu približovať alebo sa od pravdy vzďaľovať. Ale čo by bolo potrebné je seriózne skúmať to čo máme k dispozícii, vedecké objavy a to čo nám priniesli Boží vyslanci. Je tu však silná tendencia sa z mnohého vysmievať a prekrucovať rôzne citáty podľa toho ako sa komu hodia, nie ako boli mienené. [...]

michal šipoš, igor matovič

Má Matovičovo hnutie šancu na reparát? Politológ: Je ešte uzavretejšou „sektou“ než bolo kedysi

28.09.2024 11:00

Po roku od volieb si Pravda pripravila anketu s predsedami poslaneckých klubov a zhodnotenie pôsobenia a kľúčových momentov parlamentných strán.

Libanon, Hizballáh, Hassan Nasralláh,

Zabili sme vodcu Hizballáhu Hasana Nasralláha, oznámil Izrael: Dostaneme každého, kto nás ohrozuje

28.09.2024 10:20, aktualizované: 11:15

Izraelská armáda oznámila zabitie najvyššieho vodcu šiitského militantného hnutia Hizballáh Hasana Nasralláha pri vzdušnom útoku v Bejrúte.

SR Bratislava stretnutie predsedovia strany prezident BAX

Hrabko: Spory vládnych strán majú ďaleko od chaosu za bývalej koalície

28.09.2024 08:22

Verbálne spory vo vládnej koalícii nesmerujú do hĺbky a majú ďaleko k chaosu minulého volebného obdobia, hovorí publicista.

Miloš Zeman

Ľavičiar a tolerantný ateista, milovník becherovky i autor svojráznych bonmotov. Miloš Zeman oslavuje 80

28.09.2024 08:00

Je jednou z najvýraznejších postáv českej ponovembrovej politiky.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 616
Celková čítanosť: 1488170x
Priemerná čítanosť článkov: 2416x

Autor blogu

Kategórie