Založ si blog

Mikiho karma.

Abd-ru-shin píše, že Stvoriteľ vložil do stvorenia od úplného počiatku svoje dokonalé zákony: Zákon príťažlivosti rovnorodého, Zákon tiaže a Zákon zvratného pôsobenia. Každý človek je spojený so svojimi dielami mnohými vláknami a môže očakávať len presne to, čo sám dal. Ježiš to zhrnul v jednoduchej vete: „Čo sejete, to zožnete!“.

Teraz ide v kinách film Miki o známom bosovi podsvetia. Ľudia debatujú či ho pustia na slobodu alebo nie, čo by bolo správne a podobne. Všetci však podľa mňa môžeme byť pokojní, či ho už pustia alebo nie. Pretože ak sa aj Černákovi podarilo niečo zatajiť alebo oklamať verejnosť či súdy – pravda o tom čo sa reálne udialo existuje. Pred Stvoriteľom a Jeho dokonalými zákonmi Miki nič neutají a ako už Ježiš spomínal aj on ako každý z nás musí zaplatiť do posledného haliera. Na cirkevné odpustky nech sa radšej nespolieha, je to zbytočná námaha.

Ďalšia rovina je: odpustiť mu? V minulosti aj dnes majú ľudia zatvrdnuté srdcia. Je to podľa mňa preto, že neveria na absolútnu Stvoriteľovu spravodlivosť. Keby na tú spravodlivosť verili, dokázali by skôr odpustiť. Kto však povie nikdy neodpustím odsudzuje sám seba. Jednak my nie sme oprávnení niekoho odsúdiť a za druhé takýto človek sa vystavuje riziku, že ak on urobil priestupok hoci aj malý, nájde sa niekto čo povie aj jemu nikdy ti neodpustím. A takýto ľudia potom uviaznu v nižších úrovniach a nedokážu stúpať nahor, do raja kam všetci patríme.

Podľa mňa každý má šancu, kým ešte žije, dýcha aj masový vrah akým bol Miki. Mnoho ľudí neverí na minulé životy, ale to robia veľkú chybu. Ide o to, že mi nevieme či Miki niekomu len oplácal staré hriechy alebo sám páchal nové na svojich obetiach. Nevieme čo sa v tom človeku reálne hýbe. Stvoriteľ je PRAVDA a dokonalá spravodlivosť. Každá dobrá myšlienka, slovo a skutok ktoré Miki urobil alebo urobí sa mu jednoducho musia počítať. Samozrejme aj všetko to zlé a ide to na misky váh. Aj keby Miki oklamal celý svet Stvoriteľa nikdy neoklame.

Teraz sa niekedy zdá, že páchať zlo sa oplatí, pretože gauneri majú veľa peňazí a všeličo sa im prepečie. Ale láska Stvoriteľova bdie aj nad nimi aj oni sú pozývaní do večného života. Len samozrejme by sa museli od základu zmeniť a samozrejme všetko zlé čo napáchali odčiniť. Toto pozemské telo je ako hradba, tu na Zemi žijú vedľa seba aj veľmi dobrí aj veľmi zlí ľudia. To je však už v záhrobnom svete vylúčené. Podľa zákona tiaže každý pôjde k rovnorodým, presne do úrovne do ktorej ťarchou svojho jemnohmotného tela patrí. Tam neexistujú skorumpovaní právnici, prokurátori, či sudcovia. Tam existuje už len skalopevná, nepodplatiteľná Stvoriteľova spravodlivosť.

Riziko pre gaunerov spočíva v tom, že Ježiš povedal: „Nebo a Zem sa pominú, ale moje slová sa nikdy nepominú.“. Čiže príde čas že tento náš aj záhrobný svet zaniknú. Zostane raj a úrovne nad ním, ktoré nepodliehajú rozkladu. Ježiš hovoril o raji a večnom živote, Abd-ru-shin to všetko potvrdzuje. Zabudnime už na cirkevné brožúrky, ľuďmi vytvorené. Každý z nás má podľa mňa šancu dostať sa do raja, ale tam neexistuje korupcia. Viem že to je pre ľudí niečo nepredstaviteľné, ale tam platí len skutočné obrátenie. Ak niekto spáchal 1000 zlých vecí, nech okamžite začne robiť veci dobré a spravodlivé, nech okamžite prestane ubližovať druhým. A je možné že stihne splatiť svoj dlh a kvalifikuje sa do raja a večného života.

Keď cirkev poslúcha svojho Boha (Portugalsko).

15.09.2024

Fatimské zjavenia považujem za mimoriadne. Dialo sa tak v roku 1917, keď zúrila 1. svetová vojna. Prakráľovná sa zjavovala 3 deťom a vyzývala ich, aby sa modlili za duše hriešnikov, pretože veľa duší smerovalo do utrpenia. Prostredníctvom detí vyzývala všetkých k pokániu, aby sa stali lepšími ľuďmi a aby sa modlili za odpustenie pre seba aj ostatných, aby sa vojna [...]

Hádať sa, či prijať?

14.09.2024

Kráčame svojím životom a zažívame rôzne situácie. Prichádzajú príjemné momenty, ale aj tie horšie. Pri tých príjemných sa tešíme, ale čo s tými zlými situáciami? Zlé situácie môžeme zažívať aj keď sa dlhší čas snažíme žiť správne. Prečo je to tak? Podľa mňa stačí ak pripustíme existenciu minulých životov a odpoveď máme hotovú. Pokiaľ som aj ja [...]

Pápež je v dogmatickom väzení

13.09.2024

a spolu s ním celá cirkev. Je to názorové väzenie. Pápež verí, že jeho predchodcovia, čo vydali závery koncilov a dogmy boli neomylní a dokonalí a ich vyhlásenia sú neodvolateľné. To je vlastne jedna celá dogma o neomylnosti. Čiže ďalšie koncily museli brať do úvahy tie predošlé, aby si to neprotirečilo. A teraz aj keď je tu učenie od Božieho vyslanca pápež to [...]

Rakúsky kancelár Karl Nehammer

Záplavy odplavili aj morálku? Rakúsky kancelár vyzval pre povodne na pauzu v kampani, ale sám v nej pokračoval

16.09.2024 21:21

Nehammer argumentoval, že treba všetku energiu a pozornosť sústrediť na zvládnutie prírodnej katastrofy a pomoc tým, ktorých zasiahla.

most, Čadca

Nebezpečná voda sa valila aj Čadcou. Živel tam ohrozoval mosty, firmy aj rodinné domy

16.09.2024 21:00

Podobné povodne boli v metropole Kysúc zaznamenané v roku 1997, no viacerí miestni tvrdia, že ani vtedy živel nespôsobil také škody, ako teraz.

Devínska Nová Ves, Povodeň, Bratislava

Zničené budovy, cesty aj polia. Koľko budú stáť opravy? Slovensko čaká, kým odznie povodňová vlna

16.09.2024 20:00

Najhoršie sú na tom okresy v Bratislavskom samosprávnom kraji (BSK), ktorý bude zatiaľ potrebovať na opravy takmer tri milióny eur. Trnavský kraj odhaduje škody na niekoľko desiatok tisíc eur.

Europarlament / Europoslanci /

Leyenová predstaví zloženie eurokomisie. V europarlamente si pripomenuli vyčíňanie povodní

16.09.2024 19:57

Europoslanci sa spolu s predstaviteľmi eurokomisie zúčastnia na kľúčovej rozprave o pripravenosti EÚ konať v prípade prírodných katastrof.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 608
Celková čítanosť: 1475473x
Priemerná čítanosť článkov: 2427x

Autor blogu

Kategórie