Založ si blog

Sú vaše deti skutočne vaše?

Áno spermia oplodní vajíčko a malé telíčko začína rásť. Ale to najdôležitejšie sa podľa Abd-ru-shina deje v polke tehotenstva pri prvých pohyboch bábätka v matkinom lone. Vtedy sa vraj do telíčka inkarnuje duša nášho budúceho dieťaťa. Aká duša sa inkarnuje nie je opäť vôbec náhoda. Buď sa má niečo vyriešiť medzi rodičmi a dieťaťom alebo je to na základe príťažlivosti rovnorodého.

Toto môže byť skutočne časť vedenia, ktoré ešte Ježiš nemohol vo svojich časoch ľuďom povedať, pretože na to neboli ešte mentálne pripravení. Otázka znie či sú na to ľudia pripravení v dnešných časoch? Pretože teraz by už na to mali byť pripravení, máme tu čas zrelosti.

Problém vidím v tom, že my ľudia sme si vytvorili nejaké fixné idei a v nich už žijeme stáročia až tisícročia. Potom sú tu ešte náboženské dogmy, ktoré z neúplného vedenia chceli nasilu urobiť úplné vedenie. Sú to ako dva masívne valce, ktoré nás melú a striktne určujú čo je normálne a správne a čo už nie.

Bolo by však veľmi žiadúce tie dva názorové valce podrobiť serióznemu skúmaniu, pretože im chýba logika. Oveľa väčšiu logiku nachádzam v inkarnačnej teórii. Túto teóriu podporuje aj Biblia. Tam sa bežne hovorí, že príde Mesiáš. Že pred Mesiášom musí prísť Eliáš a podobne. Lenže mi si prečítame to slovíčko „prísť“, ale mali by sme to aj precítiť a zamyslieť sa nad tým, čo to prísť znamená v celkovom kontexte.

Keď cirkev poslúcha svojho Boha (Portugalsko).

15.09.2024

Fatimské zjavenia považujem za mimoriadne. Dialo sa tak v roku 1917, keď zúrila 1. svetová vojna. Prakráľovná sa zjavovala 3 deťom a vyzývala ich, aby sa modlili za duše hriešnikov, pretože veľa duší smerovalo do utrpenia. Prostredníctvom detí vyzývala všetkých k pokániu, aby sa stali lepšími ľuďmi a aby sa modlili za odpustenie pre seba aj ostatných, aby sa vojna [...]

Hádať sa, či prijať?

14.09.2024

Kráčame svojím životom a zažívame rôzne situácie. Prichádzajú príjemné momenty, ale aj tie horšie. Pri tých príjemných sa tešíme, ale čo s tými zlými situáciami? Zlé situácie môžeme zažívať aj keď sa dlhší čas snažíme žiť správne. Prečo je to tak? Podľa mňa stačí ak pripustíme existenciu minulých životov a odpoveď máme hotovú. Pokiaľ som aj ja [...]

Pápež je v dogmatickom väzení

13.09.2024

a spolu s ním celá cirkev. Je to názorové väzenie. Pápež verí, že jeho predchodcovia, čo vydali závery koncilov a dogmy boli neomylní a dokonalí a ich vyhlásenia sú neodvolateľné. To je vlastne jedna celá dogma o neomylnosti. Čiže ďalšie koncily museli brať do úvahy tie predošlé, aby si to neprotirečilo. A teraz aj keď je tu učenie od Božieho vyslanca pápež to [...]

Portugalsko, lesný požiar, hasičské lietadlo, požiar

V Portugalsku zúria rozsiahle požiare, vyžiadali si už najmenej dve obete

16.09.2024 22:00

Úrady informovali, že v dištrikte Aveiro nasadili 12 hasiacich lietadiel a v celej krajine bojujú najmenej s 20 požiarmi.

Rakúsky kancelár Karl Nehammer

Záplavy odplavili aj morálku? Rakúsky kancelár vyzval pre povodne na pauzu v kampani, ale sám v nej pokračoval

16.09.2024 21:21

Nehammer argumentoval, že treba všetku energiu a pozornosť sústrediť na zvládnutie prírodnej katastrofy a pomoc tým, ktorých zasiahla.

most, Čadca

Nebezpečná voda sa valila aj Čadcou. Živel tam ohrozoval mosty, firmy aj rodinné domy

16.09.2024 21:00

Podobné povodne boli v metropole Kysúc zaznamenané v roku 1997, no viacerí miestni tvrdia, že ani vtedy živel nespôsobil také škody, ako teraz.

Devínska Nová Ves, Povodeň, Bratislava

Zničené budovy, cesty aj polia. Koľko budú stáť opravy? Slovensko čaká, kým odznie povodňová vlna

16.09.2024 20:00

Najhoršie sú na tom okresy v Bratislavskom samosprávnom kraji (BSK), ktorý bude zatiaľ potrebovať na opravy takmer tri milióny eur. Trnavský kraj odhaduje škody na niekoľko desiatok tisíc eur.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 608
Celková čítanosť: 1475481x
Priemerná čítanosť článkov: 2427x

Autor blogu

Kategórie