Založ si blog

Dobro nad zlom zvíťazí.

V rozprávkach dobro nad zlom vždy nakoniec vyhrá. Veľa dospelých ľudí sa na tom len zasmeje a povie, že to je len pre deti a že realita je o niečom úplne inom.

Zamyslime sa však trochu nad tým. Otcom a podporovateľom všetkého zlého je Diabol. Lenže Diabla – Lucifera stvoril Boh. A keď ho Boh stvoril, môže ho zrejme aj zničiť, odstrániť. Niečo sa o tom píše aj v Biblii.

Niečo sa píše aj poslednom súde, že v ňom si Boh oddelí zrno od plevy. Čiže odstráni aj ľudí, ktorí za žiadnu cenu nechcú konať dobro, ale zapáčilo sa im zlé konanie. Ak sa toto udeje, kto potom bude páchať zlo? Podľa mňa vedome nikto.

Z tohto pohľadu je skôr nepochopiteľné, že sa vôbec Lucifer postavil voči Bohu a takisto aj ľudia. Ak je jeden Boh, Zdroj všetkého života, akú to má logiku stavať sa proti Nemu? Nakoniec sa mi toto zdá viac smiešne ako to, že dobro nad zlom vždy zvíťazí. Je pravda, že zlo na Zemi je veľmi rozšírené, ale to je len chybou ľudí, že sa podvoľujú tomuto falošnému princípu, namiesto toho, aby pevne prijali skutočné hodnoty.

Naše vnútorné svety tvoria svet vonkajší.

28.04.2024

Či nie je tento náš pozemský svet len veľkou mozaikou, ktorú tvoria všetci ľudia tejto zeme. Presne podľa toho akí sme my ľudia vyzerá aj tento svet, jeho jednotlivé časti a regióny, mestá, obce, domácnosti atď. Keď to niekto pozoruje tak vidí obrazy niekde škaredšie, niekde krajšie, inde krvavé atď. Celé čo v tomto chýba, je uvedomenie si, že my sami tvoríme svet v [...]

Svoje minulé životy stretávame okolo seba.

24.04.2024

Keď sledujem svoje okolie, pripadá mi to akoby som cestoval v čase. Vidím ľudí a ich vlastnosti. Niektoré ma potešia, iné rozčúlia. Ale keď pozriem do svojho vnútra, vnímam akoby som s tým mal niečo spoločné, hoci sa mi to častokrát nepáči. Pripadá mi to akoby sa hlavne tí bližší ľudia z môjho okolia niekedy v minulých životoch mnou inšpirovali a napodobňovali ma, [...]

Prostitútky a omamné látky.

23.04.2024

Všimnite si, že keď je téma o týchto ženách, ktoré predávajú svoje telá veľmi často sú prítomné aj omamné látky rôzneho druhu. Prečo je to tak? Dôvod je podľa mňa úplne jednoduchý, myslím si, že rôznymi omamnými látkami chcú prehlušiť svoj vnútorný hlas, ktorý im hovorí, že to čo robia je nesprávne. Tieto omamné látky majú prehlušiť to, že sa vyspia s [...]

maďarská polícia

V Maďarsku zadržali tínedžera, ktorý chcel zabíjať v mešite a vysielať to naživo

02.05.2024 14:37

Kriminalisti identifikovali chlapca v priebehu niekoľkých hodín.

šefčovič maroš

Európa konečne dýcha oboma pľúcami. Veľké rozšírenie EÚ bol koniec bývalého rozdelenia kontinentu, povedal Šefčovič

02.05.2024 14:18

Fakt, že sa spájame do veľkej európskej rodiny, všetci čo sa zúčastnili toho podujatia, boli veľmi dojatí a tešili sa na novú etapu, uviedol, Šefčovič.

SR Bratislava Rada Bezpečnostná Zasadnutie Mimoriadne BAX

Šutaj Eštok odmieta, že by štátne funkcie boli odmenou pre darcov Hlasu

02.05.2024 13:24

Šutaj Eštok nevidí problém v tom, aby funkciu zastával niekto, kto podporil Hlas, ak spĺňa kvalifikačné kritériá.

UA Vojak / UA Armáda / Bachmut / Doneck /

Macron: Keby Rusko prelomilo front, je možné vyslať na Ukrajinu vojakov

02.05.2024 13:01

Štáty NATO podľa neho najprv tiež vylučovali vyslanie tankov a lietadiel na Ukrajinu, neskôr ale zmenili názor.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 568
Celková čítanosť: 1380829x
Priemerná čítanosť článkov: 2431x

Autor blogu

Kategórie