Založ si blog

Úloha falošných prorokov.

Temno malo a ešte stále má na tejto zemi obrovský vplyv. Svetlo aj temno vplývajú na ľudí, ale každý sám sa rozhodne, do akej miery čo prijme. Kvôli niekoľkým ľuďom, ktorí túžili po pravde a po Bohu, bola daná pomoc ľuďom tejto zeme. Boh si z Abrahámovho potomstva vytvoril vyvolený národ, ktorý mal žiť, tak ako treba.

Oni mali byť ako žiarivý diamant, vzor, ktorí mali nasledovať iné národy. Ako však vieme keď ich chvíľu Mojžiš nechal bez dozoru, mnohí z nich zlyhávali hoci videli na vlastné oči mnohé obrovské prejavy Boha. Neskôr zase Boh posielal k svojmu národu prorokov, aby napomínali vyvolený národ, aby ľudia nezabúdali na zákon a žili tak ako treba. Lenže tu opäť mnohých prorokov prenasledovali alebo aj zavraždili. Nakoniec prišiel samotný syn Boží Ježiš a konal obrovské veci na dôkaz toho, že je naozaj od Boha. Židovská cirkev ho však aj napriek tomu prenasledovala a nakoniec si vydupali jeho ukrižovanie.

Ježiš nám však aj napriek obrovskej bolesti, ktorú mu ľudia spôsobili, prisľúbil Pomocníka, ktorý nás uvedie do všetkej pravdy. Ten Pomocník podľa mňa aj prišiel a pod menom Abd-ru-shin napísal dielo, ktoré nás naozaj uvádza do všetkej pravdy. A tu sa dostávame k úlohe falošných prorokov. Keďže temno nedokázalo zabrániť napísaniu tohto diela, jediná možnosť je spochybniť autora a samotné dielo. Treba však povedať, že gestapo robilo pánovi Bernhardtovi problémy, musel byť aj v domácom väzení a podobne. Aj keď sa Ježiš narodil a prišli sa mu pokloniť 3 mudrci (králi), tak Herodes nariadil povraždiť malé deti. Ale Ježišovi rodičia boli varovaní a odišli.

Takže temno nedokázalo zabrániť príchodu a pôsobeniu Ježiša ani Abd-ru-shina aj keď sa o to snažilo. Takže zostáva už len spochybňovať Ježišove dielo alebo vôbec jeho existenciu, bolo to dávno a neboli matriky. A takisto keď už je tu dielo vlastnoručne spísané Abd-ru-shinom, takisto ostáva už len spochybňovať toto dielo a označovať ho za falošné, nepravé. Toto je vôľa temna, pretože ak by skutočne ľudia prijali učenie Ježiša a Abd-ru-shina a začali by podľa toho žiť nastali by tu rajské pomery a duchovná obroda. Lenže temno by tu stratilo vplyv a to určite nechce.

Aj mnohí ľudia nechcú, aby tu boli rajské podmienky. Obľúbili si už tento štýl života, aký je teraz. Cirkev takisto nechce prísť o svoj vplyv a mzdu, tak radšej držia veriacich v tomto polospánku. Mnohí ateisti už nedokážu vnímam, nič okrem hmoty a duchovné ich ani nezaujíma. Takže je mnoho ľudí, ktorí dobrovoľne bojujú proti Posolstvu od Ježiša a Abd-ru-shina. Otázne je akú odmenu za to dostanú? Svojím konaním konzervujú súčasný stav. Nemožno sa potom ani čudovať, že kvalita života je nízka.

Nakoniec však aj tak Svetlo zvíťazí, pretože všetok život pochádza len od Boha aj ten Diablov. Keď sa učeníci pýtali Ježiša kedy príde koniec, toto im povedal: Povstane národ proti národu (1. a 2. svetová vojna). Vtedy vás (Židov) budú sužovať, budú vás vraždiť a všetky národy budú vás nenávidieť pre moje meno (to sa už udialo). Povstane mnoho falošných prorokov a zvedú mnohých. Pretože neprávosť vyvrcholí, ochladne láska mnohých. Ale kto vytrvá  až do konca bude spasený. Toto evanjelium o Kráľovstve nebeskom sa bude zvestovať po celom svete na svedectvo všetkým národom (to sa už dialo aj deje). A potom príde koniec.

Môže človek pozemskou smrťou uniknúť Božej spravodlivosti?

15.04.2024

Pozrime sa na to spolu podrobnejšie. Pre účely tejto analýzy pripusťme, že Stvoriteľ existuje. Takže predstavme si situáciu, že by človek pozemskou smrťou mohol uniknúť spravodlivosti. Napríklad by bol nejaký bohatý človek, ktorí by mal nepriateľov a chcel by ich odstrániť. Nechce sa však dostať do väzenia, tak dá echo, že kto to urobí za neho dostane veľký balík [...]

Každý robí chyby.

14.04.2024

Podstatné je podľa mňa ako k tomu pristupujeme. Môžeme sa hádať a popierať, že sme urobili chybu. Tým však klameme len samých seba. Môžeme to ignorovať a robiť tú istú chybu aj naďalej, ale pravdepodobne na to nejakým spôsobom doplatíme. Najlepšie bude podľa mňa si chybu priznať. Áno je to trochu bolestné pre naše ego. Keď už vieme, že sme urobili chybu a priznali [...]

Ježiš nebol slabý, len poznal zákony stvorenia. .

12.04.2024

Mnohí ľudia vnímajú Ježiša ako slabého, pretože sa nedokázal ubrániť ukrižovaniu. Pripadá mi to, že mnohí ľudia vnímajú Ježiša ako všeobjímajúcu lásku, ktorá si nechala beztrestne ubližovať. Podľa mňa je to nesprávny a nebezpečný názor. Nebezpečný preto, že naň ešte aj dnes mnoho ľudí môže kruto doplatiť ak sa opovážia páchať zlo v domnienke, že sa [...]

strategický bombardér Tu-22M3m pád ruského lietadla, vojna na Ukrajine

VIDEO: Zostrelili sme Rusom strategický nadzvukový bombardér, hlási Ukrajina. Moskva priznala stratu

19.04.2024 10:20

Podľa ukrajinskej vojenskej rozviedky (HUR) bol bombardér zostrelený v oblasti 300 kilometrov od Ukrajiny.

bytovka, Čadca

Bytovku z centra Čadce idú zrovnať so zemou. Kam pôjdu jej obyvatelia?

19.04.2024 10:03

Problémový dom chce zdemolovať vlastník, hoci tam stále žijú niekoľkí ľudia. Náhradné bývanie hľadajú ťažko, mesto sa im snaží pomôcť.

migranti na poľsko-bieloruskej hranici

VIDEO: Rebríky, palice, plyn, agresívni ľudia. Lukašenko znova zaplavuje Poliakov migrantmi

19.04.2024 10:00

Poľsko znovu čelí návalu cudzincov, ktorí sa z východného smeru usilujú preniknúť na jeho územie.

policia meranie rachlosti radar

Pezinská Baba nie je diaľnica. Vodič dvojnásobne prekročil rýchlosť, prišiel o „papiere“

19.04.2024 09:56

Vodič išiel na Pezinskej Babe rýchlosťou 137 kilometrov za hodinu.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 563
Celková čítanosť: 1370061x
Priemerná čítanosť článkov: 2434x

Autor blogu

Kategórie