Každoročné vyliatie sily do stvorenia.

30. mája 2023, zoran44, duchovné

Boží posol nám opísal, že každoročne dochádza práve dnes 30.5., k deju kedy Duch Svätý vylieva silu do Svätého Grálu, ktorý je v Hrade Grálu v najvyššom bode celého stvorenia. Týmto aktom prichádza do stvorenia prepotrebná sila od Stvoriteľa, aby celé stvorenie nezaniklo. Spomeňte si na to, že náš svet bol stvorený slovami: „Buď Svetlo!“ Božia ríša existovalo už predtým, ale naše stvorenie povstalo až týmito slovami. A Boží posol vysvetľuje, že každoročne dochádza k prílivu sily od Stvoriteľa, ktorá sa na stvorenie vylieva zo Svätého Grálu, inak by celé stvorenie so všetkým zaniklo.

Tento článok venujem len tým, ktorý vôbec pripúšťajú takúto možnosť, chcú sa tým zaoberať a snáď sa v nich prebudí nejaká túžba poďakovať za túto obrovskú milosť Stvoriteľa.

Boží posol nám popísal pomerne podrobne ako stvorenie vznikalo a ako je udržiavané. K tomuto deju patrí aj spomínané vyliatie sily prostredníctvom Ducha Svätého. Lenže mnohí cirkevní hodnostári a Jehovovi svedkovia hovoria, že to tak nie je, že toto je falošné učenie, že je to blud. Potom by ale oni sami mali vysvetliť ako stvorenie vzniklo a ako je udržiavané a prebrať za svoje slová plnú zodpovednosť.