Nič čo konáme sa nestratí.

26. mája 2023, zoran44, spoločnosť

Vedci nám dnes odhaľujú ako možno čítať vo vrstvách pôdy, ako čítať obrazy zachytené vo vesmíre a hľadať súvislosti. Pozrime sa len na fotky a kamerové zábery, ktoré dokážu uchovávať určitý obraz, dej. Ak človek, ktorý je len výtvorom – tvorom toto dokáže dnes, čo dokážu ľudia o 1000 rokov ak tu ešte budú? A čo potom môže dokázať Ten čo nás stvoril? Podľa tohto mne osobne nie je ťažké uveriť, že Boh je vševidiaci. Jednoducho že pred ním v skutočnosti nič neutajíme.

Akoby všetko konanie a dianie zanechávalo nejakú hmotnú alebo energetickú stopu. Veda hovorí, že každá akcia, vyvoláva reakciu. To sa mi páči, zhoduje sa to s učením o karme. Je možné že aj v našom podvedomí sa všetko uchováva a bude možné v nás čítať ako v nejakej knihe.

Sú ľudia, čo stále veria, že dokážu skryť svoje zlé konanie. Možno sa im to doteraz aj darilo, ale postupne začína vychádzať pravda na svetlo sveta. Aj v Biblii je napísané, že všetko skryté vyjde najavo. V Posolstve je zase napísané, že teraz sme v dobe zvýšeného tlaku Svetla. Z uvedených skutočností usudzujem, že konať zlé veci a spoliehať sa na to, že to utajíme nie je tá správna cesta. Už aj v týchto hustých pozemských pomeroch to začína byť dosť rizikové. A to nehovorím o duchovnej rovine.

Takže myslím si, že najlepšie je žiť tak, aby sme mali čisté svedomie a mohli radostne a slobodne kráčať týmto svetom. Každý by mal rešpektovať svoje majetkové pomery a nebažiť po tom, na čo nemá nárok alebo ako sa v Biblii píše po majetkoch svojich blížnych. Lebo peniaze sú často tým motivátorom, kvôli ktorému ľudia zanechávajú morálku a svedomie. Ale ak chceme byť skutočne šťastný, podľa mňa sa to nedá so špinavým, zaťaženým svedomím aj keby sme vlastnili celý svet.