Hollywoodske médium – Tyler Henry.

14. apríla 2023, zoran44, spoločnosť

Nedávno som bol dlhšie hore a natrafil som na tento formát. Tyler Henry je médium a podľa toho čo predvádza na TV obrazovke je naozaj dobrý. Známe osobnosti si ho pozývajú a on im sprostredkuje správy z druhého brehu od ich blízkych.

Mne sa tento projekt veľmi páči a verím mu. Celá pointa je v tom, že hoci nespočetné množstvo ľudí odmieta myšlienku života po smrti, vyzerá to, že ľudia po pozemskej smrti naozaj žijú ďalej plnohodnotný život. Čudný postoj k životu po smrti má aj cirkev. Ja osobne viac verím takýmto médiám ako je Tyler Henry.

Aj Ježiš povedal: „Neviete odkiaľ prichádzate a kam idete“. Vyzerá to, že na túto zem neprichádzame ako nepopísaný list, ale máme za sebou mnoho životov. Takisto po pozemskej smrti, život pokračuje na druhom brehu – v jemnohmotnom tele.

Cirkevné dogmy sú podľa mňa čistý blud, ale Starému a Novému zákonu verím. A tam sa píše aj u určitom termíne dokedy máme čas na svoje dozretie. Jednoducho, že príde deň keď spadne opona a budú takí čo budú pozvaní do Kráľovstva nebeského a budú takí čo budú vonku v tme. Takže hoci verím, že po smrti život plynule pokračuje určite nechcem nikoho nabádať, aby zaujal postoj, že so zmenou k lepšiemu má čas. Nie pretože o tom dni, nevie nik len Stvoriteľ. Takže pozor na to, pretože to vyzerá že toho času sme už mali naozaj dosť a už Ježiš hovoril, že žatva sa blíži.

Takže ak niekoho takéto veci zaujímajú určite odporúčam túto TV reláciu Tyler Henry – Hollywoodske médium. Ale v žiadnom prípade neodporúčam váhať a čakať so zmenou k lepšiemu, pretože vôbec nevieme koľko ešte máme času.