Mužské ženy a ženskí muži.

31. marca 2023, zoran44, spoločnosť

Ja osobne vnímam tento trend, že mnohé ženy sa snažia vyrovnať mužom a mnohí muži ženám alebo ženy od mužov vyžadujú, aby vykonávali ženské práce. Je to možno dané aj tým, že ešte pred nejakými 100 rokmi, ženy nemali plné práva a mnoho vecí im bolo zakazovaných. Je to možno aj ješitnosť, tvrdohlavosť – ja ženy nepotrebujem, ja mužov nepotrebujem.

Žena je jemné stvorenie, preto jej skôr pasujú jemnejšie práce. Muž je stavaný viac na hrubšie, ťažšie práce. Takto je to prirodzene nastavené. Keď sa to však ľudia snažia otočiť hore hlavou vznikajú z toho škody. Tvrdá, vulgárna žena ktorá sa správa ako chlap nepôsobí veľmi vábne. Taktiež muž ktorý sa zaoberá prevažne jemnejšími činnosťami a správa sa ako žena, tiež pôsobí čudne.

Títo ľudia takto jednak škodia sami sebe, ale taktiež pokiaľ sú v partnerskom vzťahu a podarí sa im počať deti, tak tieto duše ktoré sa inkarnujú do detských telíčok môžu byť s pomýlenou sexuálnou orientáciou alebo je to žena v mužskom tele, či muž v ženskom prípadne ženské prsia a mužské pohlavné ústrojenstvo a kopu iného čo zahŕňa skratka LGBTI+.

Pôsobí tu aj tvrdohlavosť, sebectvo, neochota odpustiť si alebo poprosiť niekoho o odpustenie, či vykonanie nejakej práce. Jednoducho povedané stojí za úvahu, že táto hra keď ženy chcú zvládnuť všetko mužské a muži všetko ženské je nebezpečná a škodlivá. Ľudia si to podľa mňa ani neuvedomujú koľko utrpenia takto môže vzniknúť.