Prvé a posledné zvestovania.

4. marca 2023, zoran44, duchovné

Predstavte si, že sa zúčastníte prednášok na vysvetlenie určitého javu. Čo myslíte budú obsažnejšie tie prvé prednášky či tie posledné? Nie je to náhodou tak, že vlastne všetko bude do seba zapadať, ale najprv musíte pochopiť základy, aby ste následne mohli pochopiť ten jav v celej jeho šírke?

A čo duchovné zvestovania, nebude to pri nich podobne? Cez Mojžiša prišiel zákon. Proroci bdeli na jeho dodržiavaní. A Ježiš prišiel tiež len naplniť zákon. Ale Ježiš priniesol viac poznania ako všetci ostatní pre ním. To bol podľa mňa hlavný dôvod prečo ho zákonníci a farizeji neprijali, samozrejme okrem ich ješitnosti. Ježiš žil v pravde a hovoril pravdu. On však začal ohlasovať Kráľovstvo nebeské a hovoril aj o duši, čo tí pred ním nehovorili. Ale to ešte neznamená, že sa to vylučuje. Ježiš bol veľmi prísny vo vyžadovaní morálnosti, čo sa zhodovalo s Mojžišovým zákonom.

A nakoniec Abd-ru-shin priniesol ešte podrobnejšie vysvetlenia toho istého. Či už tomu veríte alebo nie odpovedzte si aspoň na otázku: viac informácií získate na posledných prednáškach alebo na tých prvých, kde sa len oboznamujete so základnými prvkami istej problematiky.