Židov nikto neprekonal.

23. februára 2023, zoran44, duchovné

Hoci Židia fatálne zlyhali pri Mesiášovi aj tak ich v duchovnej oblasti nikto neprekonal. Židia sú schopní po hmotnej stránke, ale aj po duchovnej. Ostatné národy sa nezmohli na viac ako nenávisť voči Židom a ich vraždenie. Nezaregistroval som však, že by sa chcel niektorý národ Židom vyrovnať v čistote žitia a v poznávaní Stvoriteľa alebo dokonca ich prekonať.

Každý národ má svoje špecifiká a je niečím výnimočný. Slovenský národ sa napríklad dokáže pretekať v pití alkoholu, západné krajiny majú technologickú vyspelosť, škandinávske krajiny nízku korupciu a podobne. Ale v žiadnom inom národe sa Stvoriteľ tak zreteľne neprejavil ako v Izraeli. Vlastne všetko čo máme je od Židov. Od Abraháma po Ježiša boli všetko Židia.

Akurát je tu ešte národ nemecký, prostredníctvo ktorého sme dostali Posolstvo z Grálu. Lenže tento národ jasal z Hitlera, nie z pána Bernhardta. Dnes je tam určite niekoľko duchovne oddaných ľudí, ale ako celok, mi tento národ nepripadá nejaký preduchovnený.

Takže akurát možno konštatovať, národy tejto zeme sa čoraz viac ponárajú do materializmu. Veda síce napreduje, máme modernú elektroniku, ale čo sa týka duchovného poznania, prebudenia, mi to pripadá nie že nenapredujeme, ale ideme dozadu.