Abd-ru-shin

19. februára 2023, zoran44, duchovné

Vysvetlili sme si už, že Imanuel je Božia vôľa v Božskom. Parcifal vznikol bezprostredne z jeho žiarenia, ktoré vyšlo von z Božej ríše pri slovách „Buď Svetlo!“. Parcifal je vlastne zdrojom a východiskom pre celé stvorenie. Ale kto je vlastne Abd-ru-shin? Veľakrát som už o ňom písal. Keďže sám to presne neviem popísať pomôžem si opäť jeho vysvetlením.

Pretože pomalý vývoj ľudských duchov a ich pád vinou jednostranného prepestovania rozumu zatemnil pozdejšie stvorenie, muselo sa zasiahnuť. Aby všetko to, v čom ľudstvo urobilo chybu, bolo za veľkej pomoci napravené, bol Parcifal spojený s hrubohmotnosťou v Abd-ru-shinovi. Abd-ru-shin bol teda Parcifal cez predĺžené priame spojenie žiarenia. Toto spojenie stálo veľa námahy a veľkých príprav. Jeho prebývaním na zemi mohlo sa pozdejšiemu stvoreniu opäť dostať potrebnej sily Svetla na zjasnenie, na posilnenie a na pomoc všetkému duchovnému a jeho prostredníctvom ďalej celému pozdejšiemu stvoreniu.

Lenže ľudstvo pozdejšieho stvorenia sa svojhlavo postavilo proti tomu a vo svojej domýšľavosti to neprijalo. Nestaralo sa totiž o zákony vo stvorení a miesto nich si chcelo podržať svoje tvrdenia, ktoré si SAMO VYMYSLELO. Taktiež nedbalo ľudstvo na poslanie Syna Božieho, ktoré mu malo priniesť pomoc pred svetovým súdom.