Módny trend – sexi oblečenie.

5. februára 2023, zoran44, spoločnosť

Módny trend je nosiť sexi oblečenie. Hlavne ľudia s krásnymi telami podliehajú tomuto trendu a čoraz viac odhaľujú svoje telá. V móde sú elastické moderné materiály ktoré kopírujú krivky tela, tak že vidíme tú ženu alebo muža akoby nahých aj keď sú oblečení.

Toto môže byť lákavé pre tých čo majú krásne telá, aby mnoho ľudí obdivovalo ich krásu. Tento trend je presadzovaný známymi osobnosťami a nachádza mnoho priaznivcov v spoločnosti. Z hľadiska čisto materialistického – hmotného by to malo nejaký zmysel.

Lenže má to háčik. Ľudia síce považujú myšlienky a slová za neškodné, ale to neznamená, že je to pravda. Už Ježiš povedal, že kto by žiadostivo pozrel na ženu, už s ňou scudzoložil vo svojom srdci. Abd-ru-shin len potvrdzuje, že myšlienky a slová sú živé a majú svoju silu a energiu.

Takže napríklad keď sa krásne ženy obliekajú sexi, vystavujú svoje telá na obdiv mnohým mužom. Vystavujú sa na obdiv aj tým najšpinavším, najsmradľavejším a najškaredším ľuďom, bezdomovcom, feťákom a podobne. Tie ženy to robia dobrovoľne a zabúdajú na to, že hocikto si môže na nich robiť zálusk vo svojich myšlienkach. V konečnom dôsledku to je zmysel sexi oblečenia, aby lákalo. Len problém vidím, že keď nosia takéto sexi oblečenie na verejnosti, tak nemajú kontrolu nad tým koho lákajú.

Takže myslím si, že ľudia ktorí príliš odhaľujú svoje telá, chcú mať z toho výhody a obdiv. Lenže hoci drvivá väčšina ľudí popiera existenciu jemnohmotného a duchovného sveta to ešte neznamená, že tieto svety neexistujú. Nakoniec to môže byť aj tak, že tí čo sa odhaľujú, práve naopak môžu byť omotaní kadejakými myšlienkami mnohých ľudí, čo im môže práve naopak narobiť veľa problémov.