Miliónkrát opakovaná mantra – život po smrti neexistuje.

14. októbra 2022, zoran44, spoločnosť

To som aj málo povedal lebo na zemi je 7 miliárd ľudí a mnohí z nich neveria na posmrtný život. A títo ľudia to hovoria dookola, hoci o tom nemajú žiadnu vedomosť. Pozrime sa ešte aj do minulosti stáročia, tisícročia dozadu koľko nespočetne krát bola vyslovená táto veta – život po smrti neexistuje.

Naproti tomu tu bolo niekoľko mediálnych ľudí, ktorí dokázali duchov vidieť a svedčili o tom. Môžme polemizovať o tom koľko ich bolo a akí boli dôveryhodný. Osobne by som však nepochyboval o svedectve Budhu, Krišnu a Ježiša. Hlavne Ježiš syn Boží sa preslávil nespočetným uzdravením slepých, chromých, posadnutých a podobne. Nedokázal to nikto pred ním ani nikto po ňom.

Ešte ma na tom zaujalo, že Ježiš sa vyjadroval ako niekto kto má plné vedenie. Za ním chodili a vypytovali sa ho, pokúšali ho rôznymi chytákmi. Ježiš však vždy obstál a podával vysvetlenia. Horšie to už bolo s jeho poslucháčmi nie vždy chápali Ježišovu reč. O jeho protivníkoch ani nehovorím, tí keď videli, že Ježiša nikdy neprevýšia a že jeho výklady sú lepšie ako ich, že ľud ide za ním rozhodli sa, že ho fyzicky zlikvidujú – zabijú.

Takže je tu pomerne malá skupina ľudí, čo tvrdia a tvrdili, že život po smrti existuje. A potom sú tu miliónové zástupy, húfy ľudí z ktorých každý tisíckrát povie, že život po smrti neexistuje. Čiže zástancov teórie jediného života je obrovská prevaha.

Za zváženie však stojí akú hodnotu majú tisícnásobne opakované tvrdenia miliónov NEVEDOMÝCH ľudí, už len v porovnaní so svedectvom jedného človeka Ježiša, ktorý má plné vedenie. To si už musí rozhodnúť každý sám za seba.