Poproste svojich pápežských „bôžikov“ o dážď.

22. júla 2022, zoran44, náboženstvo

Dogmy ktoré v minulosti vyhlásili pápeži sú vraj neodvolateľné a nezmeniteľné. Podľa všetkého si ani Stvoriteľ nemôže dovoliť niečo v týchto dogmách pozmeniť alebo vymazať. Ak je to teda tak, a pri vyhláseniach z pápežského stolca boli pápeži „neomylní“, sú ako božstvá. Takže tí pápeži čo vytvorili nejaké dogmy sú vlastne božstvami a svojimi „neodvolateľnými“ tvrdeniami si vytvorili každý svoje vlastné kulty a náboženstvá.

Pripomína mi to egyptských bohov. Tiež každý z nich mal nejakú funkciu a bolo treba zachovávať určité veci, aby sa daný boh nerozhneval. Podobne aj dnešná cirkev nemôže zrušiť niečo z vyhlásení predošlých pápežov. Doslova sa píše u katolíkov, že dogma je pánom bohom zjavená pravda a každý katolík ktorý by odmietol čo i len jednu dogmu stáva sa heretikom. A ak neuposlúchne napomenutie a nezmení svoj postoj je vylúčený z cirkvi.

Krása“ naozaj gratulujem. Takže katolíci si vytvorili kult pápežských „bohov“. Nemôžu ani len uvažovať o tom, či tie dogmy sú správne. Musí ich proste slepo, otrocky prijať. Kde tu ostal priestor pre skutočného Stvoriteľa a hľadanie skutočnej pravdy? Veď sám Ježiš povedal „ešte veľa vám mám povedať, ale teraz neznesiete“. Takže logicky mi z toho vychádza, že spomínaní pápežskí „bohovia“ už chýbajúce medzery v poznaní zaplnili. Gratulujem.

1. najväčšie Božie prikázanie zvestované Mojžišovi znie: Ja som Hospodin tvoj Boh, nebudeš mať iných bohov okrem mňa … A tu si cirkev pokojne vytvorí bôžikov zo svojich pápežov. Arogancia a opovážlivosť najhrubšieho zrna. Trasiete sa v strachu o svoju cirkev a o náuky svojich predchodcov pápežských bôžikov. Radšej by ste sa mali triasť pred Hospodinom a strachovať sa o svoje duše a duše svojich veriacich.

Čo je viac vy pokrytci? Veď sa už raz spamätajte. Alebo vy veriaci vyskúšajte moc svojich pápežských bôžikov. Pomodlite sa k nim alebo k žijúcemu pápežovi Františkovi. Keď majú takú „ohromnú moc“ určite dokážu zoslať dážď na vyprahnutú Európu.

Že vôbec vznikli dogmy bolo chybou. Ale dnes ich môžeme odmietnuť. Keď to však Rímsko-katolícka cirkev neurobí vystavuje sa hnevu Hospodina. O Ježišom zasľúbenom Pomocníkovi nehovoria, toho zapudili a jemnohmotne ukrižovali. Jeho učenie dodnes odmietajú a svoje vlastné bludy povýšili za neomylné. Povýšili ich nad Posolstvo Božieho Vyslanca.

Len tak ďalej milá cirkev a milí veriaci, určite zožnete zaslúženú úrodu. Čo sejete, to zožnete! Ježiš povedal, že toto je ZÁKON Spravodlivého a Dokonalého Boha.