Sulík s Matovičom nemôžu držať v šachu celé Slovensko!

11. júla 2022, zoran44, politika

Mám už plné zuby osobných sporov týchto 2 ľudí a myslím si, že aj väčšina obyvateľov Slovenska. Sulík vypovedal koaličnú zmluvu a Matovič nechce odstúpiť. Začarovaný kruh ako obvykle. Ale týmto tvrdohlavým postojom týchto 2 ľudí sa blížime do patovej situácie, kedy reálne hrozí, že parlament nebude vedieť prijímať potrebné zákony.

Nie je mysliteľné, že 2 ľudia budú držať v šachu celú krajinu. Keď to nevedia robiť alebo nechcú, nech sa na to vykašlú a pobalia si veci. Tu treba tvrdo pracovať na zlepšení podmienok života obyvateľov Slovenska. Ak sa táto patová situácia má naťahovať, radšej nech vyhlásia predčasné voľby a príde tam niekto, čo bude aspoň niečo robiť. My si nemôžeme dovoliť 1,5 roka nerobiť nič len preto, že Sulík a Matovič majú galakticky prebujnené EGÁ.

Skutočne vyzývam aj ľudí, aby vyšli do ulíc a slušným spôsobom bez ničenia majetku dali najavo týmto 2 pánom, že už máme toho plné zuby. Ja sa tiež rád k protestom pripojím. Situácia je už nenormálna. Človek má sto chutí ich obidvoch z tej vlády vyhnať zasratou metlou ako sa hovorí.

Táto situácia produkuje veľmi zlé energie. Z tohto nemôže zísť nič dobré ak sa to nepodarí vyriešiť. Preto ešte raz vyzývam Sulíka aj Matoviča, aby sa znormalizovali a zanechali už raz a navždy osobné spory. Ak to nevedia skutočne nemôžu sedieť v jednej vláde. A otázne je či by dokázali fungovať aj jednotlivo v inej vláde.