Poslanci SaS majú paranormálne schopnosti.

15. júna 2022, zoran44, politika

Dokázali to už pri hlasovaní o dôvere vláde Ivete Radičovej, keď jej dokázali vysloviť dôveru a zároveň hlasovať proti Eurovalu, a to aj s vytiahnutými hlasovacími kartami z hlasovacích zariadení.

Teraz je zase problém trochu iný. V parlamente sa ide odvolávať minister hospodárstva a predseda SaS Sulík. Niektorí koaliční partneri sa však vyjadrili, že nepodporia Sulíka vo funkcii. Preto v SaS nič nenechali na náhodu a opäť si privolali na pomoc FBI.

Špeciálni agenti pre paranormálne javy Mulder a Scullyová si priviezli svoje citlivé prístroje a poslancov SaS poriadne vyšetrili. Merali ich vlnové dĺžky, vyžarovanie, ale predovšetkým im poriadne zoskenovali hlavy.

Merania boli úspešné tak ako to Sulík aj očakával, vzhľadom na ich predošlé úspechy. Išlo o to, či poslanec SaS dokáže na jednom hlasovaní v parlamente odovzdať dva hlasy. Nakoniec to aj vďaka radám Muldera a Scullyovej všetci dokázali a testovacie hlasovanie bolo úspešné. Takže šéf strany Sulík je spokojný a nemá žiadne obavy pred zajtrajším hlasovaním o vyslovení dôvery ministrovi hospodárstva.