Rusi zabránili genocíde Slovanov.

3. marca 2022, zoran44, spoločnosť

V žiadnom prípade neobhajujem inváziu Rusov na Ukrajinu. Len chcem byť férový a napísať aj to, že Rusi skutočne Slovanov zachránili. Z tajných nacistických archívov sa dozvedáme, že nacisti chceli po Rómoch a Židoch likvidovať aj Slovanov, zabrať ich územia a osídliť ich nadradenou nemeckou rasou. Bolo to veľké nebezpečie.

Skutočne nacisti ovládli Československo, Poľsko, Juhosláviu, Ukrajinu, pobaltské štáty, aj Bielorusko. Jediní kto odolával nacistom zo slovanských národov boli práve Rusi. Za to im patrí česť a sláva na veky vekov – sú to skvelý bojovníci. Nacistické vojská boli dobre vyzbrojené a zorganizované a Rusi čelili obrovskému tlaku. Oni sa však bránili, bránili svoju zem a životy. Ich odhodlanie bolo obrovské a napokon zvrátili situáciu a začali agresora zo slovanských území vytláčať. Ako vieme zastavili sa až v Nemecku.

Dnes sú však Rusi v úlohe agresora a Ukrajina sa naozaj tak odhodlane a srdnato bráni, ako to asi nečakal nikto. Rusko ostalo osamotené s podporou pár diktátorských režimov. Naopak Ukrajine pomáha celý vyspelý svet. Sú to obrovské zdroje, ktoré prúdia na Ukrajinu a ešte aj budú prúdiť ak to bude potrebné. Na Ruskú federáciu sú uvalené obrovské sankcie a ich ekonomika krváca. Svet začína Rusov nenávidieť. A môže sa stať že ich tovary už nikto nebude chcieť. Keby bolo možné nahradiť ruský plyn, či ropu Európa by tak ihneď urobila. Ale čo nie je možné dnes môže byť reálne o pár mesiacov či rokov.

Preto drahí Rusi zvážte či vám to skutočne stojí za to, že vás celý svet pomaly bude nenávidieť a dobre, že vás neopľujú kam sa pohnete. To že máte jadrové zbrane a svet sa vás bojí je jedna vec. Ale spomeňte si keď ste boli v úlohe ochrancu a bojovali ste proti Hitlerovi SVET vás miloval. Ešte aj v západných krajinách vás ospevovali, hoci ste mali tvrdí komunizmus.

Vynúťte si od Ukrajiny podpis dohody, že nebudú vlastniť jadrové zbrane a budú podporovať ruskú menšinu. Ale stiahnite svoje vojská a nechajte Ukrajinu na pokoji. Rusi ste najsilnejší slovanský národ, hrdí a nepokorený. Ale čo je vašou posvätnou úlohou? Ničiť a utláčať menšie slovanské národy? Podľa mňa vaša posvätná úloha je ochraňovať menšie slovanské národy, čo ste aj doteraz robili a patrí vám za to večná vďaka.

Drahí ruskí bratia, ohromný nepokorený hrdý národ, prehodnoťte svoje postoje. Chcete byť nenávideným agresorom a utláčateľom, ktorý nemá podporu zo SVETLA? Alebo radšej chcete byť milovaným a rešpektovaným obrancom mieru a práv menších národov, ktorý je zo SVETLA požehnávaný? Je to na vás drahí Rusi. Vy sami si vyberte je to vaše výsostné právo si slobodne vybrať. Ale nikdy nezabudnite, že aj iné národy majú svojho ducha, že aj oni hoci menší si chcú určovať sami, čo je pre nich dobré a čo nie.