Založ si blog

Každý zaplatí za dogmy.

Verím tomu, že všetci kňazi, biskupi a pápeži zaplatia za to, že ľuďom dávali vlastné výplody = dogmy namiesto písma svätého. Zaplatia za to, že tieto svoje dogmy povýšili nado všetko, nad Boha, nad Ježiša, nad prorokov a hlavne nad PRAVDU.

Mám pocit, že aj ja som mal podiel na vytvorení týchto dogiem a aj ja platím. Cítim potrebu písať články a varovať ľudí, aby sa vzdali týchto bludných dogiem. Toto je podľa mňa cesta ako si odpykať svoje hriechy z minulých životov – jedine napravením svojich chýb. Myslím si, že cirkevný matrix nefunguje. Že darmo kňaz kňaza vyspovedá, dá mu rozhrešenie, odpustky, pofŕka ho svätenou vodou alebo podobne. To že cirkevní hodnostári tomu veria, nemôže ani o vlások zmeniť mocné zákony Božie.

Myslím si, že to čo robím dnes ja čaká aj všetkých kňazov, biskupov a pápežov. Že aj oni ak budú chcieť napraviť svoje chyby a uvoľniť si cestu do raja, budú musieť najprv VŠETKÝCH, čo uviedli do omylu, priviesť k pravej viere a na pravú cestu alebo aspoň odkloniť ich z tej nesprávnej, ktorú im sami ponúkli a ukázali. V tomto je obrovská, vznešená a dokonalá SPRAVODLIVOSŤ Božia. Určite nepostačia 2 Zdravasy a 3 Otčenáše.

Vyzerá to, že takto funguje dokonalé Božie dielo. A každý z nás, kto koná zle, ubližuje druhým alebo uvádza niekoho do omylu NUTNE musí za to niesť celkové následky. Toto dáva zmysel aj logiku. Keď to porovnám z cirkevným odpustkovým matrixom, tak toto sa mi zdá milión krát pravdivejšie a logickejšie.

Doteraz sme si mysleli, že sme páni aspoň tu na tejto zemi, že si môžeme robiť čo chceme. Áno môžeme, ale keď zle konáme trpko za to zaplatíme. Naopak všetko čo dobre urobíme, budeme z toho brať dobrú úrodu. Presne ako Ježiš hovoril čo sejete, to zožnete. A verím že Ježiš nepovedal nič len tak. Preto tvorte dobré a pekné veci a emócie a potom bude vaša žatva radosťou a požehnaním.

Klamanie.

21.04.2024

Ako vnímajú klamanie ľudia? Podľa mňa je mnoho ľudí, ktorí si myslia, že klamaním niečo získajú. Každému je jasné, že klamanie je podvádzanie, ale mnohí ľudia si myslia, že keď budú dostatočne šikovní, tak sa vyhnú nejakým následkom. A prečo sa vlastne klame? No buď je cieľ vyhnúť sa trestu alebo je to cieľ získať pre seba nejaké výhody. Ako vníma klamanie [...]

Ako zlepšiť svet.

19.04.2024

Predstavme si čo sa dialo keď sme boli ešte deti. Máme určité zážitky čo sa nám na našich rodičoch páčilo a čo nie. S odstupom času vieme čo bolo správne a čo nie. Teraz stačí urobiť úplne jednoduchú vec a mnohí ju aj robia. Stačí pri výchove svojich či iných detí dávať to dobré a správne a to nesprávne sa snažiť čo najviac eliminovať. To isté môžeme [...]

Môže človek pozemskou smrťou uniknúť Božej spravodlivosti?

15.04.2024

Pozrime sa na to spolu podrobnejšie. Pre účely tejto analýzy pripusťme, že Stvoriteľ existuje. Takže predstavme si situáciu, že by človek pozemskou smrťou mohol uniknúť spravodlivosti. Napríklad by bol nejaký bohatý človek, ktorí by mal nepriateľov a chcel by ich odstrániť. Nechce sa však dostať do väzenia, tak dá echo, že kto to urobí za neho dostane veľký balík [...]

zosuv svahu, klokočina, nitra

Na nitrianskom sídlisku Klokočina došlo k zosuvu svahu

23.04.2024 16:30

Podľa predbežných informácií bol zosuv spôsobený haváriou na vodovodnej prípojke alebo vodovodnom potrubí.

pellegrini

Pellegrini absolvoval fotenie na oficiálny portrét. Novinkou bude pozadie s vlajkou

23.04.2024 15:58

Zvolený prezident Peter Pellegrini chcel, aby z fotografie vyžarovala aj národná hrdosť. Vyzdvihol preto novinku.

nehoda tragická

Pri Šali došlo k tragickej nehode, čelnú zrážku áut neprežili traja ľudia

23.04.2024 15:29, aktualizované: 16:13

Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky vrátane dvoch pozemných ambulancií ZZS a záchranárskeho vrtuľníka.

Ana Estradová

V konzervatívnom Peru vykonali vôbec prvú eutanáziu. Ana Estradová trpela nevyliečiteľnou chorobou

23.04.2024 15:09

Ana Estradová bola niekoľko rokov pripútaná na lôžko. Súdny spor, v ktorom jej bolo priznané právo podstúpiť eutanáziu, viedla a vyhrala za pomoci ombudsmana pre ľudské práva.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 565
Celková čítanosť: 1373386x
Priemerná čítanosť článkov: 2431x

Autor blogu

Kategórie