Ľudia cirkvi nemajú nad vami žiadnu moc!

23. januára 2022, zoran44, spoločnosť

Svet stvoril Boh a nie cirkvi. Človeka stvoril Boh a nie cirkvi. Boh vložil do stvorenia zákony a nie cirkvi. Zrejme preto cirkvi tieto zákony nepoznajú.

Nikde v písmach sa nepíše, že cirkev mala vytvoriť dogmy. Najhoršie na tom je, že dogmy sú mimo reality. Bolo zrejme najväčším bláznovstvom cirkvi vytvoriť takéto dogmy. Komu alebo čomu dnes slúžia tieto „neodvolateľné“ dogmy? Sú len brzdou duchovného rozvoja človeka. Nezachvievajú sa v pravde. Preto môžu jedine pomáhať temnu udržiavať tento chaos, ktorý dodnes panuje na zemi.

Ešte aj dnes sú dogmy obrovskou prekážkou pre pravé vedenie. Je veľmi smutné, že ešte aj dnes sa cirkvi húževnato držia tohto bludu – vlastného výplodu ich mozgov a obmedzeného chápania.

Keď sa cirkvi nechcú zmeniť jediná cesta je opustiť takéto cirkvi a ísť vlastnou cestou. Veľký prorok aj hlásal, že nepatríme cirkvi ale Bohu. Veľký prorok napomínal cirkvi, kritizoval ich že sú pokrytci a že nemajú úplné a pravé vedenie.

Preto logickým vyústením tejto situácie je, že ľudia môžu roztrhať tieto otrocké putá. Ľudia vy sa môžete a máte vyslobodiť z otrockých pazúrov cirkví. Vy patríte Bohu a nie cirkvám. Boh je dokonalý a chce pre vás len to najlepšie. Používať cudzie názory a vysvetlenia je ako chodiť o barlách. Pričom každý človek má svoj cit. Nech používa vlastné cítenie pri skúmaní duchovných vecí. Je to rovnaké ako keď na chôdzu používa vlastné nohy a nie cudzie pomôcky ako barle.

Bolo nám zvestované, že takto je to chcené, že takto je to správne. Takže zabudnite na cirkvi a ich nesprávne vysvetlenia, ktoré do všetkého vnášajú len zmätok a prekážky. Roztrhajte tieto otrocké putá a vykročte vpred ako slobodní ľudia vedení svojím citom. Boh nenechá nikoho kto sa skutočne namáha bez pomoci a podpory. Nebojte sa odhodiť to staré, pretože je to pokrivené. Keď objavíte to nové, správne budete šťastní a spokojní.