Založ si blog

Teší ma rozvrat temných štruktúr na Slovensku.

Mám úprimnú radosť z toho, čo sa deje na Slovensku. Doteraz svetu vládlo temno. Ľudia svojim nesprávnym konaním pokrivili a otrávili všetko. Nešťastie a pocit nespravodlivosti, ktorí ľudia pociťovali boli sčasti oprávnené. Vinu za to v akom stave je svet nesú však sami ľudia. Preto keď vidím, že tu u nás doma na Slovensku sa starý systém rúca mám obrovskú úprimnú radosť.

Nastal domino efekt. Jeden správny čin, spustil lavínu ďalších činov. Doteraz boli elity mimo dosahu zákona – spravodlivosti. Pretože mali svojich nominantov v polícii, na súdoch, v prokuratúre, vplyvných známych a veľa peňazí. Lenže zákon musí platiť pre každého. Bohatí nech sú aj naďalej bohatí, ale pred zákonom by mali mať posvätný rešpekt. Mala by to byť pre nich červená čiara, ktorú neprekročia.

Bohatí nech sú bohatí a nech im ich peniaze robia radosť. Pokiaľ svojím bohatstvom sú pre krajinu prínosom treba im dokonca vzdať česť. Pretože zamestnávajú mnoho ľudí a títo ľudia vďaka nim môžu nakŕmiť svoje rodiny. Ale ak podľahnú prílišnej chamtivosti degraduje ich to. Ak ešte dokonca porušujú všetky možné zákony, aby boli ešte bohatší, používajú na to nekalé praktiky, tak je to odporný hnus.

Napraviť všetko nesprávne bude tvrdý boj a ťažká práca. Temno bude vzdorovať zo všetkých síl až do svojho úplného konca. Pre tých ktorí sa dali na tento boj proti temnu mám skvelú správu. Podľa Abd-ru-schina je v súčastnosti celá zem obklopená temnom, ALE temný obal nepreniknuteľne zase obalilo SVETLO. Takže temno už nemá kam ujsť, musí sa vyžiť, vyzúriť a zmiznúť z povrchu tejto planéty. Pán nastolí poriadok, preto sa nebojte byť súčasťou Jeho armády SVETLA! Vyzerá to, že zvesti o Tisícročnej ríši pokoja a mieru nie sú len bájkou, ALE pán ju skutočne nastolí.

Chcem vás posilniť vo viere a modlím sa za vás. Doteraz temno vládlo na tejto zemi, ale to sa má čoskoro zmeniť. Postavte sa aj vy na stranu víťazného SVETLA. Blíži sa doba, kedy bude všetko temné zo zeme zmietnuté aj so všetkými nesprávnymi výplodmi ľudského ducha. Preto nech sa deje čokoľvek, nech vonku zúri akákoľvek búrka či vojna nastavte svoj kompas srdca na PRAVDU , ČISTOTU a SPRAVODLIVOSŤ. Toto sú vlastnosti Boha. A keď budete takto konať podľa vašich najlepších schopností a možností, vždy budete v Božej milosti a priazni.

Nech sa na svete stane čokoľvek alebo aj keď sa vám stane čokoľvek toto je tá správna cesta. Ježiš išiel touto cestou a hoci zničili jeho pozemské telo o pár dní sa už zjavoval Márii Magdalskej a svojim učeníkom ako víťaz. Ukázal nám, že sa ani zákerných vrážd temna nemusíme báť. On vedel, že na tých čo boli zodpovední za jeho vraždu podľa spravodlivých Božích zákonov musia nutne dopadnúť tisícnásobné následky. Verím, že nikto nepochybuje, že Židia boli dostatočne potrestaní za to, že si vynútili Ježišovu smrť.

Logika zákonníkov a farizejov.

07.03.2024

Áronovi potomkovia boli určení za kňazov národa. Oni mali bdieť na dodržiavaní Mojžišovho zákona, oni vykonávali službu v chrámoch a vykonávali obete, časť z obetí bola určená pre nich. Toto bolo v Izraeli zaužívané a fungovalo niekoľko storočí. Potom prišiel Ježiš Nazaretský. On rozprával ľuďom ako majú žiť, rozprával čo sa deje po smrti, o Kráľovstve [...]

Ľudstvo a zborený most k Svetlu.

03.03.2024

O významnej úlohe žien a zhubnom konaní väčšiny ľudstva píše Abd-ru-shin nasledovné: „Tak je človek vo svojom nesprávnom pôsobení, ktoré sa ukázalo v tomto stvorení ako brzdiace, rušivé a trvale škodlivé, dnes nakoniec opovrhovaný vlastnou vinou pre svoje smiešne chcenie vedieť všetko lepšie. Svoje odvrhnutie si tvrdošijne sám vynútil, keďže sa urobil [...]

Sila svedomia.

29.02.2024

Predstavte si človeka, ktorého nahovoria na krádež alebo niekomu ublížiť, s tým že „sa to nikto nedozvie“. Alebo si predstavme ženu, ktorú nahovoria, aby si zarobila sexom. Keby aj došlo k tomu, že o týchto veciach sa naozaj nikto nikdy nedozvie, minimálne 1 človek to vždy vie – ten čo to spáchal. Náš vnútorný hlas nás často v takých prípadoch mučí a neustále [...]

zena tabletka lieky choroba liek

Japonsko eviduje 4 úmrtia a 100 hospitalizácií v súvislosti s doplnkami výživy

28.03.2024 12:09

Firma minulý týždeň informovala, že prvé sťažnosti na problémy s obličkami dostala už v januári.

korčok, pellegrini

Prezidentský duel Korčok – Pellegrini. Kampaňa nabrala na obrátkach. Môžeme čakať ešte nejaké prekvapenia?

28.03.2024 12:00

Prvý duel prezidentských kandidátov Korčoka a Pellegriniho odvysiela Rádio Slovensko a RTVS:24.

medvede, tabuľka, Repište

Pellegrini: Mimoriadne rokovanie parlamentu k odstrelu medveďov zatiaľ nebude

28.03.2024 11:31, aktualizované: 11:55

Zákon o možnom odstrele rizikových medveďov sa má prerokovať v skrátenom legislatívnom konaní na najbližšej riadnej schôdzi.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 554
Celková čítanosť: 1355397x
Priemerná čítanosť článkov: 2447x

Autor blogu

Kategórie