Vzájomné tykanie sa šíri ako mor

1. augusta 2021, zoran44, spoločnosť

Ako sa vraví neznalosť zákona neospravedlňuje. Jednoducho je našou chybou ak o niečom nevieme a spôsobíme si utrpenie. Ľudská namyslenosť dosahuje vrchol. S tým ide ruka v ruke aj to, že ľudia si robia čo chcú a myslia si, že sa im nič nemôže stať.

Vzájomné tykanie si medzi ľuďmi sa rozširuje ako mor. Je až nápadné aký veľký tlak medzi ľuďmi je na vzájomné tykanie. Dnes to takmer každému príde normálne. Ale Abd-ru-schin nás upozorňuje, že je to veľmi nebezpečné. Týmto dôverným tykaním si totiž nadväzuje každá duša zväzok schopný pretrvať až za hrob.

S týmto „ty“ nadväzujú sa ihneď určité vlákna od jedného k druhému, ktoré vonkoncom nie sú neškodné. Tieto vlákna môžu zdržiavať dolu aj takých duchov, ktorí by boli schopní vzostupu. Teraz si predstavte, že si tykáte s ľuďmi ktorých neznášate – a tým si ich v podstate na seba viažete. Ak tento energetický proces skutočne funguje, to čo sa dnes deje je šialené.

Človek ktorý ľahkovážne používa tykanie býva často ako plavec pevne držaný neviditeľným hustým porastom vodných rastlín, keď sa ponára na miestach, ktoré nepozná. Raz príde doba, keď budeme oslobodení od tohto nebezpečia, ale zatiaľ by sme sa mali s tykaním zaobchádzať veľmi opatrne. Môže nám to pomôcť skrátiť vzostup ducha o celé tisícročia. Aj keď dnes tomu ešte úplne nerozumieme a zdá sa nám to čudné, Abd-ru-schin nám týmto vedením dáva tú najlepšiu zbraň ako sa vyhnúť popínavému porastu jemnohmotného druhu.