Kotleba proti Slovanom

29. júna 2021, zoran44, Nezaradené

Viem pochopiť Tisa, že po tom ako nás západní spojenci predali, zradili de facto dali na milosť a nemilosť Nemcom sa s týmito Nemcami spojil. Nemal totiž na výber aj tak by nás vojensky prevalcovali len by to stálo kopu životov a materiálnych škôd. Takto zachoval aspoň časť krajiny, časť národa a ako tak tú krajinu aj v rámci možností spravovali. Samozrejme tie zločiny Hlinkovej gardy a podobných fanatikov neobhajujem len konštatujem, že sme boli v pozícii poddaných.

Čo však nepochopím je to ako Kotleba po 80 rokoch od vzniku vazalského Slovenského štátu ospevuje tento štát ako raj na zemi. Možno obdivoval ako sa vládlo tvrdou rukou, habali sa majetky, prenasledovali a vraždili alebo deportovali sa ľudia a oponenti režimu. Poškodení nemali šancu sa nejako obhájiť. Tak ak toto je vzor pre pána Kotlebu tak, Boh nás ochraňuj ak by raz riadil našu krajinu. Jeho verní by vykonávali „spravodlivosť“ priamo na ulici načo zdĺhavé súdy. Verím tomu, že ich kritikov by mlátili na ulici alebo fyzicky likvidovali. Samozrejme ak by pritom prišli k majetku takých odstránených ľudí bolo by to pre nich len vítané.

Ale úplne najhoršie na tomto celom jeho obdive je, že Slovenský štát musel mať nacistickú ideológiu inak by neprežil. Nech si čitatelia dajú do vyhľadávača Generalplan Ost čo im google vyhodí. Malo ísť o systematické vyvražďovanie alebo presídľovanie slovanského domáceho obyvateľstva z dobitých území. Slovenský štát sa priamo aj zapojil do agresie na východ a vojaci doma hovorili o zverstvách čo tam jednotky Einsatzgruppen stvárali. Tzv Kleine Planunng sa začalo uskutočňovať už počas vojny a Grosse Plannung sa malo uskutočňovať v ďalších desaťročiach postupne.

Tento tajný nacistický dokument nám len potvrdzuje ako Nacisti rozmýšľali a prečo boli schopný toľkého vraždenia a takých zverstiev. Mali sme zrejme len šťastie, že prví na rade boli Židia, Rómovia a iní. Hneď po nich sme boli na rade my Slovania taktiež v očiach Nacistov ako menejcenná nevhodná rasa. Aj keď sa tam o Slovákoch nehovorí keďže sme boli spojencami, ak by Nemci porazili Rusov s nami by si urobili čo len chcú. Koncentračné tábory boli vystavané, systém vraždenia vyskúšaný. Takže keď by zlikvidovali posledných Židov a Rómov mohli by začať pekne deportovať do týchto táborov domáce slovanské obyvateľstvo z dobitých území a tento Lebensraum by postupne osídľovali Nemci.

Treba o týchto veciach hovoriť. Ako chce Kotleba riešiť Rómsky problém, tak ako ho riešili za vojnového Slovenského štátu? To že s Rómami a všetkými čo nedodržiavajú zákony treba spraviť poriadok s tým súhlasím, ale v medziach zákona a nie ich vyhladzovať. Mne to už pripadá, že tí Rómovia z osád majú viac rozumu ako naši poslanci v parlamente. 30 rokov tu nevieme vytvoriť systém, kde sa oplatí dodržiavať zákony a kde tí čo ich nedodržiavajú na to doplatia. Je to skutočne smutný obrázok. Jedno je isté s týmito najslabšími treba systematicky pracovať, pretože sa z toho sami ťažko vyhrabú. Nestačí im poslať len sociálku. A treba aj v sociálnej oblasti nastaviť motivačné a spravodlivé piliere. Nie je predsa normálne, že ten čo nedodržiava zákony má tú istú sociálku ako ten čo ich dodržiava, to je úplne demotivujúce. A potom to dopadne tak, že štát si nevie s takými ľuďmi rady, čo je tragikomédia.