Vymeníme Slovensko za Krym

6. marca 2021, zoran44, politika

Áno veľmi správna reakcia ukrajinského ľudu na nezodpovedné slová nášho premiéra. Ľudia často narábajú so slovom ako by nemalo žiadnu hodnotu. Ale každé slovo má svoju váhu a energiu. Ešte väčšiu váhu má keď niečo povie zástupca nejakej spoločnosti alebo štátu, pretože tento človek zastupuje mnoho tisíc alebo mnoho miliónov ľudí.

Skutočne sa ukazuje, že neuvážené ľahkovážne slová nášho premiéra vyvolávajú mnoho problémov. Beriem to tak, že buď sa spamätá alebo z hrušky dole ako on hovorieva. Ak tá zmena nie je možná, tak nech si za seba vyberie náhradu a niekto iný bude riadiť našu krajinu. A Igor Matovič môže pokračovať vo svojich statusoch a uštipačných poznámkach atď. Môže sa venovať manažmentu strany Obyčajní ľudia a samozrejme bude mať vplyv na rozhodnutia vlády minimálne cez svojich ministrov a poslancov.

Ale ak sa nedokáže umravniť, zrejme by bolo naozaj lepšie ak by svoju funkciu prenechal niekomu inému. Aby bol konečne kľud a mohla pokračovať tvrdá práca na jednotlivých ministerstvách. Teraz v týchto ťažkých časoch potrebujeme, aby vláda ťahala za jeden povraz a ich dvojnásobné nasadenie aj v celom štátnom aparáte.