Odhaľovanie ženského tela

15. novembra 2020, zoran44, spoločnosť

Ženy sú majstrovským dielom a ozdobou tejto zeme. Majú v sebe dary nesmiernej hodnoty ako zvýšenú schopnosť vyciťovania, pôvab a mnohé iné.

Ženy tušia, že majú v sebe niečo výnimočné. Taktiež chcú byť krásne. Je správne keď prirodzeným spôsobom rozvíjajú svoju krásu a starajú sa o svoje telo. Pretože aj všetko čo pochádza zo Svetla je nadpozemsky krásne.

Veľkú chybu však robia ženy, keď sa v snahe páčiť sa neprimerane odhaľujú. Oni sú krásne aj v oblečení ktoré neodhaľuje ich intímne partie. Pretože ak odhaľujú svoje intímne partie, dráždia tak mužské sexuálne pudy. Čo je evidentne aj cieľom takého obliekania – aby boli sexi.

Má to však háčik. Krásna žena v primeranom oblečení vzbudzuje rešpekt a obdiv. Také však čo sa príliš odhaľujú priťahujú vášnivé mužské pohľady. Lenže nielen mužov o ktorých by aj tieto ženy mali záujem, ale problém je že vzbudzujú vášnivé pohľady všetkých mužov od mladého sopliaka po starého dedka. Vyzerá to akoby sa taká žena sama ponúkala. Takto si robia na danú ženu chúťky aj takí, o ktorých by tá žena v živote ani bicykel neoprela ako sa vraví.

Abd-ru-schin nám objasnil, že takáto činnosť je veľmi nebezpečná. Pretože dnes prikladáme váhu len slovám a činom. ALE vyzerá to tak, že aj myšlienky majú svoju energiu a silu. Abd-ru-schin píše o tom že dochádza k výmene energie. Že medzi pôvodcom a cieľom myšlienok vznikajú akési energetické vlákna.

Dnes je to cool keď sa krásne ženy obliekajú sexi. Tieto ženy z toho čerpajú rôzne výhody, čo oni samozrejme veľmi dobre vedia. Čo si už však tieto ženy neuvedomujú, že sa dobrovoľne vystavujú žiadostivým mužským pohľadom. Od týchto mužov smerom k nim potom prichádzajú myšlienkové vlákna plné žiadostivosti a sexuálnej vášne.

Tieto ženy sa potom dostávajú do podobnej situácie ako keď niekto pláva vo vode a dostane sa medzi vodné riasy. Človek sa ľahko do týchto rias omotá a dôsledok je, že sa môže utopiť. Podobne aj tieto ženy sú jemnohmotne obmotávané, čo má za následok že nevedia stúpať nahor ku svetlu a môžu sa aj duchovne utopiť.